Sledujte video níže, abyste viděli, jak nainstalovat naši stránku jako webovou aplikaci na vaši domácí obrazovku.
Poznámka: Tato funkce nemusí být momentálně dostupná v některých prohlížečích.
pristi rok by bylo finale dynamo a vs dynamo b a oslava hokejeA pak by ho Pardubice B porazily v baráži a pomsta by byla dokonána.
Jak by to vlastně bylo? Kdyby Bčko vyhrálo ligu, tak by se dostalo do baráže? A až kdyby vyhráli, tak by jim to zatrhli potom? Nebo by mohli prodat licenci? Já fakt nevím, kde by to skončilo, ale nedává mi smysl je neposlat do baráže, už jen protože přeci nikdo neví, zda nezmění majitele a tak dále?
Neříkal bych hop,dokud jsme nepřeskočiliCo se dělo na Spartě, kterou tahle marná Bolka porazila?
Z toho pravidla 5:3 neproměníš=> nevyhraješ, museli mít bobky. Pesan asi poslouchá experta Dudu, říkal Červenka a spol musí hrát celé dvě minuty 5:3.Dobrou past na nás Bolka nachystala: buď neproměníš 5 na 3 a prohraješ, nebo povedeš 2:0 a nevyhraješ..
Náhled přílohy 9152
Já tomu Moderovi do hlavy nevidím, ale nebyl on přesvědčený, že získá dvacet titulů za sebou?
A úplně to nezvládnul Holland 10:50 2min sekání, Rodzina využila v 11:56, a poté Holland ve 13:10 5+10 Zásah do oblasti hlavy a krku a dostali další dva fíky. Ale na výsledku to tedy úplně vliv nemělo...V Třinci se už čepuje osmička![]()