Vikmstr
Nahrávač
- 464
- 916
ARGENTINA IS THE NEW TŘINEC!!!
Sledujte video níže, abyste viděli, jak nainstalovat naši stránku jako webovou aplikaci na vaši domácí obrazovku.
Poznámka: Tato funkce nemusí být momentálně dostupná v některých prohlížečích.
ARGENTINA IS THE NEW TŘINEC!!!
pár šancí měli ke konci, ale spáili je.Na finále mundialu jsem nekoukal, nezajímá mě to... Teď čtu, že Argebtina za celej zápas plus prodloužení nevystřelila, resp netrefila branku... To vole, finále na který kouká celej svět a ty hraješ takovou sračku... Fotbal je trapnej sport...
.... jestli jsem to pochopil správně, tak to vypadá, že svaz už něco peče právě s PD (Relmost), a Drastilovi se to nelíbí.....Drastil Kladno :
Co mi přijde naprosto neuvěřitelné, je to, že svaz už má na stole smlouvu o smlouvě budoucí, která se týká části marketingových práv svazu na extraligu
Ať budou možnosti jakékoliv, nabídky, kamarádi nebojte se už to máme v šuplíku... tohle je fakt úsměvné... předkládejte, vysvětlujte.. a stejně vyhraje ten jediný![]()
Myslím, že je i povinností českého svazu, když cokoliv prodává, mít na to otevřené výběrové řízení, a pokud chtějí prodat marketingová práva společnosti Relmost, tak stejným způsobem by měli oslovit i jiné subjekty. Přece nemohou vědět, zda tu není subjekt, který by nabídl zajímavější podmínky.
Nojov tom članku je v sestavě napsán Cienciala, což je blbost... kluci se uzdravi, mame hračů dost... diky za odkazy kolego![]()
A gde Sobotka ?Nojo, autor měl dnes asi moc mojita.
podle vtipu - když vyměníš ve jméně Cienciala osm písmen, dvě vynecháš, tři přidáš, jedno ubereš - vyjde ti SobotkaA gde Sobotka ?
(aneb není voják, jako voják...)Nemám nyní úplně čas, je z rozhovoru patrné, kde si Libor postavil dům? Jestli někde u Pce, nebo Brno, Praha? Případně děkuji![]()
Dvoucestná smlouva? V NHL je jedno, co podepíšete, říká Hájek
Na kontě má 110 zápasů v NHL za New York Rangers, titul mistra světa a nově status extraligového šampiona s Dynamem. Navíc čerstvě založil rodinu a postavil si dům. Obránce Libor Hájek tak už ve sportovním i osobním životě dosáhl prakticky všeho, mohl mít klid. Přesto si vzal do hlavy ještě...www.hcdynamo.cz
Píše, že u PCENemám nyní úplně čas, je z rozhovoru patrné, kde si Libor postavil dům? Jestli někde u Pce, nebo Brno, Praha? Případně děkuji![]()