Hokej

Myslím, že to bude Libor mladší, starší kvůli srdci může tak maximálně na ryby. Pikantní je Roman Červenka, který hraje za nás, ale v ročníku 2003/04 má tři zápasy za Kometu v pralese s bilancí 1+1. :)

Pravda! Já jak tam neviděl "ml.", hned jsem si řekl, že si krom ryb dá i pouťák :) ...
Že byl Červus i v Kometě jsem zapomněl!

Tak se nám do politiky pouští i Sejk, bok po boku s Novohradským, nemám z toho úplně radost. Snad nedopadne jako Salfa s Otou.

Btw ty fotky jsou podle mě hodně drsně AI filtrovaný. Až skoro na hranici karikatury. 🤦‍♂️ Ale zase to nejspíš bylo levný. ;) 🙂

Musim říct, že hláška "Ty krávo" v podání Malcolma má najednou uplně nový rozměr😂😂 a musím před ním smeknout protože ta výslovnost je dokonalá😂

Tohle je dobrý asi jsem viděl úplně jinou bitku s Poulíčkem než co tady mamrd popisuje🤷🤣

Prostě hráč, který fandy ostatních týmů, s prominutím, sere. Ale on už to, dle mého, prostě přehání a ještě má takový blbý kecy. Beru klidně i hráče jako Pospíšila z Komety, simulanta Daňa z rodziny. Provokují, vzbuzují emoce, ale řeknou, že je to jejich hra a nestěžují si, jak jsou na ně zlí. Pak řeknou byly to emoce a chtěli jsme to vyhecovat.

Ale tenhle blb. Jde řezat Poulu, kterého drží jeho spoluhráč, uzná že to nebylo fér, ale že měl stále rukavice. Pak si postěžuje, že se bál shodit rukavice kvůli zraněný ruce. Poulu podkopne a pak si ještě stěžuje na rozhodčí, že to neukončili, jsou na něj drzí a arogantní. Do huby dostal naprosto po právu.

Prostě hráč, který fandy ostatních týmů, s prominutím, sere. Ale on už to, dle mého, prostě přehání a ještě má takový blbý kecy. Beru klidně i hráče jako Pospíšila z Komety, simulanta Daňa z rodziny. Provokují, vzbuzují emoce, ale řeknou, že je to jejich hra a nestěžují si, jak jsou na ně zlí. Pak řeknou byly to emoce a chtěli jsme to vyhecovat.

Ale tenhle blb. Jde řezat Poulu, kterého drží jeho spoluhráč, uzná že to nebylo fér, ale že měl stále rukavice. Pak si postěžuje, že se bál shodit rukavice kvůli zraněný ruce. Poulu podkopne a pak si ještě stěžuje na rozhodčí, že to neukončili, jsou na něj drzí a arogantní. Do huby dostal naprosto po právu.
Koukni, kdo to píše....pan Vápno

tenhle system play off je naprosta silenost i v extralize, hlavne ze tymy z Maxa ligy budou hudrat, ze se nahoru neda postoupit

sice se jim ma prodlouzit volno na 10 dni, ale 12 tymu v playoff je proste nesmysl

tenhle system play off je naprosta silenost i v extralize, hlavne ze tymy z Maxa ligy budou hudrat, ze se nahoru neda postoupit

sice se jim ma prodlouzit volno na 10 dni, ale 12 tymu v playoff je proste nesmysl
Nehledejme v tom logiku, jde o peníze ze vstupného v play-off, na které si chce sáhnout více týmů.

Za ten pokus o loket do hlavy u me tenhle zmrd nadobro skončil. I kdyby se z něj stala řádová sestra v hospicu. Stejný vajgl jako ten mechovskej póvl, co podkop Sedla nebo chudáček za ty fauly na hlavu. Gaussova Křivka je neúprosná i mezi hokejkami v měřítku zákeřnosti a jména tehlech bych s chutí zapomněl a nikdy je na ledě neviděl. At táhne třeba do prdele a tam mu ten jeho dětský rypák zválcuji. I kdyby to to byl nový Nečas, nikdy moji shovívavost natož sympatie mít nebude.

1000030720.webp

Asi se to všem nelíbí:

George Floyd GIF by GIPHY News

Jenže s těmi návrhy by museli souhlasit ti co rozhodují o soutěž výš...A s těmi nikdo nehne. Chlebíčky, kávička, pohoda. To jsou kámoši.
Ti maj rádi svůj klid.

Oni vystoupili z organizace, tím ztrácí možnost ovlivnit dění v ní. A dál bude co? Budou přes to hrát Maxa ligu? Nebo si založí vlastní soutěž? Z ní by se postupovalo kam?

Leda, že by to byla soutěž, z níž by se nikam nepostupovalo, ale ani nesestupovalo. Pak by v ní možná mohli hrát mladí kluci. Jenze to by musel být v hokeji stejný obchodní model, jako je ve fotbale. Že se za hráče platí. Co je ti platné, že v Třebíči na krásném novém Tomsku vypiplas dalšího Nečase, když ti odejde do komety vlastně zadarmo? Z čeho máš platit ten zimak, kvalitní trenéry atd?

Oni vystoupili z organizace, tím ztrácí možnost ovlivnit dění v ní. A dál bude co? Budou přes to hrát Maxa ligu? Nebo si založí vlastní soutěž? Z ní by se postupovalo kam?
Neztrácí možnost ovlivňovat - stejně jsou všichni pod svazem v Maxa lize

Cituji : "Vystoupení části účastníků Maxa ligy z SPK nemá faktický dopad na nic. Soutěž řídí český svaz ledního hokeje"

Sdružení extraligových klubů se jmenuje APK LH, sdružení prvoligových klubů SPK LH..ještě,že další profi úrovně už nemáme 🤣
1785416437493.gif
Nevím,jestli z toho mám být extra zmätený alebo len maxamálně zmätený..🤷

Já bych za tím hledal politiku a Lojzu. Jedni dostali pocit, že se většinový názor přiklonil na stranu farem extraligistů, tak vytvořili bouři ve sklenici vody. Nic jiného to totiž není, jen taková okurková revolta. A APK se musí smát, jelikož ani nemusela hnout prstem a rozbroje jsou na světě. Ono rozšíření PO na dvanáct celků má jasný ekonomický podtext, cílí se na vyšší příjmy ze vstupného. Já to chápu, jelikož končit sezónu na přelomu února a března a pak ještě platit dva měsíce hráče je finanční zásek, ne že ne. Co mě ale zděsilo, je snížení importů, byť s výjimkami, ze šesti na tři. To je Lojzovina jako prase! Už to zkoušel i v extralize a tam do dopadlo vzhledem k zákonům EU naprosto opačně, naprosto se to rozvolnilo. Ale kde chtějí ty "české hráče" brát? Nemám totiž pocit, že by na trhu nějací kvalitní přebývali a že jich mládež dokáže vyprodukovat tolik, aby byli schopni ta volná místa zaplnit. Povede to ke dvěma věcem - sníží se v pralese platy (zvláště mladí budou hrát za hubičku) a sníží se úroveň druhé ligy. Já jsem v tomhle pesimista.

Zpět
Obnovit stránku Nahoře Dno