Dr.Dutošvarc
Hattrickový hrdina
- 3,341
- 4,336
Sledujte video níže, abyste viděli, jak nainstalovat naši stránku jako webovou aplikaci na vaši domácí obrazovku.
Poznámka: Tato funkce nemusí být momentálně dostupná v některých prohlížečích.
A jak dlouho?Pevne se usadit a drzet se.
Já si myslím, že se zveřejněj nějaký ofiko info o nové aréně.Tak jaké katastrofické vize tu ještě nebyly?
Ještě mě napadá:
1) Dědek se rozvádí a Dynamo dostane v rámci dělení majetku jeho žena
2) Adélu Krátkou nahradí od příští sezony Helenka Vondráčková
3) staveniště znárodnil Andrej a postaví tam halu pro Sáblíkovou
4) nový hlavní sponzor Mountfield, konec Dynama v názvu
5) extraliga se ruší,do 1.8. se musíme rozhodnout,jestli se přihlásímevdo slovenský, rakouský nebo polský ligy
![]()
Tohle je celkem zajímavá zpráva https://www.eliteprospects.com/player/412624/marek-hejduk Hejduk jr. do Budějovic. Čert ví, jak dobrý bude... ale zvědavý na něj budu.
Když vidím co je to místy za prohnilou žumpu, bod 5 by mi ani tolik nevadil.Tak jaké katastrofické vize tu ještě nebyly?
Ještě mě napadá:
1) Dědek se rozvádí a Dynamo dostane v rámci dělení majetku jeho žena
2) Adélu Krátkou nahradí od příští sezony Helenka Vondráčková
3) staveniště znárodnil Andrej a postaví tam halu pro Sáblíkovou
4) nový hlavní sponzor Mountfield, konec Dynama v názvu
5) extraliga se ruší,do 1.8. se musíme rozhodnout,jestli se přihlásímevdo slovenský, rakouský nebo polský ligy
![]()
Můj pocit je, že u nás by realistická nabídka byla na B tým s šancí prosadit se do A týmu a to v B týmu máme docela dost potenciálních prospektů, kteří by pro něj byli konkurencí - opět vím houby, jak je kvalitní, ale soudím z čísel na elite. Třeba to bude hvězda extraligy, ale nemyslím si to, určitě ne hned.Docela bych i věřil, že tohle jim přihrál Prospal. Přece jenom tam je a má to víc pod kontrolou. Určitě se s Milanem o tom bavil a ten mu to podsvětil. Je to škoda, tohle by byla hezká idylka kdyby šel na zkoušku k nám. Kdo ví, třeba ani od nás nebyl zájem nebo nám to prostě jen proklouzlo mezi prsty...
Přesně tak. Tak když si to už nakousl, tak já to teda propalim. Když Petr Dědek v buldozeru dělal slavnostní skrývku, tak odhalil tzv. českou Atlantidu. Původní druhohorní sídliště s rodným domem Heleny Vondráčkové. Dnes bude oficiální prezentace. Co se významu týče, tak významnějším archeo objevem v historii lidstva byla jen Tutanchamonova hrobka. Pro halu tedy bude nutné hledat novou lokalitu, protože na tomto místě vznikne mauzoleum HVJá si myslím, že se zveřejněj nějaký ofiko info o nové aréně.
Přesně tak. Tak když si to už nakousl, tak já to teda propalim. Když Petr Dědek v buldozeru dělal slavnostní skrývku, tak odhalil tzv. českou Atlantidu. Původní druhohorní sídliště s rodným domem Heleny Vondráčkové. Dnes bude oficiální prezentace. Co se významu týče, tak významnějším archeo objevem v historii lidstva byla jen Tutanchamonova hrobka. Pro halu tedy bude nutné hledat novou lokalitu, protože na tomto místě vznikne mauzoleum HV![]()
Petr koupil extraligu a okamzite ji zuzil na 10 tymu.. Nevesla se Sparta, o dalsich 3 tymech se cile spekuluje..Treba to neni nic spolecneho s kadrem a treba to neni pozitivni.
Říká kdo? Uhodnete někdo?,,Vnímáš, že xxxxx je mezi fanoušky ostatních týmů asi nejméně oblíbený tým?´´
,,Jasně. Nás to ale motivuje, protože známe důvod, proč nás lidi nemají rádi. Za deset let jen xx nebylo v play off, třikrát se přitom dostalo do finále a některým jiným klubům se o tomhle může jenom zdát. Ukazuje se, jak dobře vedení dělá svou práci, a co se týče servisu, stará se o nás perfektně. Zároveň se s tím moc nemazlí. Žádný hráč nemá jistotu, že nemůže jít pryč.´´
Sedlo?Říká kdo? Uhodnete někdo?
Zajímavé je to množství paralel)
Měl by někdy v srpnuKdyž už jsme u tech filmu, neměl by vyjít už někdy brzy nový Hockeytown o titulu?
Nebo jenom Propulse v době čekání na stavební povolení a novou sezonu myslí na blížící se komunální volby, ale nevidím důvod, proč by tu takto záhadně strašil celé fórum.Nebo je mocnost té skládky taková, že vespod se stihlo mezitím za tu dobu co to tam leží vytvořit ložisko bioplynu, a aby bylo možno započít těžbu bude potřeba posudek EIA, což odloží začátek reálné stavby o další dva roky
Tento post je myšlen jen napůl sarkasticky![]()
Bylo jen potreba to tady trosku probuditNebo jenom Propulse v době čekání na stavební povolení a novou sezonu myslí na blížící se komunální volby, ale nevidím důvod, proč by tu takto záhadně strašil celé fórum.
Bylo jen potreba to tady trosku probudit)))
Od tebe není nikdy nic jen takBylo jen potreba to tady trosku probudit)))
Dovolím si familiární oslovení, kolego: To mi ty vole nedělej!Bylo jen potreba to tady trosku probudit)))
Sakra tak jak ještě dlouho mám vydržet sedět a držet se?Pevne se usadit a drzet se.