Hokej

Srat na všechny kdyby a rozbory. Ted je před Dynamem 60 minut, kdy půjdou minutu po minutě, budou rychlí, budou sedět fantomoj na ksiftu, budou blokovat, uklízet Poláky z predbrankoveho prostoru, vytlačovat je do rohu a dohrávat, ze nakonec rupnou. Bud Polákům nervy nebo se zlomí jak sirky. A nasi si udělají pidi náskok a pak ty puky sežerou. Minutu po minutě. Absolutní fokus na přítomnost.

hrozne bych si pral vyhrat doma. Zazil jsem to 2005, ale byl jsem jeste ucho a jel domu s rodicema, nenechali me v Pardubkach na oslavy. Asi si mysleli, ze bych se tam v sedmnacti ozral jak hovado a pak se nedostal domu do Svratouchu😅 no.. jako asi jo no, ale 🤷‍♂️😅😅

ted bych nekdy v mezicase vyparkoval auto z afi a nocleh bych nejak vyresil gaucem nekde😅 nebo se vyspal v aute😅

Ale je mi to jedno, pokud vyhrajem zitra, budu stejne stastnej jako pri vitezstvi doma. Jen predstava, ze jedu 100 kilometru na privitani hokejek ve 2 rano, to nevim, jestli bych dal😅😅

Hlavne vyhrat, je uplne jedno jak.

Tohle je zvláštní situace u které si říkám proč? Rozhodčí na ledě ukázal gól. Takže jeho zrušení musí být až po případném prozkoumání videa na základě trenérské výzvy. Dynamo si výzvu brát na odvolání gólu co dá určitě nebude. Takže proč se na to dívá když danou situaci nemůže ničím ovlivnit? Chápu, že když gól dostaneme tak je jeho práce zjistit jestli brát výzvu nebo ne. Ale co tady může zjišťovat co by Dynamu pomohlo..
Já si spíš myslím, že se ujišťoval, jestli ta radost je opravdu oprávněná a Třinec tam nemá nic na výzvu.

Já třeba nechápu proč je na one-timeru stále MiG 🤷 ten kluk je skvělý ale střela jak tvrdost tak přesnost je jeho nejslabší stránka přitom tam máme Gazdu který je v tomhle o 100% lepší... Ale trenér nejsem a na tréninku je nevidím 🤷
Mozna to bude tim ze ho na te presilovce chteji pro ty jeho vlastnosti ktere vsichni vidime a jine misto neni volne
A mozna ho treneri chteji prave tam a holt na nej obcas vyjde i strela z prvni no
Proste on tu presilovku vylepsuje i bez te strelby
Kdo chodi na zimak tak to vidi kazdy zapas

Já třeba nechápu proč je na one-timeru stále MiG 🤷 ten kluk je skvělý ale střela jak tvrdost tak přesnost je jeho nejslabší stránka přitom tam máme Gazdu který je v tomhle o 100% lepší... Ale trenér nejsem a na tréninku je nevidím 🤷
Podle mne nejde ani tak o střelu jako to, že Mig dokáže vymyslet kvalitní nahrávky nebo sám si najet do dobré pozice. Další plus je, že díky jeho šikovnosti je prakticky nemožné, aby mu někdo sebral puk. Vždy minimálně přesně nahraje, což se v přesilovce také hodí.

Mozna to bude tim ze ho na te presilovce chteji pro ty jeho vlastnosti ktere vsichni vidime a jine misto neni volne
A mozna ho treneri chteji prave tam a holt na nej obcas vyjde i strela z prvni no
Pardon, byl jsi rychlejší.

Já si chrochtám blahem, když je na puku. On a Červus, nikdo jiný na puku není zábavnější. 👍

O Sebastiánu Čederlem jsme tu psali již vloni. Propulse avizoval nějaké námluvy s Plzní, ale hráč sám očekával pozvánku za moře alespoň na camp. Žádná nepřišla. Je mu 26, s parametry 187/86, držení hole levé. Vloni základní část 34 z 15+9, po 20 - 9+1, letos 53 - 13+19 / 20 - 6+13. Zajímavý prospekt.
EDIT: udávaná pozice W/C, takže bude univerzální.

Podle mne nejde ani tak o střelu jako to, že Mig dokáže vymyslet kvalitní nahrávky nebo sám si najet do dobré pozice. Další plus je, že díky jeho šikovnosti je prakticky nemožné, aby mu někdo sebral puk. Vždy minimálně přesně nahraje, což se v přesilovce také hodí.
No s tím vším souhlasím ale nemá být na pozici one-timera tam má stát střele. Ale je dobré že na to má každý jiný názor.🙂

Já tam chodím a mám na to trošku jiný názor toť vše. Já souhlasím že Mig patří na pp jen nemyslím že by měl být na pozici kde je nic jiného.

U MiGa je také plus, že když v přesilovce přijdem o puk, že až na pár výjimek každého dojede.
Na střelu z levého kruhu je fakt levej, bohužel, málokdy trefí kisnu.
Jinak jeho hra je zábavná a díky tomu, že získal během sezóny dostatek sebevědomí a pevné místo v sestavě, tu doufám ještě nějakou dobu vydrží.

Za mě je momentálně asi nejlepší volba na střelu z levého kruhu Gazda.

Fejes se včera ukázal velmi dobře. Měl chuť. Je mi líto Bobbyho. Jemu bych repete v Patapufu na rozloučenou moc přál.

No s tím vším souhlasím ale nemá být na pozici one-timera tam má stát střele. Ale je dobré že na to má každý jiný názor.🙂
Máme zkrátka přesilovky postavené jinak. A pokud jsou nejlepší v extralize, věřil bych trenérům. Pešán s Mlejnkem jsou top. A věřím, že tady vydrží ještě několik let, možná i v nové aréně budou s našimi kluky na novotou provoněné lávce.. 😉

To by konečně všem zavřelo ústa. 🙂

Třeba by stačilo vyměnit Kauta za Miga ať Mig řídí druhou pp z druhého kruhu jako Červus a jako střelce hodit k němu Mandát z levého kruhu, Smejkal před bránu Čero na modrou a Sobotka na Bumpera to hrál i na Spartě a šlo mu to.... Nevím nejsem trenér ale mám pocit že včera Kaut místo Miga i byl chvilku.🤷 ale jsou to krásné starosti kecat o takových nepalcivych věcech 🤣

Taky věřím trenérům ohledně přesilovky. Sami nejlíp ví, kam kdo zapadá a kdo s kým si nejlíp vyhoví.
Taky díky té marodce co nás letos v sezóně provázela si vyzkoušeli všechny možné kombinace :D

Třeba by stačilo vyměnit Kauta za Miga ať Mig řídí druhou pp z druhého kruhu jako Červus a jako střelce hodit k němu Mandát z levého kruhu, Smejkal před bránu Čero na modrou a Sobotka na Bumpera to hrál i na Spartě a šlo mu to.... Nevím nejsem trenér ale mám pocit že včera Kaut místo Miga i byl chvilku.🤷 ale jsou to krásné starosti kecat o takových nepalcivych věcech 🤣
Mohlo by to být zajímavé. Ale zatím mám pocit, že Kauly se po té skoro roční pauze stále hledá.

V zápěstí měl dynamit, ovšem zatím to dře. Ale on je úžasný nastavením v hlavě, aspoň se sráží, nebojí se soubojů, maká pro tým. U něj pouze otázka času, kdy opět najde svou herní jistotu i smrtící střelu. Být jeho skills kouč, velmi bych s ním pracoval na načasování a pozici střelby.

Sejček v tom taky plaval, sám se přiznal, nicméně nakonec je jeden z nejlepších střelců v historii..

Já bych hlavně nechal Kautíka dohrát sezónu bez nějakého velkého tlaku. A hlavně si přeju, aby se náhodou nějak blbě nezranil. V létě bude pak normálně trénovat a na další rok se připraví jak má. A konečně se ukáže v plné parádě. Podobné to má Smejk, zranění z loňska, konzervativní léčba účinná nebyla, takže operace a následná delší rehabilitace. Oba budou napříště jen lepší. A vzpruha s titulem by nejen jim sakra pomohla!

Docela bych vsadil boty,že do toho,kdo bude na první přesilovce dost výrazně mluví pan Červenka;)

Tak určitě není tajemstvím že by chtěl kolem sebe čtyři praváky což je logické 🤣 ale Mig by zase potřeboval leváky win-win 🤣🤣
Mě přijde,že si Červus Miga adoptoval,hokejově i jinak..Ta symbióza mezi něma je obrovská...snad Sedlo nezačne žárlit ;)

A na hokejovou diskuzi kašlu,jen jsem se chtěl zapojit a trochu se vetřel :ROFLMAO:

Někde jsem slyšel, že si to skládá sám a chce k sobě praváky.
Jo,to jo....ale oni jsou propojeni,tak jsem to spíš myslel ;) Červus moc dobře ví,co v něm je a jaký je to fantastický hokejista a bruslař,maj podobně hokejové myšlení,jiné,takový ten cit,genialitu,nevím jak to přesně nazvat.

Díky za tu jeho mizernou střelu,jinak mu po sezóně máváme na rozloučenou a na žal pijeme javorový sirup.

Zpět
Obnovit stránku Nahoře Dno