Sledujte video níže, abyste viděli, jak nainstalovat naši stránku jako webovou aplikaci na vaši domácí obrazovku.
Poznámka: Tato funkce nemusí být momentálně dostupná v některých prohlížečích.
ZoufalciProč ty moderátoři stále obhajují fauly Sparty?
Komentátoři jen fanděj Spartějsem slepej ja nebo komentatori? mne to prijde jasne na hlavu
Tlustoprd Maudr, klasika.Proč ty moderátoři stále obhajují fauly Sparty?
Tak soukromá televize ani její zaměstnanci nemusí být objektivníKomentátoři jen fanděj Spartě
To si nemyslím. Zas tak dlouho to není. Ale pár let zpět se to myslím nějak řešilo..Pamatuji si mam pocit dobu, kdy to bylo zakázáno, a u nas se to stále dělalo, to bylo mam pocit jeste za dob Zbyňka ktery na to sral a nevím jestli jsme dostávali pokuty, ale strašně si na to stěžoval Zaruba, ze to kazí televizní vysílání a ze to nedodržujeme
Není to podstata kradení?Ale nikdo to nesmí vědět.![]()
Tak to už dávno nefungujeNení to podstata kradení?![]()
Naopak, mohou se vracet gólyJsem myslel, že zhasinat v hale po golech je už nějaký ten pátek v lize zakázáno..
Je to legenda. Takový extraligový Nečas.Hyka gól v oslabení a my ho tady kritizujeme![]()
Do oslabovky asi teda.Z toho nastává otázka, do které útočné lajny hráč Hyka vlasntě je?
Jede na tři válce a někdy asi i jen na dva. Taková Fabie htpMotor má rozhozený ventily![]()
Co se mu stalo, já začal koukat až od třetí třetinyKloudy dobre zachytal prvni tretinu, celkem jsem mu fandil![]()
Netusim presne, ale vypadalo to ze si neco udelal pri jednom s poslednich zakroku.Co se mu stalo, já začal koukat až od třetí třetiny