Hokej

pořád stejná žumpoliga. Prominentníí klub z hlavního města tlačenej zebrama. Co jim prominou a přehlížej, na druhý straně bez váhání foukaj.
Jako motor si na zebry stěžovat nemůže. Tolik přesilovek a hovno z toho. Jeste vlastně dostali.

Hokej to nebyl peknej z obou stran.

Když si vzpomenu....jak zákeřně hrála Sparta tady v Pardubicích v 52.kole kdy už o nic nešlo tak mám trochu obavy z toho co ty prasata v čele s nepřeplaceným Chlapíkem předvedou v neděli....

Když si vzpomenu....jak zákeřně hrála Sparta tady v Pardubicích v 52.kole kdy už o nic nešlo tak mám trochu obavy z toho co ty prasata v čele s nepřeplaceným Chlapíkem předvedou v neděli....
Byl bych v klidu. Každá svině má svého řezníka 😉

Naposledy upraveno:
Ta situace s gólmanama v NHL je celkem zajímavá. Nejsem žádnej hokejovej expert... jasně, může to bejt souhra všeho - management, konkurenční boj, kontrakty, atd.: Připadá mi, že dost týmů nemá solidního gólmana a nemůže ho sehnat. Přitom některý týmy by gólmany, kteří odvedou lepší práci, mohli rozdávat. Jasně, tomu gólmanovi ten tým nemusí sednout atd. Třeba se mýlím, ale například Postava, kdyby nebyl v Detroitu, už možná v nějakém takovém týmu dělá aspoň dvojku. A další a další, nejen naši kluci.

Teda ty zápasy oilers, to je zase sila. A dostat dva góly ve vlastní přesilovce, to je taky umění - Canucks.
Devils mi začali vítězně, tak dnes večer potvrdit prosím 🙏.

Zpět
Obnovit stránku Nahoře Dno