Holly833
Hokejová legenda
- 10,535
- 10,415
Taky si říkám, jestli tady nějaký švýcarský MVP bude stačit.....![]()
Richard s ním počítá do 4. lajny na try-out. Pak se uvidí.
Sledujte video níže, abyste viděli, jak nainstalovat naši stránku jako webovou aplikaci na vaši domácí obrazovku.
Poznámka: Tato funkce nemusí být momentálně dostupná v některých prohlížečích.
Taky si říkám, jestli tady nějaký švýcarský MVP bude stačit.....![]()
Tady je odpověď.Jsem večer nemohl spát, tak jsem přemýšlel o hokeji a napadlo mne, jak je možné, že nějaký Suchánek píská NHL a nám tady extraligu pískají takové parodie na rozhodčí. Kde se ten Suchánek vzal?
Mně z toho teda vyznělo, že kovanej Sparťan Matysek si vybral Spartu před námi a že na něj není místo je pro něj úplně nová informace. Těší se na nejlepší diváky na světě a je už teď sparťan jako prase.Poslechl jsem si rozhovor s Blímou v Mistrech světa.
Pár pointů:
* v podstatě potvrdil, že chce co největší roli v týmu a vytížení (heh, a taky největší tlak)
* doma samozřejmě konflikty, rodina jeho přítelkyně všichni fans našeho klubu, prý to nebude mít doma jednoduchý
* chodil na Slávii na fotbal, takže čekáme kdo z buzmenů mu to začne omlacovat o hlavu.
* na MS odpovídal vyhýbavě, v podstatě že ho mrzelo to posazení, že to nečekal a že už si to vyříkal s RR a nechce se k tomu vracet
* A že má teď vysoký "staks" u holek, protože si umí uvařit a vyprat.
Působilo to na mě úplně stejně.Mně z toho teda vyznělo, že kovanej Sparťan Matysek si vybral Spartu před námi a že na něj není místo je pro něj úplně nová informace. Těší se na nejlepší diváky na světě a je už teď sparťan jako prase.
Celkově onanie a reklama na bezchybnou Spartu. Vyloženě Sparta podcast.
Je to tak, proto nechápu, jak mu může někdo přát, možná jsem jediný, ale v osobním životě ať je spokojený a zdraví, ale na ledě mu nepřeji, klidně ať na něho pražáci pískají, ať hraje jako na MS....Mně z toho teda vyznělo, že kovanej Sparťan Matysek si vybral Spartu před námi a že na něj není místo je pro něj úplně nová informace. Těší se na nejlepší diváky na světě a je už teď sparťan jako prase.
Skoda, ze tam nezaznelo to hlavni a jak to cele bylo.Mně z toho teda vyznělo, že kovanej Sparťan Matysek si vybral Spartu před námi a že na něj není místo je pro něj úplně nová informace. Těší se na nejlepší diváky na světě a je už teď sparťan jako prase.
A to by mě i zajímaloSkoda, ze tam nezaznelo to hlavni a jak to cele bylo.
V podcastech říkat popravdě jak se věci měli či mají?Skoda, ze tam nezaznelo to hlavni a jak to cele bylo.
Tak to všichni přece víme, váhal, váhal až prováhal... Přece si nebude sypat popel na hlavu... Tenhle jeho nový příběh je pro jeho nového chlebodárceA to by mě i zajímalo![]()
8. Kolo - 4.10. - DomaKdy poprvý hrajeme se Spartou? Jsem na Blímu velmi zvědav
Souhlasím. Určitě to jde, viz. ten Kousy. Třeba jsem mimo, někdo mě opraví, ale vůbec bych se nedivil, kdyby v rámci podpisového "bonusu" si nový zaměstnavatel typu "hrdé, nezastavitelné" Sparty vymohl, že při představení prostě řekneš, že jsi vždycky pokukoval po S na dresu, že Prahu miluješ, že nabídka od S byla jasně nejlepší, tudíž nebylo co řešit.Já tyhle výroky moc nechápu. Přijdu do nového klubu a přestože jsem chtěl jinam, tak začnu vykládat, jak mám to velký srdce nového klubu. Akorát proti sobě popudí mraky lidí.
Nepochopím, proč prostě neřekne, že se bavil s mateřským klubem, ale že tam není taková pozice, kterou chtěl a tak se rozhodl jít jinam. To je logická věc, kterou by akceptovali jak pardubický fans, tak sparťanský.
Nevím, jestli je to o inteligenci nebo něčem jiném, ale jako příklad bych dal poslední dva odchody od nás. Zatímco Kousy odešel s grácií a lidi ho tady budou mít pořád rádi, tak Radil odešel tak jak odešel a vřelého přijetí se mu tady již těžko dostane.
Tuhle ublíženost těžko chápu.
Ono je to o komunikační strategii klubu, která s drtivým nástupem sociálních sítí získala na emocionální intenzitě. Sparta buduje brand velkoklubu a prostě nemůže oficiálně připustit, že na českým trhu byla druhou volbou. Navíc se vzájemnou rivalitou, která mezi kluby, fans, majiteli panuje. Kdy na obou stranách čekaji nějaký předem naježený skupiny fans, kteří doslova čekají na jakýkoli slovo, který může vyznít různě. A hráč, kterýho podepisujou na čtyři roky za randál, tuhle linii taky musí nějak držet. I když je tam riziko, že se to může vrátit jako bumerang. Já podcast neviděl, ani neuvidím, protože mě nezajímá, takže nemůžu soudit. Četl jsem s ním rozhovor na idnesu(?) a tam mi přišlo, že to MB zvládl dobře. Projev někde v podcastu může být zabarvenej trochu jinak.Já tyhle výroky moc nechápu. Přijdu do nového klubu a přestože jsem chtěl jinam, tak začnu vykládat, jak mám to velký srdce nového klubu. Akorát proti sobě popudí mraky lidí.
Nepochopím, proč prostě neřekne, že se bavil s mateřským klubem, ale že tam není taková pozice, kterou chtěl a tak se rozhodl jít jinam. To je logická věc, kterou by akceptovali jak pardubický fans, tak sparťanský.
Nevím, jestli je to o inteligenci nebo něčem jiném, ale jako příklad bych dal poslední dva odchody od nás. Zatímco Kousy odešel s grácií a lidi ho tady budou mít pořád rádi, tak Radil odešel tak jak odešel a vřelého přijetí se mu tady již těžko dostane.
Tuhle ublíženost těžko chápu.
tak on Hyka a Špaček taky byli od mala fanoušci Sparty a bylo pro ně snem za ně hrát... Tak to je možná podmínka přijetí, navykládat jednodušším fanouškům, jak je to srdcový klub úplně všech.Mně z toho teda vyznělo, že kovanej Sparťan Matysek si vybral Spartu před námi a že na něj není místo je pro něj úplně nová informace. Těší se na nejlepší diváky na světě a je už teď sparťan jako prase.
A pak je Sparta schopná dokonce někomu vnutit názor, jak jsme jí za každou cenu chtěli přeplatit hráče, viz Irving..Ono je to o komunikační strategii klubu, která s drtivým nástupem sociálních sítí získala na emocionální intenzitě. Sparta buduje brand velkoklubu a prostě nemůže oficiálně připustit, že na českým trhu byla druhou volbou. Navíc se vzájemnou rivalitou, která mezi kluby, fans, majiteli panuje. Kdy na obou stranách čekaji nějaký předem naježený skupiny fans, kteří doslova čekají na jakýkoli slovo, který může vyznít různě. A hráč, kterýho podepisujou na čtyři roky za randál, tuhle linii taky musí nějak držet. I když je tam riziko, že se to může vrátit jako bumerang. Já podcast neviděl, ani neuvidím, protože mě nezajímá, takže nemůžu soudit. Četl jsem s ním rozhovor na idnesu(?) a tam mi přišlo, že to MB zvládl dobře. Projev někde v podcastu může být zabarvenej trochu jinak.
Tohle držela Sparta, co pamatuju. Už někdy za Charouze bez mrknutí oka popřeli jednání s hráčem, kterej se nakonec rozhodl jít jinam. Prostě se veřejně nepřipouštělo, že něco nevyšlo.
Kousal x Radil. Ty situace byly přece jen trochu jiný. Kousal odešel snad hlavou a s dohranou smlouvou. Radil se ukončoval předčasně s hořkým koncem. To ego zraní víc. Nehájím, konstatuju. Ale nebudeme se tvářit, že chlapi nemají ego a míru ješitnosti...
a ještě kdyby byla náhledovka Červenky jak sedí s jedním kadeřníkem a ještě s někým dalším... To by byl novinářský "hit"...Dalsi clickbait: "Název skupiny fanoušků Dynama vyvolal bouři. Kritici připomínají nacismus." To by jeden zase blil...
Přesně, člověk se těší na Mein Kaut nebo Waffen-LS a vyleze z toho Budweis Jugend..Dalsi clickbait: "Název skupiny fanoušků Dynama vyvolal bouři. Kritici připomínají nacismus." To by jeden zase blil...