Hokej

To byl hnus velebnosti co to dneska hráli s toho by jeden blil rychlost nikde , přesilovka 5na3 úplně odflaknuta ano 2 tyčky, ale.na ty se nehraje hraje se na góly a mohli by se probudit a začít makat minulý rok se také prohrávalo , ale rozhodně mě ten hokej bavil mnohem víc

Jinak loni po 4 kolech jsme měli 2 výhry, 2 prohry, 6 bodů 😇
Náhled přílohy 9111
Ale vyhrávali se doma, tak to člověk ještě nějak přijal, i když to nikomu nebylo jedno. Letos doma dva ze tří prohrané a ke všemu v těch dvou prohraných to byl hodně laxní přístup k hokeji.

Asi se shodneme, že kdybychom makali celých 60 minut a prohráli jsme, dokážeme to ještě přijmout, ale ten obraz hry z naší strany a ten přístup není fér vůči fanouškům, kteří i v září chtějí vidět aspoň bojovnost.

4. kolo nehroutil bych se....základní část máme vyhranou už několikrát, tak hold pohár necháme jiným....tým si musí sednout, hlavně prosím Vás nevyhazujte trenéra, a golmany....pro inspiraci poslechněte si tuto tiskovku: dejme týmu čas, ano pískat se můžu názory jiné, neŽ mám respektuji a nemusím souhlasit, ale je 4. kolo i buzeranti prohráli, takže hold letos bude liga vyrovnaná a serme na rekordy....a na různé podcástery, ať nás hejcujou, bude to dobré....já v to věřím, a uvidíte,že jsem se nemýlil....

Ale vyhrávali se doma, tak to člověk ještě nějak přijal, i když to nikomu nebylo jedno. Letos doma dva ze tří prohrané a ke všemu v těch dvou prohraných to byl hodně laxní přístup k hokeji.

Asi se shodneme, že kdybychom makali celých 60 minut a prohráli jsme, dokážeme to ještě přijmout, ale ten obraz hry z naší strany a ten přístup není fér vůči fanouškům, kteří i v září chtějí vidět aspoň bojovnost.
Tak já vzhledem k mému postoji čumím jen v televizi zajdu tak max. dvakrát když přijedou známý z konkurenčních klubů a pak jedu tam, ale ty pravidelný návštěvníky a pemanentkáře lituju!

Kocovinka.

Strašně utrápený.

Konec bizarní.
Nemyslím si to … Nosino strašně táhne dolů 2 lajnu ale neskutečně do ofenzivy
A dneska prohra i za trenerama … přesilovka 5:3 šílená
Tomaso musí hrát centra 2 lajne :
Cervus - Sedlo - Mandat
Stránský - Tomáso - Smejky
Kelo - Kondel -,Válek pal Lauko
Poula - Nosek - Sob nebo Vondrc
Nosek pokud si bude hrát na ofenzivního hráče je nám úplně k ničemu
A hlavně nám chybějí defenzivní obránci
Na druhou stranu posledních 5 minut za to vzali hráči co mají a sakra to bylo znát , síla tam je obrovská .

Dneska všechno špatně,že prohrajeme se stane,ale že není nasazení,snaha ani chuť se s tím porvat mě teda sere.Takhle ne,nemusí ani prát ribana.

Pešán to dost podělal tou přesilovkou 5 na 3. Jestli byla první lajna předtím na ledě, tak si měl vzít time out a poslat je na led..

Tohle jsem vážně nečekal takový úvod ligy od nás........některým by možná prospěla tribuna

Já myslím, že je potřeba zachovat klid. Podle mě se projevuje nedostatek zápasů v přípravě, spousta věcí je o nerozehranosti. Stačí se podívat na Červenku, jak se občas zamotá sám do sebe. Ten tím, že neodjel do Finska, neodehrál v přípravě skoro nic a je to na něm poznat. Byla to podle mě chyba, ta zápasová praxe celému týmu těžce schází. Dost se zde nadává na Noska. Souhlasím, je to špatné, ale je potřeba se podívat také na to, že vloni v podstatě nic neodehrál.

Stránský, za stavu 2:2 jsme udělali jen pár chyb, jinak asi dobrý, tak já nevím no, asi jsem sledoval jinou třetinu

Možná by mu prospělo začít hrát jako v NHL, než se chytne.
Když jsem celou dobu varoval před rozdílem Nosek 2025 a Nosek 2013, abychom nečekali, že se vrátí útočné eso za mlada ještě vylepšené o NHL, tak na mě někteří koukali jako na blázna. Kreativních útočných es máme dost, nějaký expert dozadu by se hodil. Taky je otázka, zda po návratu z NHL tohle chce hrát do konce kariéry.

Když jsem celou dobu varoval před rozdílem Nosek 2025 a Nosek 2013, abychom nečekali, že se vrátí útočné eso za mlada ještě vylepšené o NHL, tak na mě někteří koukali jako na blázna. Kreativních útočných es máme dost, nějaký expert dozadu by se hodil. Taky je otázka, zda po návratu z NHL tohle chce hrát do konce kariéry.
no zatim je to takovej Pepik Marha vibe

Ale to si všechno sedne,až chlapci pochopí,že ty žvásty všech okolo před sezónou o super galaktikos jsou prostě jen kecy..a že samo to nepůjde..

Zadarmo jim nikdo nic nedá,kor s našima zebrama,jejich ,,stylem,, pískání,soupeřema co jdou na maximum a jsou teď plní sil..

To si sedne...

A Nosek byl ze začátku s Tomáškem a Smejkem exkluzivní,byla radost na ně a jejich nasazení koukat..

Teď tak nějak plavou všichni...Třeba Miguel dneska děsivý-nejhorší zápas..

Ono taky z plné přípravy-Finsko,Rakousko,Rogle(extrémně těžký soupeř)

Ten tým má extrémní sílu,ale i tak nemůže vše šlapt na sto pro-příprava,liga mistrů,začátek sezóny...

A navíc,pořád lepší toto,než proplout vším ladně a lehce a pak se divit,když se přestane dařit.

Naposledy upraveno:
Tak mi to nedalo a vyzbrojen francouskou holi, vydal se na zapas. Po ceste jsem na d11 potkal v protismeru sousedovic autobus a trikrat si odplivnul.

Komentar pisu prubezne, tak uvidime, jak to nakonec vyjde:)) a predem hlasim, ze jsem nic na foru necetl, takze mozna budu neco opakovat:)

Prvni tretina strasna, kdo se vraci neveri golmanovi, tvl. 0:1 je jeste dobry. Presilovka na konci dobra, ta nosyho sance v nesmyslnym oslabení taky, jinak proste zarijovej hokej…

Druha tretina zacala mit po spatnym zacatku celkem parametry, dokonce i zebry spravne vyloucily dva koberce najednou, ale nam proste nekdo pochcal strelnej prach a nekterym i ustrihnul koule. Nevadi, do jara vyschne a koule dorostou, snad:)

Ruzovy uklizecky jsou strasny, ale budiz, prachy jsou potreba :)

Treti tretina, jakoze tvl, co to melo bejt?😅 to jsme se rozhodli, ze kdyz nedame 2 minuty 5 na 3, tak ten koberec nechame hrat, protoze na to nemame? A kdyz to bude 2:4, tak nakopnem motory a zacnem neco hrat? Koste se konecne trefil, to je super, ale pak ta Sedlova minela, to myslim byl moment podepisujici nase rozpolozeni v celym zapase. Proste zari, nelepi to, odskakuje to, nahravky jsou o pul metru blbe…, a tak jsem se asi poprvy v zivote zvednul po golu na 3:5 s tim, ze se nechci s holi mackat v davu, abych prosvihnul gol na 4:5 a potupne se vracel na tribunu doufajic v zazrak, kterej malem prisel.

jak to rikal Ludva, mame v garazi mustanga, musime ho jen poradne poladit. A dneska se to nepovedlo. Vic k tomu nemam.

Jen prosim - ta diskoteka po golu, to vymyslel sakra kdo?

Ale to si všechno sedne,až chlapci pochopí,že ty žvásty všech okolo před sezónou o super galaktikos jsou prostě jen kecy..a že samo to nepůjde..

Zadarmo jim nikdo nic nedá,kor s našima zebrama,jejich ,,stylem,, pískání,soupeřema co jdou na maximum a jsou teď plní sil..

To si sedne...

A Nosek byl s Tomáškem a Smejkem exkluzivní,byla radost na ně a jejich nasazení koukat..

Teď tak nějak plavou všichni...Třeba Miguel dneska děsivý-nejhorší zápas..

Ono taky z plné přípravy-Finsko,Rakousko,Rogle(extrémně těžký soupeř)

Ten tým má extrémní sílu,ale i tak nemůže vše šlapt na sto pro-příprava,liga mistrů,začátek sezóny...

A navíc,pořád lepší toto,než proplout vším ladně a lehce a pak se divit,když se přestane dařit.
Vítej chlapče zpět.

Vítej chlapče zpět.
Já ?

Já nikde nebyl,jsem tady pořád :)

Jen mě přišly anonymní emaily,ať aspoň přes léto neotravuju a táhnu se svýma kecama na Severní moravu...bylo to z adres digitalmouse /mach/jimmypop:D:p

Dělám si srandu,jen není prostě přes léto a na podzim moc čas;)

Zpět
Obnovit stránku Nahoře Dno