Hokej

Na finále mundialu jsem nekoukal, nezajímá mě to... Teď čtu, že Argebtina za celej zápas plus prodloužení nevystřelila, resp netrefila branku... To vole, finále na který kouká celej svět a ty hraješ takovou sračku... Fotbal je trapnej sport...

Lapidárně shrnuto - jak zde už spoustu let otravné opakuju, fotbal mne jeho vlastní vinou přestal zajímat a bavit (teda jako koukat na něj) , a po tomhle MS se to nezmění. M jsme sice o víkendu vyhráli softbalové (slowpirchove) utkání 1:0, což je taky unikum, ale co chtěla dělat Argentina v tom finále, to vážně netuším. Asi jim radil Vackaff. Utkání o třetí místo jsem bohužel neviděl, ale výsledek vznikl z toho, že na to jeden mancaft kašlal víc než druhý, nebo se Angličani po semifinále rozhodli celému světu ukázat, že jejich trenér je debil?

Naposledy upraveno:
Na finále mundialu jsem nekoukal, nezajímá mě to... Teď čtu, že Argebtina za celej zápas plus prodloužení nevystřelila, resp netrefila branku... To vole, finále na který kouká celej svět a ty hraješ takovou sračku... Fotbal je trapnej sport...
pár šancí měli ke konci, ale spáili je.

Drastil Kladno :
Co mi přijde naprosto neuvěřitelné, je to, že svaz už má na stole smlouvu o smlouvě budoucí, která se týká části marketingových práv svazu na extraligu

Ať budou možnosti jakékoliv, nabídky, kamarádi nebojte se už to máme v šuplíku... tohle je fakt úsměvné... předkládejte, vysvětlujte.. a stejně vyhraje ten jediný 🤮

Drastil Kladno :
Co mi přijde naprosto neuvěřitelné, je to, že svaz už má na stole smlouvu o smlouvě budoucí, která se týká části marketingových práv svazu na extraligu

Ať budou možnosti jakékoliv, nabídky, kamarádi nebojte se už to máme v šuplíku... tohle je fakt úsměvné... předkládejte, vysvětlujte.. a stejně vyhraje ten jediný 🤮
.... jestli jsem to pochopil správně, tak to vypadá, že svaz už něco peče právě s PD (Relmost), a Drastilovi se to nelíbí.....🤷⬇️
Myslím, že je i povinností českého svazu, když cokoliv prodává, mít na to otevřené výběrové řízení, a pokud chtějí prodat marketingová práva společnosti Relmost, tak stejným způsobem by měli oslovit i jiné subjekty. Přece nemohou vědět, zda tu není subjekt, který by nabídl zajímavější podmínky.

Okénko do mládeže je tu: FIN U19 - CZE U20 - přerušeno v 11 minutě první třetiny za stavu 0:0 pro technické problémy.
Hra je nyní přerušena a oba týmy byly poslány do kabin. Sudí si šel zkontrolovat ochranné plexisklo, které utrpělo náraz a podle všeho není v pořádku a bude se muset opravit. Patrně se tedy zbytek první třetiny dohraje na začátku té druhé.

v tom članku je v sestavě napsán Cienciala, což je blbost... kluci se uzdravi, mame hračů dost... diky za odkazy kolego 👍🏻

Nemám nyní úplně čas, je z rozhovoru patrné, kde si Libor postavil dům? Jestli někde u Pce, nebo Brno, Praha? Případně děkuji:)

Zpět
Obnovit stránku Nahoře Dno