Hokej

Blumel body dělat bude a pro Spartu je velkou posilou. Budou mu ale muset najít správný spoluhráče a přizpůsobit jeho stylu hry ostatní čtyři hráče v pětce.
Bude chtít icetime, bude chtít přesilovky... A tam může nastat problém. Protože totéž chtějí Špaček, Chlapík, Řepík a další... Budou se muset uskromnit, přizpůsobit..
U nás se to vloni povedlo. Ostatní potlačili ega, protože zvlášť v playoff pochopili, že dvojice Sedlo, Červus tým k titulu dotáhne...
Potlačí ego i třeba takovej Špaček?

Mimochodem i naši dva noví útočníci byli zvyklí být dominantními útočníky v týmu. Takže se taky budou muset přizpůsobit. Ale věděli do čeho jdou. Už když tady podepsovali věděli, že tady dva dominantní útočníci jsou. Kdežto v případě buzmenparty je tomu naopak. Tam přišel hráč s tím, že bude dominantní, jak herně, tak finančně. A taková je i dohoda s vedením klubu. A s příchodem dominantního ti doposud dominantní hráči nepočítali...

Já se tedy Spartou moc nezabývám a ani její hrou, ale zároveň si myslím, že od Matěje očekávají velký přísun bodů a že to Augusta poskládá tak, aby ty góly i nahrávky přišly. U každého je to individuální, ale přeci jen Řepíkovi už je 37, takže počítám s tím, že se třeba jeho role bude upozaďovat. Ale to je jejich boj.

Bude hodně záležet na tom, jak si s tím poradí Augusta. V repre u mladíků mu to šlo, na klubové úrovni zatím žádnou díru do světa neudělal. Je otázka, jak dobré podmínky mu na Spartě také vytvoří v zázemí. Pokud to tam ve vedení neklape, nepomůže to ani trenérovi v rovnání kabiny. Po tom, co Augusta převzal repre po Rulíkovi a celkem mu to šlo, se oslavoval. Ale to i Rulík, když přišel k nám a udělal placku s dvacítkou, všichni jsme ho velebili, po titulu z Prahy tuplem. No a Augustu jsme považovali za trenéra podobného, který bude také dobrý. Uběhly dva roky a z Rulíka je téměř psanec, tož uvidíme, jak dopadne Aušus?
P.S. Hlavně doufám, že povede tu Spartu tak, že to bude hlavně o hokeji na zápasy s nimi se budeme zase těšit, teď o to víc, když tam bude Matěj. Tu ohavnou atmosféru vytvořenou Nedvědem, kdy plival žluč všude kolem, to fakt už nechci.

Tým ještě ani nevyjel na led a ty už přesně víš jakou sezónu Kautík odehraje🤦🤦
Vím jak hrál po zranění a jak se bál jít do soubojů a pokud si obnovil zranění kolene, byť ne tak fatálně jak minule, tak ano, tým ještě nevyjel na led, ale u něj se dá předpokládat, že to nebude ten starý Kaut před zraněním, i když jsem doufal, že před léto zase nabere formu a on místo toho musel na operaci.

Jak si povedou po zraněních Kauly a Laukič se zkrátka uvidí. Každopádně mají oba hroznou na smůlu a nepochybuju, že takhle si určitě angažmá v Dynamu nepředstavovali. Začíná to vypadat, že smůla a neštěstí už nechodí ani po horách, ani po lidech, ale úplně jim stačí se vyřádit v organizaci Dynama 🤷

Kupodivu jsem se zase jednou s deníkem Sport shodl. A to v tom, kdo zatím nejlépe posílil před nadcházejícím ročníkem extraligy. Nás jsem zatím komentovat nechtěl, takže ani v kontextu s ostatními nehodnotil. A mimo nás dal na první místo Kometu. Ale oni vyhodnotili celou extraligu a jsme první.

Píše se zde, že Tomáš Urban zmizel ze soupisky A i B, na webu u B týmu je, stejně tak na elite prospect. Tušíte, kde je realita? Díky 🙂

Píše se zde, že Tomáš Urban zmizel ze soupisky A i B, na webu u B týmu je, stejně tak na elite prospect. Tušíte, kde je realita? Díky 🙂
Taky jsem to četl a hned zkontroloval u nás na stránkách. U bega uvedený je, leč bez fotky, takže to trochu mate. Odchody z bega jsme jmenovitě uváděli po sezóně a tam zmíněn nebyl. Podle mě jde o chybu redaktora.

Taky jsem to četl a hned zkontroloval u nás na stránkách. U bega uvedený je, leč bez fotky, takže to trochu mate. Odchody z bega jsme jmenovitě uváděli po sezóně a tam zmíněn nebyl. Podle mě jde o chybu redaktora.
Já myslím, že Urban by měl jít do Litvínova, ale nevím v jaké fázi to je teď.

Dynamo : Je dobře, že budeme mít navýšený (dostatečný) počet útočníků v nové sezoně (konkurenci).
A fotbal : finále tedy Španělsko - Argentina. Rozdají si to o pohár chlapci... ✌️
V případě postupu Anglie by finále také mohlo mít nádech jako když by v hokeji hrál v play-off Třinec s Brnem.
No vidět bych to netoužil.

Zaskočila mi káva.
Tak ať zkazím odpoledne ještě i někomu jinému 🤣

9884216.jpg

S nadsázkou a úsměvem 😊

Zaskočila mi káva.
Tak ať zkazím odpoledne ještě i někomu jinému 🤣

9884216.jpg

S nadsázkou a úsměvem 😊
Televize natáčí volný pokračování seriálu Doktor z vejminku, tentokrát z hokejovýho prostředí?

Podobnosti by tady byly. V původním dílku se vlastně sympatická figura stěhuje na vejminek, kterej teda stojí dost za hovno.

Kupodivu jsem se zase jednou s deníkem Sport shodl. A to v tom, kdo zatím nejlépe posílil před nadcházejícím ročníkem extraligy. Nás jsem zatím komentovat nechtěl, takže ani v kontextu s ostatními nehodnotil. A mimo nás dal na první místo Kometu. Ale oni vyhodnotili celou extraligu a jsme první.
Takže u nás je mezi nejvýraznějšíma odchodama Michal Hrádek ale v Olomouci Michal Hrádek mezi nejvýraznějšíma příchodama není.😂

Okénko do mládeže je tu. Chomutovské galeje repre U20 absolvují naši Teodor Vápeník s Vítem Mackem. A taky druhdy náš draftovaný Ondřej Ruml. Celý kemp vyvrcholí čtyřmi zápasy ve finském Vierumäki od 19. července,

Dnes menší deprese, našel jsem si na hokej.cz 28.4. a už je mi zase fajn. Doporučuji vše kolem 3h přenosu..
Navíc to pomáhá řešit hokejový absťák.. 🙂

A aspoň to prošlo mým novým přenosným stolním strojem, zaslouží si hned ty nejhezčí záběry. Aby si na ně zvykl.. 😉

Nevím ale vybral si ale asi to nebyl nejlepší nápad.
A myslíš Láďo, že to byl vůbec lékař? 🤔 Historie zná spoustu případů, kdy se z lékaře nakonec vyklubal třeba jen obyčejný řezník a prodejce masa. Známý je zejména případ Dr. Fritze Haarmanna, který dokonce část svých pacientů snědl a nebo prodával naporcovaný v masně.....🤷

A myslíš Láďo, že to byl vůbec lékař? 🤔 Historie zná spoustu případů, kdy se z lékaře nakonec vyklubal třeba jen obyčejný řezník a prodejce masa. Známý je zejména případ Dr. Fritze Haarmanna, který dokonce část svých pacientů snědl a nebo prodával naporcovaný v masně.....🤷
No jo Péťo,to nevím ani neznám jméno...

Čutalové se teda se svým novým logem rozvášnili...

Naposledy upraveno:
Zpět
Obnovit stránku Nahoře Dno