Sledujte video níže, abyste viděli, jak nainstalovat naši stránku jako webovou aplikaci na vaši domácí obrazovku.
Poznámka: Tato funkce nemusí být momentálně dostupná v některých prohlížečích.
Tys to tu teď nečetl, že?Ale určitě tady budete všichni chválit
Koukám, že u tebe se přes léto vůbec nic nezměnilo. Zase tady budeš mít každý horší zápas dvacet příspěvků, jak je všechno špatně.Ostudná třetí třetina a je mně ukradený ten konec, tenhle výkon je nedůstojný týmu jako jsou Pardubice, fakt hnus co jsme ve třetí předvedli po nějakých 18 minut a Liberec to zaslouženě vyhrál, naše případné vyrovnání by bylo nespravedlivé.
Hráči a trenéři by se nad sebou měli už konečně zamyslet, od prvního kola je to utrpení, hlavně naše obranná hra a nasazení.
Ale určitě tady budete všichni chválit, já ovšem dnes, dnes není za co. Kdybychom do třetí šli za vítězstvím, vyhrajeme, ale my ne, my 18 minut na to úplně sereme, že hrajeme doma, že lidi chtějí vidět hokej, to jim je zřejmé jedno.
To není o žádném Hajčusovi probohaTeda necekal jsem , ze bude Hajcus chybet tak brutalne
Ale vždyť to není jen Hájkem, podívej se dnes na třetí třetinu jaké bylo nasazení celého týmu, tady by tedy Hájek nijak nepomohl, tohle je o každém hráči zda je ochoten dát do toho maximum.Teda necekal jsem , ze bude Hajcus chybet tak brutalne
Já jen nechápu....proč nemůžeme hrát tak jak jsme hráli kupříkladu proti Rögle....Sorry, za tu laxnost si body nezasloužili. Byt 4 zápasy, tak všechny, jak přes kopírák.
Neduraz, nepřesnost, měkkost. Obrana je fakt tragická
Ja jsem zatím zklamaný. Maji na čem pracovat
Já jsem je ale nezaměnil.
Nosek - 5, nejhorší hráč celé soutěžeKoukám Nosek už sedí?
Zatím fakt velká bída. Hlavně dozadu.Nosek - 5, nejhorší hráč celé soutěže
okJá jsem je ale nezaměnil.
To není o žádném Hajčusovi proboha![]()
Ale vždyť to není jen Hájkem, podívej se dnes na třetí třetinu jaké bylo nasazení celého týmu, tady by tedy Hájek nijak nepomohl, tohle je o každém hráči zda je ochoten dát do toho maximum.
Netuším, může to být lehké podcenění, což bych čekal třeba právě v tom prvním zápase, stane se. Ale mě prostě překvapuje, co občas vymysli za rozehrávku, nebo jak jim ty puky odskakují apod.Já jen nechápu....proč nemůžeme hrát tak jak jsme hráli kupříkladu proti Rögle....
Nemyslím, že by to bylo o jednom bekovi. To vypadá, jakoby si nerozuměli obránci s útokem, ty nahrávky jsou dost nepřesný. Ten gól do prázdný to jenom potvrdil. Musíme doufat, že se to zvedne. Možná je pozitivní, že už od nás nikdo nečeká 52 výher.Teda necekal jsem , ze bude Hajcus chybet tak brutalne
Proč se takto do útoku nehrálo 57 minut?
Holt pětiminutový hokej je potřeba hrát pět minutHráli jsme dobře poslední 2 minuty a málem to stačilo. Když příště dáme dobré 3 minuty, tak už to vyjde![]()
Jako nemam obavy, ze by se to nezvedlo. Brno pred dvěma rokama bylo kousek od odvolání Pokorného, a jak to dopadlo, víme všichni.Nemyslím, že by to bylo o jednom bekovi. To vypadá, jakoby si nerozuměli obránci s útokem, ty nahrávky jsou dost nepřesný. Ten gól do prázdný to jenom potvrdil. Musíme doufat, že se to zvedne. Možná je pozitivní, že už od nás nikdo nečeká 52 výher.