Hokej

No teda ten nový fanshop co je na webu, tak jim teda moc nefunguje, člověk si chce vybrat nějaké tričko nebo mikinu a oni tam nemají velikosti…. nevíte někdo kdy to doplní nebo jestli si budu muset udělat výlet do Pardubic.

No teda ten nový fanshop co je na webu, tak jim teda moc nefunguje, člověk si chce vybrat nějaké tričko nebo mikinu a oni tam nemají velikosti…. nevíte někdo kdy to doplní nebo jestli si budu muset udělat výlet do Pardubic.
1785268613905.webp
To vypadá na chybu na tvém přijímači kolego 😁

Přesně, člověk se těší na Mein Kaut nebo Waffen-LS a vyleze z toho Budweis Jugend..🤷🤣

Steve Bannon Bingo GIF

Zajímalo by mě, jak dlouho se budu moci živit držením mikrofonu mezi hokejovejma střídačkama, když jsem nikdy nedělala v Agrofertu...
(via @darina_vymetali)
#dnes #12let
Z mého FB archivu 29. 07. 2014. Bohužel, už se mi nepodařilo najít původní tweet (příspěvek).

V Třebíči si při slavnostním otevření zrekonstruované arény zahraje exhibici spousta nám dobře známých tváří. Když se tak na jména dívám, tak si říkám, kolik jich hrálo nebo dosud hraje u nás? Ale na první dobrou, více jich prošlo asi Kometou.

Wingate testy teda zápřah koukám! :) FTVS profíci ...nevím jestli klukům šlo líp šlapat před, nebo po příchodu té slečny!
Tomášek překvapil. Fakt fyzička téměř jak Sedlo ...

JInak ...jsem si dočetl rozhovor se Sejčkem. I o skautování Miga ...musím říct, že jet autem na Slovač s Pospecem a panem Ludvigem, na to se taky dají sehnat lístky? Jel bych hned! :)

V Třebíči si při slavnostním otevření zrekonstruované arény zahraje exhibici spousta nám dobře známých tváří. Když se tak na jména dívám, tak si říkám, kolik jich hrálo nebo dosud hraje u nás? Ale na první dobrou, více jich prošlo asi Kometou.

Třebíč respekt, tam těch talentů bylo hodně!

Za mě tedy takto (tučně kluci, co se v našem dresu ukázali - včetně Martina Dočekala v mládeži; Rosťa Malena byl dopsán na soupisku na střídavý starty ale do zápasu nenastoupil).

Myslím, že Kometa "vyhrála" :)

Tým třebíčských odchovanců
Karel Vejmelka
, Petr Čech – Ondřej Němec, Tomáš Bartejs, Filip Pyrochta, Rostislav Malena, Jakub Stehlík, Martin Erat, Roman Erat, Tomáš Vondráček, Lukáš Nahodil, Martin Dočekal, Ladislav Bittner, Matěj Psota, Michal Vodný, Jiří Beroun, Vladimír Sobotka, Leoš Čermák, Michal Mikeska, Radim Ferda, Petr Tomek, Pavel Kubiš.

Tým mistrů světa a hokejových hvězd
Karel Vejmelka
, Lukáš Dostál – Jakub Krejčík, Tomáš Kundrátek, Libor Zábranský, Martin Nečas, Roman Červenka, Daniel Voženílek, Jakub Flek, Adam Klapka, Ondřej Beránek, Jiří Černoch, Radan Lenc, Radek Faksa, Michal Gulaši.

Třebíč respekt, tam těch talentů bylo hodně!

Za mě tedy takto (tučně kluci, co se v našem dresu ukázali - včetně Martina Dočekala v mládeži; Rosťa Malena byl dopsán na soupisku na střídavý starty ale do zápasu nenastoupil).

Myslím, že Kometa "vyhrála" :)

Tým třebíčských odchovanců
Karel Vejmelka
, Petr Čech – Ondřej Němec, Tomáš Bartejs, Filip Pyrochta, Rostislav Malena, Jakub Stehlík, Martin Erat, Roman Erat, Tomáš Vondráček, Lukáš Nahodil, Martin Dočekal, Ladislav Bittner, Matěj Psota, Michal Vodný, Jiří Beroun, Vladimír Sobotka, Leoš Čermák, Michal Mikeska, Radim Ferda, Petr Tomek, Pavel Kubiš.

Tým mistrů světa a hokejových hvězd
Karel Vejmelka
, Lukáš Dostál – Jakub Krejčík, Tomáš Kundrátek, Libor Zábranský, Martin Nečas, Roman Červenka, Daniel Voženílek, Jakub Flek, Adam Klapka, Ondřej Beránek, Jiří Černoch, Radan Lenc, Radek Faksa, Michal Gulaši.
Myslím, že to bude Libor mladší, starší kvůli srdci může tak maximálně na ryby. Pikantní je Roman Červenka, který hraje za nás, ale v ročníku 2003/04 má tři zápasy za Kometu v pralese s bilancí 1+1. :)

Tak se nám do politiky pouští i Sejk, bok po boku s Novohradským, nemám z toho úplně radost. Snad nedopadne jako Salfa s Otou.

Pernštejn býval výbornej, dokud se do toho nezačal montovat Starohnus. Kvasňák, Taxis, jedenáctka...výborná piva. O Porteru ani nemluvím.

Tak se nám do politiky pouští i Sejk, bok po boku s Novohradským, nemám z toho úplně radost. Snad nedopadne jako Salfa s Otou.
Billboardy už jsou po Pardubicích. Sejk jako klasickej lapač na hlasy.

Zpět
Obnovit stránku Nahoře Dno