Hokej

Hele....a není to jeho věc kde podepsal??
A není to věc Švýcarů, že ho podepsali??
To odsuzování za podpis v KHL je fakt komedie....z našeho týmu tam několik hráčů hrálo (ano před válkou) za úplně stejný ruble za jaký se tam hraje teď.
Je to jeho věc. A určitě je i věcí Švýcarů, že ho podepsali. A moje věc zas je, že je mě z jednoho i druhých na blití. A taky chápu, že každej to může mít s morálníma hodnotama různě 🙂

To odsuzování za podpis v KHL je fakt komedie....z našeho týmu tam několik hráčů hrálo (ano před válkou) za úplně stejný ruble za jaký se tam hraje teď.
Třeba mě osobně to vadí. Po invazi na Ukrajinu ty ruble pořádně zkrvavěly, nehledě na to, jakého propagandistického cirkusu se museli hráči účastnit. Ale je to jejich rozhodnutí, asi jim ty prachy nesmrdí a můj názor na RuSSáky je zase mým zcela soukromým rozhodnutím. Nemám je rád historicky. I před rokem 1968. Ten mě jen v mém přesvědčení, že je to naprostá svoloč, utvrdil.

Samozřejmě, že je to jeho věc a má právo podepsat kdekoliv uzná za vhodné. Stejně jako je tvoje věc pokud v tom nevidíš problém.

Že v tom nevidí problém ani Švýcaři nikoho asi nepřekvapí, svou morální flexibilitou jsou pověstní po staletí.

Mým svatým právem zase je myslet si o každém hráči, který v Rusku podepsal po 24. 2. 2022, že je to amorální, bezpáteřní čurák, a nikdy nikoho takového nechci v repre ani v Dynamu, i kdyby hrál jako Gretzky v nejlepších letech. Každý to máme holt jinak. Jsou důležitější věci než hokej.

Naposledy upraveno:

Omlouvám se, nesleduji každý den diskuse, je tu občas spousta odkazů, gifů, videí i mimo hokej..

Takže už tady tento rozhovor asi byl. Ale za mne od cca 54. minuty naprostá pecka. Jak ten kluk má v hlavě vše natavené.. Škoda, že to takhle nemají všichni sportovci, sebevražd z jejich řad by rázně ubylo..

Edit: Akorát Sedlo s tím knírkem a vlasy působí, že chce vyhrát nad někým sázku, aby vypadal jako Rudi Völler...

Naposledy upraveno:
Třeba mě osobně to vadí. Po invazi na Ukrajinu ty ruble pořádně zkrvavěly, nehledě na to, jakého propagandistického cirkusu se museli hráči účastnit. Ale je to jejich rozhodnutí, asi jim ty prachy nesmrdí a můj názor na RuSSáky je zase mým zcela soukromým rozhodnutím. Nemám je rád historicky. I před rokem 1968. Ten mě jen v mém přesvědčení, že je to naprostá svoloč, utvrdil.
Jsme na tom stejně....Rusáky nesnáším a vždycky jsem je nesnášel. A jsem toho názoru, že z Ruska nemůže nikdy vzejít nic dobrého nebo užitečného.....
Jediná Ruská figura, která mě historicky bavila a občas se na něj rád podívám na youtube....je Boris Jelcin😂😂
Ten týpek byl fakt zábavnej😂😂

Nebudu si tady hrát na morální maják, ale celý svět je povrchní, viz. obchodování s Ruskem, které jede na plné obrátky, přes třetí země, například německý Siemens a další, ropa proudí v klidu, plyn.......u jednotlivců, je to jejich rozhodnutí, jak se s tím srovnají....jinak je to všechno tragická komedie na oko....kde umírají obyčejní lidé, kvůli kokotům

Samozřejmě, že je to jeho věc a má právo podepsat kdekoliv uzná za vhodné. Stejně jako je tvoje věc pokud v tom nevidíš problém.

Že v tom nevidí problém ani Švýcaři nikoho asi nepřekvapí, svou morální flexibilitou jsou pověstní po staletí.

Mým svatým právem zase je myslet si o každém hráči, který v Rusku podepsal po 24. 2. 2022, že je to amorální, bezpáteřní čurák, a nikdy nikoho takového nechci v repre ani v Dynamu, i kdyby hrál jako Gretzky v nejlepších letech. Každý to máme holt jinak. Jsou důležitější věci než hokej.
Amen

Dědkovi došly peníze? Kmoníček posílí management Dynama? Musíme vrátit kýbl, protože se anulují výsledky play-off na žádost Sparty a Třince? Nebo nějaký jiný bizzzár?

Dědkovi došly peníze? Kmoníček posílí management Dynama? Musíme vrátit kýbl, protože se anulují výsledky play-off na žádost Sparty a Třince? Nebo nějaký jiný bizzzár?
Těch domněnek lze vymyslet spoustu. Přidávám třeba eventuální korupci v souvislosti se stavebními povoleními, něco se seklo na stavbě haly (povolení, financování), doping, rozpor mezi majitelem a novým vedením klubu (Kaplan, Hynek - tady bych byl rád, kdyby s p. Hynkem byl nějaký rozhovor, je to chytrý člověk, Sýkora), odchod někoho z výrazných partnerů klubu (Enteria?), třeba chce nás Propulse jen trochu popíchnout a nic tak hrozného nebude (změna občerstvení v hale?). Nebo už to víme, že Marek Hejduk nejde na zkoušku k nám, ale do Motoru.

Jako fanoušci jsme s naším klubem něco vytrpěli, tak snad to tak hrozné úplně nebude :)

Skutečnost je taková, že jak byl šéf na tom bagru, tak tam vyhrábnul zlatou žílu. Zbyněk ji onehdá marně hledal o pár kiláků vedle na Kuňce.. Takže se teď řeší, jestli tam stavět halu, nebo tam budou zlatonosný doly...

Zpět
Obnovit stránku Nahoře Dno