Sledujte video níže, abyste viděli, jak nainstalovat naši stránku jako webovou aplikaci na vaši domácí obrazovku.
Poznámka: Tato funkce nemusí být momentálně dostupná v některých prohlížečích.
To se zebry nebáli, poslat Motor do 3Hmmm... Skoro minutu 5 na 3...
Ano viděl jsi velice dobřeViděl jsem dobře, že Špaček dvakrát netrefil prázdnou bránu?![]()
trojdomek se Špágrem a Chlápou je sen každýho realiťákaŠpágr na nervy...
Jeste mi zvoni v usichViděl jsem dobře, že Špaček dvakrát netrefil prázdnou bránu?![]()
Jako motor si na zebry stěžovat nemůže. Tolik přesilovek a hovno z toho. Jeste vlastně dostali.pořád stejná žumpoliga. Prominentníí klub z hlavního města tlačenej zebrama. Co jim prominou a přehlížej, na druhý straně bez váhání foukaj.
No jako může. Měli hrát dvě minuty 5 na 3. Že by z toho asi hovno udělali je druhá věc..Jako motor si na zebry stěžovat nemůže. Tolik přesilovek a hovno z toho. Jeste vlastně dostali.
Hokej to nebyl peknej z obou stran.
Na vyloučený 6:6, Stator hrál snad 9minut přesilovku v řadě.. Nevím no..pořád stejná žumpoliga. Prominentníí klub z hlavního města tlačenej zebrama. Co jim prominou a přehlížej, na druhý straně bez váhání foukaj.
Byl bych v klidu. Každá svině má svého řezníkaKdyž si vzpomenu....jak zákeřně hrála Sparta tady v Pardubicích v 52.kole kdy už o nic nešlo tak mám trochu obavy z toho co ty prasata v čele s nepřeplaceným Chlapíkem předvedou v neděli....
Na Bureho? Zbytek hrál 3 na 5 a on čekal na modrý na vyhozenej puk?Hyka gól v oslabení a my ho tady kritizujeme![]()