Hokej

Poslední naše presilovka utrpení a jen jsem se bál až z té naší pasivity něco Boleslav vykouzlí

No jo, no, on Moderovi tu extraligu chce někdo vzít. A to se nedělá. Jak si pak bude zařizovat tituly za párek a pivo? Jinak ocelárny asi v problémech budou, leč tady bych mu to k tíži nedával.
No a to, že podle dostupných údajů nevypadá momentální hospodářská situace a vůbec prováděná činnost RELMOST a.s. nijak úžasně, to je bohužel taky pravda. :(
Tak já bych mu klidně vyčítal i ty ocelárny.... Celou dobu z toho tahali prachy po pytlích místo inovací a teď natahujou pracky, aby jim někdo přiklepl dotace na obloukovou pec, protože současný zastaralý energeticky náročný provoz je nerentabilní.

Naposledy upraveno:
Důležitá výhra v MB, další dvě využité přesilovky, vzadu už nebyl takový chaos, jeden gól při hře pět na pět, jinak dvě třetiny taková plácaná, ale což, tři body v tabulce jsou a nyní to potvrdit v Brně, kde nás čeká daleko větší prověrka.

Okénko do mládeže je tu. Výhra áčka v montovně, u mládežníků ve stejné rytmu doma. Příjemný prodloužený víkend vám přeji.

ELJ: PCE– MB 5 :1, naše góly: 15. Bórik (Válek), 30. Bórik (Sekanina, Křečan), 37. Teplý (Jevtěchov, Joska), 39. Novosad (Korec, Dubovči), 59. Jevtěchov (Ryšavý, Koníř). Jevtěchov se se svou rolí rychle srovnal, Matúš Válek dostal ve třetí lajně čas na adaptaci a příště to bude jenom lepší. Jinak jsme si v poklidu dokráčeli pro povinné vítězství. Byl bych velmi nerad kdyby naši nejlepší junci a mládežníci putovali sestavou jako výplň, ba balast Naše sestava: Tuláček (Pernica) – Chaloupka, Dubovči, Novosad (A), Řehořek, Křečan (A) – Teplý, Sekanina, Joska – Bórik, Ryšavý, Korec (C) – M. Kovář, Válek, Tvrdík – Koníř, Jevtěchov. Trenér: Jakub Venc

ELSD: PCE – CHO 5 :0, naše góly 11. D. Holub (Korotkij), 29. F. Švejda (Hynek), 30. Zalubil (Marianek, Jindřichovský), 36. Marianek (Zalubil, Jindřichovský), 51. Jakub Hladík (F. Švejda, Hynek. Zcela polkidný a kontrolovaný domácí zápas proti celku ze spodku tabuklky. Naše sestava: Osvald (Marossy) – Mach, Piskač, Spitzer, Jirouš, Jahn (A), Hynek – Jakub Hladík (C), F. Švejda, Zalubil – Andrejko, Marianek, Píša – D. Holub, Semjonovs, Jindřichovský – Korotkij. Trenér: Zbyněk Žabčík

Naposledy upraveno:
Docela mě děsí to, že víc gólů než my dostal jen poslední tým z Ostravy....a to o jeden....

Naše skóre teď není směroplatný, protože máme o zápas víc... Leda by chtěl někdo spočítat průměry, to už by se pak dalo porovnávat... My máme 3.8:2.8... Ostatní týmy počitat nebudu, to se mně nechce..jen tak bajvoko mají horší průměr skóre než my všichni kromě moderovců

Naposledy upraveno:
Zpět
Obnovit stránku Nahoře Dno