Hokej

Frajer, ráno jsem měl teda 4:0 a chvíli před zápasem jsem si říkal, že Subban možná něco pustí (promiň Malcolme :D ). Takže přesně 4:1 :D

Ten gól jsme dostali a Smejky to zachránil. :D
Pořád je nás víc poškozených než potěšených alespoň co se týká tipovačky 😂

Dneska mám krásnej příběh, a přísahám, že nekecám... Dcera s kamarádkama v Praze a před zoo je zastavil je nějakej starší manželský pár z Finska, potřebovali poradit jak se dostat mhd do centra.. A protože holky do centra jely taky, manželé se k nim přidali a celou dobu si všichni povídali.. A pán že prej tak "trochu" ve Finsku dělá do hokeje... Když se v centru loučili, pán jim řekl své jméno.... To "trochu dělám do hokeje" bylo hodně skromný...

Naposledy upraveno:
Nevíte někdo náhodou jak je to s nabytím právní moci stavebního povolení pro halu? Lhůta už měla uplynout, ale nikde jsem nic nenašel, tak jestli do toho ještě někdo nezkusil hodit vidle

Pls - muze mi nekdo z mistnich znalcu pravidel osvetlit, jak je mozny za panenku dostat 2 minuty? Premyslel jsem o tom v zapase, kde se vzala ta presilovka 5 na 3…

Pls - muze mi nekdo z mistnich znalcu pravidel osvetlit, jak je mozny za panenku dostat 2 minuty? Premyslel jsem o tom v zapase, kde se vzala ta presilovka 5 na 3…
Nepovažuji se za znalce, ale pokusím se odpovědět.
za přestupek "nesportovní chování" lze udělit 2 min., nebo 10 minut. obojí se signalizuje tzv. "panenkou". Pak už jen záleží na rozhodnutí rozhodčího kolik udělí.

Jen pro zajímavost....
Nevíte někdo....kdo vede Kanadské bodování ve finské lize??😱😁

Jen pro zajímavost....
Nevíte někdo....kdo vede Kanadské bodování ve finské lize??😱😁
A kdo je nejlepší střelec extraligy? Nějaký Dr. Jones?
A kdo je kapitán Vítkovic? .. jo , to asi není relevatnní.
A kdo je nejlepší střelec Olomouce? :)

Já tu kdysi říkal o tom, jak někteří hráči hráli po odchodu líp, ale ono taky šlo o to, že to platilo i před příchodem či později vs v době příchodu.

Ale co že vede, ale to je taky trhák. 0+12, fenomén :D Bude první hráč v historii, který vyhraje kanadské bodování jen díky asist? :D (předpokládám, že první? :D )
1790381759381.webp

Jen pro zajímavost, touhle dobou před deseti lety instalovali v aréně současnou kostku nad ledem.
a stále visí!
Miley Cyrus Rotum GIF

Nevíte někdo náhodou jak je to s nabytím právní moci stavebního povolení pro halu? Lhůta už měla uplynout, ale nikde jsem nic nenašel, tak jestli do toho ještě někdo nezkusil hodit vidle
Pokud by se někdo odvolal proti stavbě, muselo by toto odvolání být zveřejněno na úřední desce města. Nic takového jsem na desce nenašel... A protože hala dostala povolení koncem srpna a lhůta pro odvolání je 14 dní, je pravděpodobné, že se nikdo neodvolal...

Filip Chytil ➡️ injured reserve

Už by se na to fakt radši měl vykašlat, tohle je o zdraví 😖
A když se podívám na ten hit od Wilsona co ho vyřadil minule, a teď tu srážku s rozhodčím - vždyť on si snad do těch karambolů vyloženě najíždí sám 😬

Ne všechny zápasy budou ideal a na krásu. Všichni týmy v lize mají jen jednu motivaci, kousnout se a bodovat s Pardubicemi.
My budeme víceméně bušit do každý obrany a oni si pojedou na protiútoky. Snad jen ze Spartou by to mohl být hezký hokej. Nemám o nás obavy to si sedne víc a víc.
Snad Ludva brzy zpět a vytuní to vzadu. Chybí mi dvojka Mig - Ludva

Ne všechny zápasy budou ideal a na krásu. Všichni týmy v lize mají jen jednu motivaci, kousnout se a bodovat s Pardubicemi.
My budeme víceméně bušit do každý obrany a oni si pojedou na protiútoky. Snad jen ze Spartou by to mohl být hezký hokej. Nemám o nás obavy to si sedne víc a víc.
Snad Ludva brzy zpět a vytuní to vzadu. Chybí mi dvojka Mig - Ludva
Je děsný, říkat Johnymu "Ludva"....hned vidím Ludánka z Homolků a ta postava byla vyloženě reklama na hlad a přitom náš Johny je naprostej protiklad a s Ludvou nemá nic společnýho😁

Ono to tak stejně dřív nebo později dopadne. On bude podobný případ jako Ondra Kaše..
Já mu to hlavně nepřeju, ale co jeho všechno postihne? Podobným zdravotním případem je Martin Pospíšil z Calgary. A tomu přeji opravdu pevné zdraví, jelikož ten by určitě šel za bratrem a na takové dva pacienty v jednom týmu není naše extraliga asi připravená.

Tak proto Zbořil radši couvnul a šel k nám.
Stejně to je kariéra, z beka na hraně NHL, jdeš do Brna a očumuješ novou arénu, dostaneš lukrativní smlouvu v Pardubicích s vidinou ještě větší arény, po tragickém roce čekáš někde na zastávce v Pardubicích až si pro tebe přijedou z Vítkovic a jdeš za psychopatem Venou, přežiješ tam rok, jsi na padáku, a pak skončíš jako kapitán asi aktuálně nejvetsiho loser týmu v extralize a budeš bojovat o záchranu.

Zpět
Obnovit stránku Nahoře Dno