Tak jsem si se zájmem přečetl ten článek o hlášení rozhodčích a musím konstatovat, že je to dobře napsané a ukazuje to na to, jak krásně si se všemi APK a spol. vytírá zadnici. Dvě věci, které je třeba řešit, tedy vysvětlení či odůvodnění rozhodnutí a časový limit pro podání trenérské výzvy. Nechci po nich , aby odůvodňovali každý faul. Také to dle mně nemusí hlásit, protože pokud vylučuje za držení hole, signalizuje to, tak pak je jedno, jestli to do repráku řekne on nebo hlasatel. A odůvodňovat to je asi nesmysl. Ale u těch videí by to odůvodnění opravdu chtělo, bez něj to opravdu akorát vyvolává spory a jitří emoce . To můžou ty mikrofony prodat a kopit za ty peníze raději ofsidové kamery. A lhůta pro podání trenérské výzvy do zahájení hry? No potěš pánbůh. Až začne Žabka zkoumat videozáznam, osmkrát pošle hráče na led a zase je zavolá z ledu, jsem zvědav, jestli některý z rozhodčích bude mít odvahu na to, dát mu trest za zdržování hry. Asi těžko, budou tam pět minut debatovat u střídačky než se začne hrát a než jejich video kouč vykouzlí nějaký "průkazný" záběr. Takže vlastně zase něco, za co někdo dostal zaplaceno a je to úplně k hovnu.