Hokej

Sorry, za tu laxnost si body nezasloužili. Byt 4 zápasy, tak všechny, jak přes kopírák.

Neduraz, nepřesnost, měkkost. Obrana je fakt tragická

Ja jsem zatím zklamaný. Maji na čem pracovat

Dopadli jsem mnohem lépe, než v prvním špílu s Libe minulou sezónu, kdy se začínalo tam. Tehdy 4:2 pro vás.
4 (slovy čtyři) naše góly?!?!? To jsou už nyní 2/3 všech gólů, co jsme Liberci dokázali dát vloni za celou sezónu!!! 💪💪
P.S: První zápas u nás nám taky nadělili bůra, ale my jim ani fikus Ani fikus!! Já jsem spokojen, sezóna se rozjíždí lépe než mistrovská. 😀

Happy I Like It GIF

Ostudná třetí třetina a je mně ukradený ten konec, tenhle výkon je nedůstojný týmu jako jsou Pardubice, fakt hnus co jsme ve třetí předvedli po nějakých 18 minut a Liberec to zaslouženě vyhrál, naše případné vyrovnání by bylo nespravedlivé.

Hráči a trenéři by se nad sebou měli už konečně zamyslet, od prvního kola je to utrpení, hlavně naše obranná hra a nasazení.

Ale určitě tady budete všichni chválit, já ovšem dnes, dnes není za co. Kdybychom do třetí šli za vítězstvím, vyhrajeme, ale my ne, my 18 minut na to úplně sereme, že hrajeme doma, že lidi chtějí vidět hokej, to jim je zřejmé jedno.

Ostudná třetí třetina a je mně ukradený ten konec, tenhle výkon je nedůstojný týmu jako jsou Pardubice, fakt hnus co jsme ve třetí předvedli po nějakých 18 minut a Liberec to zaslouženě vyhrál, naše případné vyrovnání by bylo nespravedlivé.

Hráči a trenéři by se nad sebou měli už konečně zamyslet, od prvního kola je to utrpení, hlavně naše obranná hra a nasazení.

Ale určitě tady budete všichni chválit, já ovšem dnes, dnes není za co. Kdybychom do třetí šli za vítězstvím, vyhrajeme, ale my ne, my 18 minut na to úplně sereme, že hrajeme doma, že lidi chtějí vidět hokej, to jim je zřejmé jedno.
Koukám, že u tebe se přes léto vůbec nic nezměnilo. Zase tady budeš mít každý horší zápas dvacet příspěvků, jak je všechno špatně.

Teda necekal jsem , ze bude Hajcus chybet tak brutalne
Ale vždyť to není jen Hájkem, podívej se dnes na třetí třetinu jaké bylo nasazení celého týmu, tady by tedy Hájek nijak nepomohl, tohle je o každém hráči zda je ochoten dát do toho maximum.

Sorry, za tu laxnost si body nezasloužili. Byt 4 zápasy, tak všechny, jak přes kopírák.

Neduraz, nepřesnost, měkkost. Obrana je fakt tragická

Ja jsem zatím zklamaný. Maji na čem pracovat
Já jen nechápu....proč nemůžeme hrát tak jak jsme hráli kupříkladu proti Rögle....

Neviděl jsem statistiky , ale píšu to znova, ale to střídání je divný něktečí se moc nedostanou mladej snad skoro nehraje to stejný Kelemen dnes ani Smejkala jsem moc neviděl.

Já jsem je ale nezaměnil.
ok :) Je pravda, že teď doslova píšou jako přes kopírák. Ale kolega Luksa mi přišel, že je často i v dobré náladě,kdy tým chválí :D

To není o žádném Hajčusovi proboha :)

Ale vždyť to není jen Hájkem, podívej se dnes na třetí třetinu jaké bylo nasazení celého týmu, tady by tedy Hájek nijak nepomohl, tohle je o každém hráči zda je ochoten dát do toho maximum.

Do třetice zbývá už jen Lukas008

Já jen nechápu....proč nemůžeme hrát tak jak jsme hráli kupříkladu proti Rögle....
Netuším, může to být lehké podcenění, což bych čekal třeba právě v tom prvním zápase, stane se. Ale mě prostě překvapuje, co občas vymysli za rozehrávku, nebo jak jim ty puky odskakují apod.

A obecně teda ten přístup, takovej bez pohybu, jen minimum. Ja chápu, ze je září, loni jsme taky jeli výhra-prohra. Pak se to nakoplo. Ale nepřišlo mi, že by to alepsoň dozadu byla taková haluz.

A my už jsme tým co dostal nejvíce branek, i když máme o zápas vice, přesto to taky není lichotiva statistika

Teda necekal jsem , ze bude Hajcus chybet tak brutalne
Nemyslím, že by to bylo o jednom bekovi. To vypadá, jakoby si nerozuměli obránci s útokem, ty nahrávky jsou dost nepřesný. Ten gól do prázdný to jenom potvrdil. Musíme doufat, že se to zvedne. Možná je pozitivní, že už od nás nikdo nečeká 52 výher.

A Boleslav už zase vede nad Spartou 4:3, no čekají nás nyní dva venkovní zápasy, první s MB a druhý s Kotletu, trochu se bojím, aby se nějaký bod přivezl.

Já vím. Mnozí jste jeli nemálo kilometrů a domácí prohru jste vidět nechtěli. Ale je pořád září. Start - cíl už to stejně nebude. A jsme jako ten Jánošík - bohatým prý bral a chudým taky. Já doufám, že to vyladíme zavčasu.
Ale jednu výtku bych měl. Dvakrát nechat sedět Chabadu pouze na střídačce, jednou Válek 8:04, podruhé 7:24. Vít Macek jednou nic, podruhé 1:34. To fakt ne! To je tam ani netahejte. I ten Zábrana hraje Hartla víc - 4:21, 10:27, 9:27, obvykle jako třináctého útočníka a bilanci má 1+0.

Proč se takto do útoku nehrálo 57 minut?

Hráli jsme dobře poslední 2 minuty a málem to stačilo. Když příště dáme dobré 3 minuty, tak už to vyjde 😀
Holt pětiminutový hokej je potřeba hrát pět minut 🤷

A další poznatek:
S Willem v bráně 2:4
Bez Willa v bráně 2:1
Takže kdo za to může? 🤣

Nemyslím, že by to bylo o jednom bekovi. To vypadá, jakoby si nerozuměli obránci s útokem, ty nahrávky jsou dost nepřesný. Ten gól do prázdný to jenom potvrdil. Musíme doufat, že se to zvedne. Možná je pozitivní, že už od nás nikdo nečeká 52 výher.
Jako nemam obavy, ze by se to nezvedlo. Brno pred dvěma rokama bylo kousek od odvolání Pokorného, a jak to dopadlo, víme všichni.

Jen ta nepřesnost od obránců do rozhravky a ten chaos při bránění mě taky překvapuje. Ale to je proste ten pohyb, nasazení.

Bohužel dneska 1 a 3 gól jde za Willdou. Mě třeba vadí že se Sedlo v každým souboji vzteká a pak jednoduchej puk na hokejce a gól který možná rozhodl. Jasně rozhodla přesilovka 5:3 tam to mělo padnout a né dvakrát cinkat o tyč. Pro me je furt začátek. Nasadit montérky a vyhrát

Přesilovky dnes přímo tragické, včetně dvouminutové 5 na 3. Spálených šancí bylo také neskutečné množství. Velkou zásluhu na tom má bohužel Kváča, protože si vybral snad nešťastnější den sezóny. Co dnes chytil, to by mohl i Hašek závidět.

Někomu to dnes "lepilo" a někomu ne, to se tak občas stává. Štve mě ale, že téměř každý puk se odrazil příhodně pro Liberec. Z toho také dali všech pět gólů.

Dále, kdybychom místo nastřelených tyček dávali góly, tak by se musel Liberec strachovat o desítku, protože jich bylo snad pět!

Nejenom, že první liberecký gól padl z metrového offsidu, ale přišlo mi, že i vítězný - pátý - také. Puk se po nahození od našeho hráče (myslím Košťálka) z obranného pásma odrážel od brusle, která ještě byla v pásmu středním. Hráč Liberce, který rozehrávku napadal v útočném pásmu, sbíral puk, který se vrátil do útočného pásma. Tedy jednalo by se asi o dvoumetrový offside. Nemám bohužel záběr (screenshot), který by tuto teorii potvrzoval, až ho získám pokusím se ho rozklíčovat a o výsledky se podělit zde na fóru.

Ještě bych chtěl dodat, že je září a sezóna se rozhoduje v březnu - dubnu, takže asi tak...

Zpět
Obnovit stránku Nahoře Dno