Sledujte video níže, abyste viděli, jak nainstalovat naši stránku jako webovou aplikaci na vaši domácí obrazovku.
Poznámka: Tato funkce nemusí být momentálně dostupná v některých prohlížečích.
Diky smejky presny tip 1:4 beruTo je debil ten Smejkal3 a půl vteřiny před koncem mi zkurvi přesnej výsledek do tipovačky
![]()
Možná se bude sbírat i céčko.Tak kdypak v Ostravě vyhoděj trenéra z Francie??
3 Hollandova vyloučení = 4 góly TriinceA úplně to nezvládnul Holland 10:50 2min sekání, Rodzina využila v 11:56, a poté Holland ve 13:10 5+10 Zásah do oblasti hlavy a krku a dostali další dva fíky. Ale na výsledku to tedy úplně vliv nemělo...
Taky sem si říkalTo je debil ten Smejkal3 a půl vteřiny před koncem mi zkurvi přesnej výsledek do tipovačky
![]()
Na Slovan se tu nesmí ani pomyslet, vím o tom svéZlatá CHL, s takovými soupeři je ten hokej fakt Bolehlav.... Aj na ten Slovan jsem si vzpomněl.
Presne tak!!!Na Slovan se tu nesmí ani pomyslet, vím o tom své![]()
Tak já bych mu klidně vyčítal i ty ocelárny.... Celou dobu z toho tahali prachy po pytlích místo inovací a teď natahujou pracky, aby jim někdo přiklepl dotace na obloukovou pec, protože současný zastaralý energeticky náročný provoz je nerentabilní.No jo, no, on Moderovi tu extraligu chce někdo vzít. A to se nedělá. Jak si pak bude zařizovat tituly za párek a pivo? Jinak ocelárny asi v problémech budou, leč tady bych mu to k tíži nedával.
No a to, že podle dostupných údajů nevypadá momentální hospodářská situace a vůbec prováděná činnost RELMOST a.s. nijak úžasně, to je bohužel taky pravda.![]()
Koukni na vstřelený góly a bude ti lípDocela mě děsí to, že víc gólů než my dostal jen poslední tým z Ostravy....a to o jeden....
NápodobněTo je debil ten Smejkal3 a půl vteřiny před koncem mi zkurvi přesnej výsledek do tipovačky
![]()
Taky takTo je debil ten Smejkal3 a půl vteřiny před koncem mi zkurvi přesnej výsledek do tipovačky
![]()
Frajer, ráno jsem měl teda 4:0 a chvíli před zápasem jsem si říkal, že Subban možná něco pustí (promiň MalcolmeTo je debil ten Smejkal3 a půl vteřiny před koncem mi zkurvi přesnej výsledek do tipovačky
![]()
Stejně gólů dal jen první tým z Ostravy (a okolí)Koukni na vstřelený góly a bude ti líp![]()