Hokej

Člověče, já nevím, ale když stavíš rodinný dům, je asi fakt větší problém "dojít" si na úřad pro to stavební povolení než si dojít do banky pro hypotéku. Ale v tomto případě si myslím, že bylo asi lehčí "dojít" na úřad pro stavební povolení, než "dojít" do banky pro 15 miliard. :)
Na úřad si dojít je fakt jednoduchý, ale já to myslím úplně od začátku, stavební povolení je jen špička ledovce. Víme kolik procent bylo na to, že se za velice krátký čas udělá změna Územního plánu.

Na úřad si dojít je fakt jednoduchý, ale já to myslím úplně od začátku, stavební povolení je jen špička ledovce. Víme kolik procent bylo na to, že se za velice krátký čas udělá změna Územního plánu.
Tak tak. Já jsem tomu od začátku věřil. Věděl jsem že pokud to má někdo dokázat tak to je Dědek. Ale když se tehdy objevila ta věc s územním plánem, tak jsem si i já řekl, že to nemá šanci dát.

Jsem moc rád že jsem se mýlil a těším se až budu konečně sledovat jak náš nový domov roste😍

Uz jsem to psal v minulosti. V pripade navratu te agresivni zeme odejit z IIHF a zalozit novou organizaci bez tech svini a bilych svini. Myslim, ze sponzori radi podpori nove MS. Schvalne, kolik "tradicnich" zemi zustane ve starem spolku. A treba se pak i pan Briza docka nejake funkce. Hala super!

No, myslím, že pan Bříza by měl možná radši někam zalézt, než honit funkce, pokud je pravda, že dojil Spartu. Pokud nás má někdo zastupovat na mezinárodní scéně, zkusil bych někoho, kdo má jméno a nedělá křivárny ? Hejduk, Eliáš, možná Voras. Ale ti se evidentně do ničeho nehrnou, jelikož to jednak nemají zapotřebí, druhak vidí, jak to tam vypadá. Ale třeba kdyby viděli, že vzniká něco nového, neprolezlého korupcí a křiváctvím a že tím pomůžou nejen českému hokeji, tak by do toho šli.

Rusák krade celý byznysy, vraždí a my tu budeme zesraný neúčastnit se turnaje, neřku-li použit zmrazený majetek na odškodnění Ukrajiny a bát se, že se v rámci západních struktur budeme vzájemně sankcionovat.

To je masakr korektností.
Koule máte, a mohl bych je vidět? 🤦
Jak to říkal Hrouzek:
Přijde Rusák, vezme vám ženu, děti, vezme vám barák, vaší zemi, ale jednu věc vám nikdy vzít nesmí - a to je PUK! 🤣

No, myslím, že pan Bříza by měl možná radši někam zalézt, než honit funkce, pokud je pravda, že dojil Spartu. Pokud nás má někdo zastupovat na mezinárodní scéně, zkusil bych někoho, kdo má jméno a nedělá křivárny ? Hejduk, Eliáš, možná Voras. Ale ti se evidentně do ničeho nehrnou, jelikož to jednak nemají zapotřebí, druhak vidí, jak to tam vypadá. Ale třeba kdyby viděli, že vzniká něco nového, neprolezlého korupcí a křiváctvím a že tím pomůžou nejen českému hokeji, tak by do toho šli.
Hašek už píše do Ameriky, tak ten by se někomu hodil....Rusáci by měli útrum :-D třeba by to horší, než Bříza by nebyl....ten aspoň nedojil klub...ne vtip

Nikdo nevěřil ve změnu územního plánu, každý nazýval pana Dědka bláznem a každý tvrdil, že v tom termínu to prostě stihnout nelze a nepomohou mu sebevětší peníze.

Nemam důvod nevěřit, že ta hala tady v roce 2030 bude stát, i vzhledem k tomu, že je to projekt soukromého investora.

Takže na Spartě se jako kradlo, jo?
To vypadá že když Dědek tvrdil něco o rozdělování sponzorských peněz tak si spletl jen klub on to nebyl Hradec s Kmoníčkem ale Sparta s Vosmíkem 🤷🤣 je to prostě popleta ten náš Dědeček ale podstata zůstává stejná 🤣

Hašek už píše do Ameriky, tak ten by se někomu hodil....Rusáci by měli útrum :-D třeba by to horší, než Bříza by nebyl....ten aspoň nedojil klub...ne vtip
Bříza dojil Spartu, Haška by dojili jiní... Ale Ivani by fakt měli pech a my asi ostudu.

Tak v bráně opět Malcom, zajímavé, jsem myslel, že mají s Willdou střídavé starty 😂

Září / říjen jestli to dobře počítám tak 9 domácích zápasů z 26. Na to že se začínalo v polovině září, tak … nedivme se také návštěvám. Jsem s dětmi na zahradě, je dneska krásně.
Ja vzal deti na hokej, uz jim to chybelo. Ale cestou jsem si taky rikal, ze bych radsi byl venku…

Zpět
Obnovit stránku Nahoře Dno