Hokej

Rozhodčí Suchánek z NHL:
Že rozhodčí jen plní záměry ligy, to samozřejmě platí to tady 😉

Ale extraliga je proti NHL zase o krok napřed a ví,že největší emoce nepřinášejí na stadion samotné góly,ale až následná výzva a pět minut hledání důvodů,proč by ten gól neměl platit 🤣
1785151661825.gif

Skvělá zpráva pro Valtera Sedina, syna Henrika Sedina, který byl zařazen do kanadského výběru pro letošní mistrovství CONCACAF do 20 let
v Mexiku. Kanada bude hrát ve skupině s Panamou, Hondurasem a Jamajkou. Vítěz turnaje si zajistí účast na olympijských hrách 2028, zatímco čtyři nejlepší týmy postoupí na mistrovství světa FIFA hráčů do 20 let 2027. ⚽

Hokej Lajna GIF by Seznam.cz

Poslechl jsem si rozhovor s Blímou v Mistrech světa.
Pár pointů:
* v podstatě potvrdil, že chce co největší roli v týmu a vytížení (heh, a taky největší tlak)
* doma samozřejmě konflikty, rodina jeho přítelkyně všichni fans našeho klubu, prý to nebude mít doma jednoduchý
* chodil na Slávii na fotbal, takže čekáme kdo z buzmenů mu to začne omlacovat o hlavu.
* na MS odpovídal vyhýbavě, v podstatě že ho mrzelo to posazení, že to nečekal a že už si to vyříkal s RR a nechce se k tomu vracet
* A že má teď vysoký "staks" u holek, protože si umí uvařit a vyprat.

PS: Frantíci se těch cen teda vůbec nebojí na CHL (koukám na vstupenky v Bordeaux).
Ceny za sezení:
Náhled přílohy 8635
Vypadá to, že hokej v Bordeaux asi táhne 🤔😳😁
Jinak ceny u nás za mě pecka. Permicáři zadara a pro ostatní třeba Áčková kategorie jen za 300 na Rögle nebo Växjö, to nemá chybu 👌Jestli ani tentokrát nebude pořádná návštěva, tak už nevím, co by kdo chtěl víc 🤷

Vypadá to, že hokej v Bordeaux asi táhne 🤔😳😁
Jinak ceny u nás za mě pecka. Permicáři zadara a pro ostatní třeba Áčková kategorie jen za 300 na Rögle nebo Växjö, to nemá chybu 👌Jestli ani tentokrát nebude pořádná návštěva, tak už nevím, co by kdo chtěl víc 🤷
Tak ona ta pořádná návštěva už tady jednou byla, když tu hrála Tappara, ale z nějakého důvodu se tenkrát ohlásilo mnohem míň než tam skutečně bylo

PS: Frantíci se těch cen teda vůbec nebojí na CHL (koukám na vstupenky v Bordeaux).
Ceny za sezení:
Náhled přílohy 8635
Vzhledem k požárům je Bordeaux dost horká půda... ale vtípky stranou, je to tam momentálně dost na hovno, nezbývá, než jim držet palce ať to dostanou rychle pod kontrolu. Stadion je relativně v centru Bordeaux, ale i tak je to cca 20km k hranici požárů.

Vstupenky na LM budou jak? Sedí se jako kdo dřív přijde, ten dříve mele, nebo to bude podle sedadel na ELH? My máme na balkon a to tam bude asi zavřeno? Poradíte?

Vstupenky na LM budou jak? Sedí se jako kdo dřív přijde, ten dříve mele, nebo to bude podle sedadel na ELH? My máme na balkon a to tam bude asi zavřeno? Poradíte?
Pokud máš permici, máš nárok na své místo. Vstupenku si musíš vyzvednout. Misto bude zamknuté. Ostatní vstupenky se kupují normálně jak na Extraligu. Balkóny normálně budou

sestava akorát - na extraligu i ligu mistrů... zacínáme se dvěmi marody, pak až se uzdraví tak nevěřím že celou zimu budem bez zranění... za mne bude počet akorát, uvidíte 😎👍🏻👍🏻

A v obraně Ondrovi Miklišovi velké vytížení, ať hodně hraje 💪🏻
Vidím optimistický příspěvek, ani jsem nemusel koukat na to , kdo to píše... :))

Pokud máš permici, máš nárok na své místo. Vstupenku si musíš vyzvednout. Misto bude zamknuté. Ostatní vstupenky se kupují normálně jak na Extraligu. Balkóny normálně budou
V podstatě už žádný místa na permice nejsou, jsou tam první dvě řady v přízemí, za sloupama na balkóně a stání. Permice A,B nejsou vůbec, C jen paběrky, takže i LM bude plno.

V podstatě už žádný místa na permice nejsou, jsou tam první dvě řady v přízemí, za sloupama na balkóně a stání. Permice A,B nejsou vůbec, C jen paběrky, takže i LM bude plno.
Tak nemáš jistotu že si každý permanentkář vstupenku vyzvedne. Podle mě toho dost půjde do volného prodeje

Jsem večer nemohl spát, tak jsem přemýšlel o hokeji a napadlo mne, jak je možné, že nějaký Suchánek píská NHL a nám tady extraligu pískají takové parodie na rozhodčí. Kde se ten Suchánek vzal?

Zpět
Obnovit stránku Nahoře Dno