Sledujte video níže, abyste viděli, jak nainstalovat naši stránku jako webovou aplikaci na vaši domácí obrazovku.
Poznámka: Tato funkce nemusí být momentálně dostupná v některých prohlížečích.
Já vyhrál dvěstě páďo..Sázkovky dneska mají žně![]()
Ale vyhrávali se doma, tak to člověk ještě nějak přijal, i když to nikomu nebylo jedno. Letos doma dva ze tří prohrané a ke všemu v těch dvou prohraných to byl hodně laxní přístup k hokeji.
Tak já vzhledem k mému postoji čumím jen v televizi zajdu tak max. dvakrát když přijedou známý z konkurenčních klubů a pak jedu tam, ale ty pravidelný návštěvníky a pemanentkáře lituju!Ale vyhrávali se doma, tak to člověk ještě nějak přijal, i když to nikomu nebylo jedno. Letos doma dva ze tří prohrané a ke všemu v těch dvou prohraných to byl hodně laxní přístup k hokeji.
Asi se shodneme, že kdybychom makali celých 60 minut a prohráli jsme, dokážeme to ještě přijmout, ale ten obraz hry z naší strany a ten přístup není fér vůči fanouškům, kteří i v září chtějí vidět aspoň bojovnost.
Nešlo by ten příspěvek připíchnout nahoru nad vlákno?
Nemyslím si to … Nosino strašně táhne dolů 2 lajnu ale neskutečně do ofenzivyKocovinka.
Strašně utrápený.
Konec bizarní.
Náhodou už má po dnešku stejně bodů jako Willda!Co má říkat Blumel ve Spartě![]()
je čas nažhavit tu tvou excelovskou tabulku z minilého roku.
Možná by mu prospělo začít hrát jako v NHL, než se chytne.Nosek - 5, nejhorší hráč celé soutěže
Naprostý souhlas , ať začne hrát svoji hru a od toho se odrazí k lepším výkonům .Možná by mu prospělo začít hrát jako v NHL, než se chytne.
A z čeho asi Tipsport tu Extraligu sponzoruje, že! Akorát se ke mě zatím nedostalo jak dlouho bude to výpalný trvat, a koho se bude dále a v jaké části týkat. Podle toho teprve návrat na staďák.Sázkovky dneska mají žně![]()
Když jsem celou dobu varoval před rozdílem Nosek 2025 a Nosek 2013, abychom nečekali, že se vrátí útočné eso za mlada ještě vylepšené o NHL, tak na mě někteří koukali jako na blázna. Kreativních útočných es máme dost, nějaký expert dozadu by se hodil. Taky je otázka, zda po návratu z NHL tohle chce hrát do konce kariéry.Možná by mu prospělo začít hrát jako v NHL, než se chytne.
no zatim je to takovej Pepik Marha vibeKdyž jsem celou dobu varoval před rozdílem Nosek 2025 a Nosek 2013, abychom nečekali, že se vrátí útočné eso za mlada ještě vylepšené o NHL, tak na mě někteří koukali jako na blázna. Kreativních útočných es máme dost, nějaký expert dozadu by se hodil. Taky je otázka, zda po návratu z NHL tohle chce hrát do konce kariéry.
Vítej chlapče zpět.Ale to si všechno sedne,až chlapci pochopí,že ty žvásty všech okolo před sezónou o super galaktikos jsou prostě jen kecy..a že samo to nepůjde..
Zadarmo jim nikdo nic nedá,kor s našima zebrama,jejich ,,stylem,, pískání,soupeřema co jdou na maximum a jsou teď plní sil..
To si sedne...
A Nosek byl s Tomáškem a Smejkem exkluzivní,byla radost na ně a jejich nasazení koukat..
Teď tak nějak plavou všichni...Třeba Miguel dneska děsivý-nejhorší zápas..
Ono taky z plné přípravy-Finsko,Rakousko,Rogle(extrémně těžký soupeř)
Ten tým má extrémní sílu,ale i tak nemůže vše šlapt na sto pro-příprava,liga mistrů,začátek sezóny...
A navíc,pořád lepší toto,než proplout vším ladně a lehce a pak se divit,když se přestane dařit.
Já ?Vítej chlapče zpět.