To se asi platí co? Něco jsem měl doma , ale občas jinak dabovaný.všechny jsou na Disney+
Sledujte video níže, abyste viděli, jak nainstalovat naši stránku jako webovou aplikaci na vaši domácí obrazovku.
Poznámka: Tato funkce nemusí být momentálně dostupná v některých prohlížečích.
To se asi platí co? Něco jsem měl doma , ale občas jinak dabovaný.všechny jsou na Disney+
Zkus prehraj.to po registraci tam je měsíc zadarmoTo se asi platí co? Něco jsem měl doma , ale občas jinak dabovaný.
Nevidím k tomu vůbec žádný důvod. Natož právní. Většina z těch filmů je starší než třicet let. A navíc, já v současné době vůbec netuším, jestli se na tom disku vůbec nachází. Tedy že je mám v držení.Nebylo by lepší první větu smazat?
HBO Max si nech na olympiádu, mas pak všechna vysílaní k disposici, oni jsou pod Discover a mají práva na všechna vysílaní. Na letní olympiádě to bylo super, ze šlo cokoliv pustit. Disney+ má hlavně Disney produkci a Marvelovky. Mají podobné filmy, ale z jine produkce, výhodně je mít oba streamy. My mame Disney kvůli pohádkám pro děti.Pochopil jsem, že tady máte někdo Disney +. Je to dobrý? Já mám Netflix a HBO Max a přemýšlím, že si zruším HBO a dám si Disney +. Takže to není jen pro děti? Jediné co mě na HBO Max ještě drží je Teorie velkého třesku a seriál Černobyl, který teda doporučuji, protože je luxusní.
Ok, díky moc za odpověď. Takže pro OH půjdu klasicky na HBO Max a tam najdu vše? Tak to si nechám.HBO Max si nech na olympiádu, mas pak všechna vysílaní k disposici, oni jsou pod Discover a mají práva na všechna vysílaní. Na letní olympiádě to bylo super, ze šlo cokoliv pustit. Disney+ má hlavně Disney produkci a Marvelovky. Mají podobné filmy, ale z jine produkce, výhodně je mít oba streamy. My mame Disney kvůli pohádkám pro děti.
Přijde mi, ze HBO Max toho má trochu víc, pokud je někdo na superhrdiny, tak Disney.![]()
Záleží, jaký jsi divák. Možná by tě oslovily dokumenty National Geographic, ale prostředí moc přátelské není, Netflix určitě lepšíPochopil jsem, že tady máte někdo Disney +. Je to dobrý? Já mám Netflix a HBO Max a přemýšlím, že si zruším HBO a dám si Disney +. Takže to není jen pro děti? Jediné co mě na HBO Max ještě drží je Teorie velkého třesku a seriál Černobyl, který teda doporučuji, protože je luxusní.
Omlouvám se za nevyžádanou radu. Neduh stáří...Nevidím k tomu vůbec žádný důvod. Natož právní. Většina z těch filmů je starší než třicet let. A navíc, já v současné době vůbec netuším, jestli se na tom disku vůbec nachází. Tedy že je mám v držení.
Chápu kam tím míříte., ale zároveň ale. Vše má svou míru i hranice. I právo a pak i jeho vymahači. Nikomu je nenabízím, ani je nikde neinzeruji.
Obsahu je na Disney relativně hodně- Star Wars, Marvel, Vetřelci, Predátor, Simpsonovi atd...určitě se to vyplatíPochopil jsem, že tady máte někdo Disney +. Je to dobrý? Já mám Netflix a HBO Max a přemýšlím, že si zruším HBO a dám si Disney +. Takže to není jen pro děti? Jediné co mě na HBO Max ještě drží je Teorie velkého třesku a seriál Černobyl, který teda doporučuji, protože je luxusní.
K tomu profilu jsi jim dal možnost přístupu ne? Když nejsou slušní a stále se přihlašují, byť s tím nesouhlasíš, změň si heslo a máš klid.Mě sere na HBO Max, že na mě ještě jede x profilů a když jsem jim napsal, tak prý to je již v pořádku a pořád stejné. Může mně to být jedno, ale sere mě to.
Jo, to už jsem změnil třikrát a nic nepomohlo. Jsou tam španělské jména, některé americké (anglická), takže jsem žádný přístup nedal. Nevím proč to tak je. Mám tam pět profilů a já založil jen jeden.K tomu profilu jsi jim dal možnost přístupu ne? Když nejsou slušní a stále se přihlašují, byť s tím nesouhlasíš, změň si heslo a máš klid.
To je hodně zvláštní, nepříhlásil ses někde v cizině v hotelu a pak ses zapomněl odhlásit?? Jinak si to neumím vysvětlit, zvlášť v týhle době, kdy se hodně začalo sledovat sdílení heselJo, to už jsem změnil třikrát a nic nepomohlo. Jsou tam španělské jména, některé americké (anglická), takže jsem žádný přístup nedal. Nevím proč to tak je. Mám tam pět profilů a já založil jen jeden.