Pick
Kapitán na ledě
- 7,222
- 7,121
... mě zaujalo to heslo "kopeme pro Pardubáky"..... zní to spíš jak reklamní slogan na nově otevřenou pardubickou pobočku nějakýho RómstavuČutalové se teda se svým novým logem rozvášnili...
Sledujte video níže, abyste viděli, jak nainstalovat naši stránku jako webovou aplikaci na vaši domácí obrazovku.
Poznámka: Tato funkce nemusí být momentálně dostupná v některých prohlížečích.
... mě zaujalo to heslo "kopeme pro Pardubáky"..... zní to spíš jak reklamní slogan na nově otevřenou pardubickou pobočku nějakýho RómstavuČutalové se teda se svým novým logem rozvášnili...
MSC nebo Costa? Přemýšlím na příští rokNáhled přílohy 8618Zdravím všechny fandy Dynama z Malty na plavbě po Středomoří.![]()
Costa Fascinosa doporučuji.MSC nebo Costa? Přemýšlím na příští rok
Tiše závidím. Taky si plánuju takhle splnit sen příští rok. Užívej!Náhled přílohy 8618Zdravím všechny fandy Dynama z Malty na plavbě po Středomoří.![]()
Ta mini šála s nápisem MISTŘI, zdá se mi poněkud nedostatečná vzhledem k významu našeho titulu....Náhled přílohy 8618Zdravím všechny fandy Dynama z Malty na plavbě po Středomoří.![]()
Díky a doporučuji, je to paráda.Tiše závidím. Taky si plánuju takhle splnit sen příští rok. Užívej!
Omlouvám se, dres jsem zapomněl, rád bych šel vyrýt napiš, ale nůž mi byl zabaven z kufru při nalodění.Ta mini šála s nápisem MISTŘI, zdá se mi poněkud nedostatečná vzhledem k významu našeho titulu....Takže teď půjdeš, a nožem vyreješ do mramoru na hajzlech nápis MISTŘI aspoň půl metru velkej
Je to jasný??
![]()
Myslel jsem nápis.Omlouvám se, dres jsem zapomněl, rád bych šel vyrýt napiš, ale nůž mi byl zabaven z kufru při nalodění.![]()
Náhled přílohy 8618Zdravím všechny fandy Dynama z Malty na plavbě po Středomoří.![]()
Podle mého to zatím nic neznamená. Jelikož když si rozklikneš jejich soupisku pro příští sezónu, tak má Tri-City Americans doposud podepsané pouhé tři hráče.Chtěl jsem se optat, jestli netušíte, kde bude příští sezónu působit David Krčál? Přišel k nám ze Slavie a vůbec si nevedl špatně. Loni hrál ve WHL a nic moc čísla. Na elite nemá na letošní sezónu nic uvedeno. Známá ho učila na střední a říkala, že na ní působil dobře, vyrovnaně, v hlavě to měl srovnané.
Momentálně - to je ten správný termínMomentálně je u nás na soupisce 1169 NHL zápasů.
Že by dalších 514 + 68 bylo na cestě?Momentálně - to je ten správný termín![]()
Já bych si dokázal klidně představit podobné dresy jako "normální" u nás v extralize. Ale v tomhle jsme hrozný "konzervy" a nemáme na to koule. I ty loga sponzorů se na podobný dres dají umístit. Ale...Myslím že tohle nebude daleko od finální verze. Co jsem slyšel chtějí se inspirovat filmem. Mimochodem celej ten koncept Hometown remix je skvělej nápad
Sestřih dnešního zápasu:To za Francii hraje naše repre ne ? Jen teda dlouhý pobyt na sluníčku![]()
No myslím ,že jel v pohodě i tak ....Tak pogačar může jet už více méně v pohodě...
Od začátku, ale teď by mohl jet skoro po zadním. Ten se dnes ani nezadýchal.Tak pogačar může jet už více méně v pohodě...