Hokej

Nejak nam to dre. Po skvelem vykonu proti Rogle, slusnym vykonum ve Finsku jsme na zacatku extraligy spatni. Willda v extralize hleda formu, celkova obrana je pruchodak, do utoku to taky zadny koncert neni. Tak snad to zvednem, minuly rok byl zacatek taky rozpacity.

Zkusil bych dat Mandyho do 1. misto Stranskeho. Stranskeho posunout do 2., na centra Tomaska a druhe kridlo Smejkala. Prijde mi, ze je Stransky trosku utopeny v te prvni, tam je spis potreba nekoho, ktery hraje do obrany za Cervenku a vybojuje pro nej puky v soubojich. Kondel 3. centr.

Kam s Noskem? Do 4.?

Já ?

Já nikde nebyl,jsem tady pořád :)

Jen mě přišly anonymní emaily,ať aspoň přes léto neotravuju a táhnu se svýma kecama na Severní moravu...bylo to z adres digitalmouse /mach/jimmypop:D:p

Dělám si srandu,jen není prostě přes léto a na podzim moc čas;)
No vidíš, mach tu taky dlouho nebyl, ne? .......Aha, koukám, že tu byl, jen nepíše.

michalcabala , koukám, že web má nějakou novou fíčuru, že vidím nejen kdy tu byl uživatel naposled, ale i co dělal. Je zvláštní vidět, že mach si tu před půl hodinkou prohlížel Pavel 7/8 . Nedá se to nějak vypnout? :D

No vidíš, mach tu taky dlouho nebyl, ne? .......Aha, koukám, že tu byl, jen nepíše.

michalcabala , koukám, že web má nějakou novou fíčuru, že vidím nejen kdy tu byl uživatel naposled, ale i co dělal. Je zvláštní vidět, že mach si tu před půl hodinkou prohlížel Pavel 7/8 . Nedá se to nějak vypnout? :D
Takže jsem měl pravdu,je to zkrátka šmírák :ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO:

Odehrát tři domácí zápasy a dvakrát donutit některé fanoušky předčasně opustit stadion, to taky o něčem svědčí.

No nic, tak máme ještě 48 kol na to se sehrát a třeba za tu dobu hráči pochopi, že dokud nebudou žrát led, nebude dobrý hokej, ani výsledky.

Žádný tým v extralize si z našich hráčů nesedne na prdel, naopak ještě více je to donutí k vyššímu nasazení a my se musíme naučit na to reagovat, což nám zatím nejde a velký pohyb soupeře nám dělá problém..

Jen bych si moc přál, abychom aspoň doma bojovali a když už špatná hra a výsledek, tak na cizích stadionech.

Jestli myslíš tohle, tsk to zde je od začátku tusim 1790110063339.webp

Nejlepsi byl nějaký pan kdyz jsem odcházel směrem k parkovacímu domu, ze ten počet zapasu takhle rychle po sobě je znát, ze uz to některým dává zabrat. Jsem se otočil a vypadalo to, ze to ten pán myslí vážně.

Loni byly naše klasické druhé třetiny, letos dnešní třetí třetina byls jak pred kopírák s prvním zápasem se sousedy. Snad je to jen malý vzorek, zlaty druhy třetiny nez tohle v třetích

Nejlepsi byl nějaký pan kdyz jsem odcházel směrem k parkovacímu domu, ze ten počet zapasu takhle rychle po sobě je znát, ze uz to některým dává zabrat. Jsem se otočil a vypadalo to, ze to ten pán myslí vážně.

Loni byly naše klasické druhé třetiny, letos dnešní třetí třetina byls jak pred kopírák s prvním zápasem se sousedy. Snad je to jen malý vzorek, zlaty druhy třetiny nez tohle v třetích
Bylo to strasny, ale na nejaky soudy je cas. Ten tym se rozjede, absolutne o to strach nemam. Silene chybi defenzivni bek. To, co dokazem v obrannem pasmu, to je neskutecny.

Bylo to strasny, ale na nejaky soudy je cas. Ten tym se rozjede, absolutne o to strach nemam. Silene chybi defenzivni bek. To, co dokazem v obrannem pasmu, to je neskutecny.
Klasické září, já ty zápasy nemám rád, nikdo nechce do nikoho zajet kloudně, ani proti nám, nedá se na to koukat, to souhlasím, v médiích už se řeší ze se pískalo, což tedy upřímně těch pět písknutí ktery proběhlo je nic proti tomu jak je u nás celkem standard pískat. Září je na dvě věci i když se člověk podívá na tribuny, a pak hlavně do kotle. Tam bych já dal sedačky, pokřiky nahrál na reprak a je to. Tleskáním se na gauči přidáme všichni.

Jedna jistota vlastne je, král Roman g4, p7

Jedna jistota vlastne je, král Roman g4, p7
To teda, doufám, že se brzy vrátí i Ludva, toho mám taky ve fantasy, říkal jsem si, že +- bude celkem dobrej. Zatím je na nule :D

Ale v tomto ohledu asi nebylo to naceňování hráčů stejný, nebo byla obava, co bude s Romanem s přibývajícím věkem?

Na případný příchod defenzivního obránce je čas, až pokud bude jasné, že se nevrátí Hájek. Takže klidně prosinec, leden. Není důvod k nějaké panice a někoho sem hned za každou cenu tahat.

Zpět
Obnovit stránku Nahoře Dno