Hokej

Když si vzpomenu....jak zákeřně hrála Sparta tady v Pardubicích v 52.kole kdy už o nic nešlo tak mám trochu obavy z toho co ty prasata v čele s nepřeplaceným Chlapíkem předvedou v neděli....

Ta situace s gólmanama v NHL je celkem zajímavá. Nejsem žádnej hokejovej expert... jasně, může to bejt souhra všeho - management, konkurenční boj, kontrakty, atd.: Připadá mi, že dost týmů nemá solidního gólmana a nemůže ho sehnat. Přitom některý týmy by gólmany, kteří odvedou lepší práci, mohli rozdávat. Jasně, tomu gólmanovi ten tým nemusí sednout atd. Třeba se mýlím, ale například Postava, kdyby nebyl v Detroitu, už možná v nějakém takovém týmu dělá aspoň dvojku. A další a další, nejen naši kluci.

Teda ty zápasy oilers, to je zase sila. A dostat dva góly ve vlastní přesilovce, to je taky umění - Canucks.
Devils mi začali vítězně, tak dnes večer potvrdit prosím 🙏.

Teda ty zápasy oilers, to je zase sila. A dostat dva góly ve vlastní přesilovce, to je taky umění - Canucks.
Devils mi začali vítězně, tak dnes večer potvrdit prosím 🙏.
Fanoušci defenzivního hokeje během zápasu Oilers - Canucks:
1790926551017.gif

Nemá někdo nějaký aspoň rámcový inside info jak to vypadá s marody? 🤔 Zejména Johny a Kondel mě zajímají..... v neděli by se myslím hodili....

Bříza není nejlepší a nejsvatější bafunář na světě, ale určitě by byl lepší volba než tenhle rusácký René Fasél II.

Naposledy upraveno:
Myslíte, že opět začnou hráči chodit do Ruska? Já doufám, že už ne.

Hlavně, aby ty rusáky nepřizvali, až bude MS u nás. To by taky už nemuseli odjet....😡

Tak onoje to "jednoduchý"... Pokud tam budou chtít vzít Rusáka, může Čech, Fin, Švéd, Lotyš, Dán a Nor říct "tak to teda bez nás".. A viděli bychom... O Slovácích, obou zámořácích, Švýcarech, Rakušanech a Němcích si v tomto směru nic dobrýho nemyslím, ty by s účastí šmejdů problém neměli...

Vybrat se jim na to nebude vůbec jednoduchý, nebo spíš nemožný. Ty případný právní důsledky budou asi fatální....
Tak odmítnutí se může schovat třeba za nicneříkající "obavu o bezpečnost"... Rusák přece celý civilizovaný Evropě otevřeně vyhrožuje...

Tak když o předsedovi rozhodují i země druhý divize, což jsou třeba Gruzie, Kyrgyzstán, Srbsko nebo Spojený arabský Emiráty, a jejich hlas má stejnou váhu, jako třeba hlas Česka nebo Finska, tak se není čemu divit... Rusák moc dobře ví, kde koho podplatit....

Tak když o předsedovi rozhodují i země druhý divize, což jsou třeba Gruzie, Kyrgyzstán, Srbsko nebo Spojený arabský Emiráty, a jejich hlas má stejnou váhu, jako třeba hlas Česka nebo Finska, tak se není čemu divit... Rusák moc dobře ví, kde koho podplatit....
No, stejnou váho nemá, my máme hlasy dva. Ale to mají jen týmy, které hrají trvale "A" skupinu. Tudíž cca 7-8 zemí? No a celkem bylo ve hře přes 100 hlasů, takže tam je velký počet zemí, které přes to, že mají jeden hlas, to můžou přehlasovat.

Edit: je to trochu jinak: hlasují řádní členové IIHF, těch je zhruba 60, pořád tam jsou i Rusové. Každý má jeden hlas. Ovšem každá země, která se účastnila posledních 3 MS seniorů skupiny "A", má hlasy dva. Takže těch zemí bude docela dost.

Naposledy upraveno:
Stejně je ujetý, že by hlasy států z divize rozhodovaly o tom, že by Rusko hrálo s týmy států, které o Rusko nestojí... Chtělo by se říct, tak ať si s Rusákem jdou hrát ty divizní země. Bude to pro všechny bezpečnější.
Já o sobě trochu pochybuji, jak bych reagoval na stadionu, kdyby tam nějaký Rusák začal vyřvávat něco o atomovce na Prahu, vychvalovat Putina a nebo jak je hrdý na to, co dělá jeho země. Tohle prostě bezpečnostní riziko je.

Stejně je ujetý, že by hlasy států z divize rozhodovaly o tom, že by Rusko hrálo s týmy států, které o Rusko nestojí... Chtělo by se říct, tak ať si s Rusákem jdou hrát ty divizní země. Bude to pro všechny bezpečnější.
Já o sobě trochu pochybuji, jak bych reagoval na stadionu, kdyby tam nějaký Rusák začal vyřvávat něco o atomovce na Prahu, vychvalovat Putina a nebo jak je hrdý na to, co dělá jeho země. Tohle prostě bezpečnostní riziko je.
Já bych to nedal. Pro mě bude až se vrátí mezinárodní hokej mrtvý. Jejich kvality hokejové jsou velké (o tom nelze pochybovat), ale z morálního hlediska je to pro mě největší žumpa. Stačí když je člověk potká na dovolené a chce se mně zvracet.

Zpět
Obnovit stránku Nahoře Dno