Hokej

Předpokládám, že u Pardubic, neb v plné verzi článku Hajčus mimo jiné i konstatuje, že v Evropě už hodlá hrát hokej jen a pouze za Dynamo 👍
Lokalita je výhodně zvolená i proto, aby mohl Libor v cca 37 letech odehrát rok možná dva před pověšením bruslí na hřebík v jiném klubu v dojezdové vzdálenosti...

"Lokalita je výhodně zvolená i proto, aby mohl Libor v cca 37 letech odehrát rok možná dva před pověšením bruslí na hřebík v jiném klubu v dojezdové vzdálenosti..."

Včera jsem byl na otočku v Hradci. Při průjezdu kolem té obchodní zóny, kde je makro, jsem si všiml poutačů na "Muzeum východních Čech" nebo co a něco o "historickém městu nebo zóně" nebo co. Já nevěděl, že to jsou nové reklamní bannery tamního HK Mesomorph. 😂

Naposledy upraveno:
V pořádku. Oddlužení čili osobní bankrot je obecně výsměch všem věřitelům, ale oddlužovat čtvrt miliardy po 18 litrech měsíčně už je regulérně vztyčený prostředníček doprovázený širokým úsměvem dlužníka 🤮 Každopádně věřitelé samozřejmě dostanou stejný hovno i skrze konkurs..... A takhle si tady žijem.....👎

V pořádku. Oddlužení čili osobní bankrot je obecně výsměch všem věřitelům, ale oddlužovat čtvrt miliardy po 18 litrech měsíčně už je regulérně vztyčený prostředníček doprovázený širokým úsměvem dlužníka 🤮 Každopádně věřitelé samozřejmě dostanou stejný hovno i skrze konkurs..... A takhle si tady žijem.....👎
Ano, vesměs souhlas. Na druhou stranu, pokud Michal těch 250 mil nemá někde zakopaných a policie to neumí najít, netuším, jakým způsobem by padesátiletý bývalý hokejista mohl těm věřitelům něco smysluplného zaplatit. :unsure:

Lokalita je výhodně zvolená i proto, aby mohl Libor v cca 37 letech odehrát rok možná dva před pověšením bruslí na hřebík v jiném klubu v dojezdové vzdálenosti...
Chrudim? Kolín? Třebechovice? 😇

Je to tak. Dostanou hovno. Prostě naletěli. Prachy jsou pryč, splácení nebude. V tomto případě to není o tom, kolik a jak dlouho bude splácet.
Důležitý je, jestli je takové jednání trestné nebo není. Za prvé to je trestné a měl by za to jít sedět.
Za druhé, má se tvrdě jít po veškerém majetku - tedy jak po rentě z NHL, tak např. po autech, které stihnul darovat manželce, dětem, rodičům ... stejně tak po nemovitostech, které jakože nejsou jeho, protože je třeba stihnul napsat na rodiče apod.
Stručně řečeno, má se postupovat v nejlepším zájmu věřitelů tak, aby byl maximálně postižen dlužník a co nejméně věřitel.
S rychlostí, s jakou tady pracují soudy věřitelé dřív vymřou, než soud něco rozhodne nebo nedejbože začne konat.

Ano, vesměs souhlas. Na druhou stranu, pokud Michal těch 250 mil nemá někde zakopaných a policie to neumí najít, netuším, jakým způsobem by padesátiletý bývalý hokejista mohl těm věřitelům něco smysluplného zaplatit. :unsure:
...dluhy by měly po dlužníkovi automaticky přecházet na dlužníkovi děti, děti jejich dětí a tak dále tak dlouho, dokud nebude dluh uhrazen. Tak jako ti šťastní profitují z majetků a jmění, které vytvořili jejich předci, tak holt ti méně šťastní si s sebou ponesou břímě dluhů svých předků 🤷 A je dost možné, že s tímto vědomím by pak bylo i méně dlužníků tohoto typu 🤔🤷😁

A jinak mám i spoustu dalších velmi dobrých nápadů jak se vypořádat s kriminálníky všeho druhu ☝️😁😁

Sám sis odpověděl...."Zatím nic nikde nepodepsal"
Otázkou, alespoň pro mě, je jestli současný zdravotní stav dovoluje Nosymu někde podepsat? Já to nevím, tak zatím moc nespekuluji. Ale na PuckPedii se koukám každý den.
To podpisová sága spekulací u Pavola Regendy opravdu jede. Jak ho viděli jedni odborníci ještě před týdnem u Oilers, tak dneska ho ti další doporučují Canadiens. Inu i v NHL je okurka.

Okénko do mládeže je tu. A bude dneska asi ještě jedno. Tentokrát U18. Připravují se v Rokycanech na Hlinku A s nimi naši útočníci Melichar Kovář a Oliver Vaňha.

To budou jednou starosti. Dame samci Vladymu nebo Dostymu? 🤔
Za sebe určitě Dostymu chytá za tým kterému fandím v NHL od mala ještě z dob kdy tam řádila dvojice Karyia a Selänne 😊

Hájek - buď tady bude hodně brzy nebo ho už zde neuvidíme myslím

Je to tak. Dostanou hovno. Prostě naletěli. Prachy jsou pryč, splácení nebude. V tomto případě to není o tom, kolik a jak dlouho bude splácet.
Důležitý je, jestli je takové jednání trestné nebo není. Za prvé to je trestné a měl by za to jít sedět.
Za druhé, má se tvrdě jít po veškerém majetku - tedy jak po rentě z NHL, tak např. po autech, které stihnul darovat manželce, dětem, rodičům ... stejně tak po nemovitostech, které jakože nejsou jeho, protože je třeba stihnul napsat na rodiče apod.
Stručně řečeno, má se postupovat v nejlepším zájmu věřitelů tak, aby byl maximálně postižen dlužník a co nejméně věřitel.
S rychlostí, s jakou tady pracují soudy věřitelé dřív vymřou, než soud něco rozhodne nebo nedejbože začne konat.
Holt Sýkorové nejsou Lannisterové 🤷🤣
1784738750350.gif

Příchodem Matěje Stránského a Davida Tomáška se nejen zvýší konkurence v mužstvu, ale někteří hráči přijdou o své klíčové role. Nebude to jednoduché pro ně ani pro nás. Měnit něco, co nám přineslo titul, nemusí být šťastné. Ale na změny se musíme dívat tak, že nás zase posunou o další procenta blíž k poháru. Pokud by někdo nebyl spokojený se svou rolí, musel by tým opustit.“
.... jeden odstavec z nového rozhovoru s Fílou Pešánem na Dynamo Premium. Dobrej rozhovor 👏, určitě si ho dejte.

Můj velmi oblíbený bek 👌💪
Mimochodem, Johnny senior se v letošní sezoně bude více věnovat mládeži, Béčku a kancelářské práci. Pro Áčko bude však nadále k dispozici pro nácvik a trénink bitek (Karel Mlejnek tomu říká "sebeobrana" 😁)

Já si mlžně vybavuji, že svého času šli spekulace, že Dynamo snad i má zájem.....jsem rád, že nedopadl. Člověka, který podepíše KHL bych nepustil na zimák ani jako diváka 👎 A Švýcar opět nezklamal 🤮
Hele....a není to jeho věc kde podepsal??
A není to věc Švýcarů, že ho podepsali??
To odsuzování za podpis v KHL je fakt komedie....z našeho týmu tam několik hráčů hrálo (ano před válkou) za úplně stejný ruble za jaký se tam hraje teď.

Zpět
Obnovit stránku Nahoře Dno