6:6, inženýr hetrik, Bobby hetrik
Ještě počkám až Augusta, nebo Augustovi? nastaví zrcadlo.
Sledujte video níže, abyste viděli, jak nainstalovat naši stránku jako webovou aplikaci na vaši domácí obrazovku.
Poznámka: Tato funkce nemusí být momentálně dostupná v některých prohlížečích.
6:6, inženýr hetrik, Bobby hetrik
Ještě počkám až Augusta, nebo Augustovi? nastaví zrcadlo.
Myslím, že ten zápas bude nahoru dolů a rozhodnou brankáři, resp kdo z nich bude mít větší kliku. Tam padne hodně gólů a bude to zábava. Výsledek, zatím, vem čert, ale v PO budou rudoši zase dost kousat.Samozřejmě prohra rudochů potěší, ale o ničem to nevypovídá.
Jestli my se trápíme, jak to složit po odchodu jednoho obránce a příchodu tří špičkových hráčů, tak Sparta ladí úplně novou koncepci. A soupeři jim tam jezdí s tím stejným, co hrají na nás.
Budou silní a budeme si muset hrábnout až na dno, o tom nepochybuju. Už v neděli můžeme mít mrzení, náš bezstarostný hokej s kupou minel, to pro ně bude ideální scénář.
už nechodíme,bylo nás prostě máloA kam zmizel kotel z Chrudimi ?? Víte někdo ??
Horák z Blesku taktně mlčí. Ale na Sportu to rozmázli. Takže to asi nepůjde úplně vysedět a disciplinárka se bude muset vyjádřit...Zajímalo by mě jaký trest by dostal za tu Chlapíkovu prasárnu jiný hráč....
Nastaví nohu couvajícímu hráči a nic....
A není to škoda lepší málo než nikdo škoda škodauž nechodíme,bylo nás prostě málo![]()
A nemělo by se to rozseknout už dnes? Jestli Chlapík trest dostane nebo ne. Hrají opět dneska s Mechovem.Odhadl bych, že Patera da podnět a Biičánek bude mít práci. Teda měl by mít...
Pan Horák je strašný plácal, když mluví ( píše ) tak řeší jenom penize....to už je nemocHorák z Blesku taktně mlčí. Ale na Sportu to rozmázli. Takže to asi nepůjde úplně vysedět a disciplinárka se bude muset vyjádřit...
Sparťanskému kapitánovi prošel zákeřný zákrok. Tohle je vyčůranost, zlobil se Patera - Sport.cz
Na trestné lavici seděl dvakrát, a to Filipu Chlapíkovi ještě sudí odpustili jasný faul. Kapitán hokejové Sparty nedokázal zlomit pondělní trápení Pražanů, kteří padli s Karlovými Vary 0:1. Největší domácí hvězda navíc ani nemusela duel dohrát. Chlapík totiž ve druhé třetině zezadu vědomě...www.sport.cz
No, koukám, že až na Vsetín a Tábor se s tím bráněním v maxa lize nikdo moc nesere....Btw Havířov dostal o gól míň než Bego, a přesto je poslední a Benfica první. Z toho plyne, že útok, střílení gólů je víc než betonování a neinkasování.![]()
Náhled přílohy 9175
Tak lepší je 6:4, 5:3 atd. než 1:0 na nájezdy, ne?No, koukám, že až na Vsetín a Tábor se s tím bráněním v maxa lize nikdo moc nesere....![]()
Tak lepší je 6:4, 5:3 atd. než 1:0 na nájezdy, ne?
Ještě bude prosit o třetí lajnu u nás.Zběžně jsem mrknul na diskuzi k příspěvku Buzmenů ke včerejšímu zápasu a evidentně se tam Matěj. B. stává velmi populární figurou.
Pořád věřím, že se tam rozjede, ale teď dostává slušně naloženo, s tím však musel počítat.
No, podle toho sestřihu na sport.cz měl spoustu šancí, jen mu to tam nespadlo. Tak nevím, proč ho tepou. Až mu to začne padat, bude vše v pohodě.Zběžně jsem mrknul na diskuzi k příspěvku Buzmenů ke včerejšímu zápasu a evidentně se tam Matěj. B. stává velmi populární figurou.
Pořád věřím, že se tam rozjede, ale teď dostává slušně naloženo, s tím však musel počítat.
Myslíš Fanklub defenzivního hokeje?Že ty chceš poškodit dobré jméno českého hokeje?
![]()
...platíme Hyku ? Já myslel, že Rudoši kompletně přebrali jeho smlouvu do roku 2028.Ještě bude prosit o třetí lajnu u nás.
My jim platíme hyku, oni by nám platili Blumela
Problém je, že snem obou bylo hrát za Spartu
...platíme Hyku ? Já myslel, že Rudoši kompletně přebrali jeho smlouvu do roku 2028.