Hokej

Já poslední dvě play-off chodil vždycky na pivo do hospody, dnes to radši dělat nebudu 😁

Tak dle vyjádření třineckých fans, Sikora dostal asi dost naloženo, už hrát ve finále nebude. Samozřejmě to bylo z naší strany hnusně likvidační ho takhle zmlátit a karma si nás najde. Jen nevím proč zmiňují Sedla, když dostal od Pouly, ale sám tomu šel na proti a snad mu tato výchovná pres držka otevřela oči a bude vědět kde jsou jeho hranice.

Tak je to jinak, měl to být zákrok ze strany Sedla, ale nijak si nevybavují, že by ho v pátém zápase dohrál tak, že by ho udeřil do hlavy, vy o tom něco víte?

Jak oni to tam v té Olomouci vlastně mají? Stavět halu chce RED STONE, že jo? A on má něco společného s hokejovým klubem, nebo ne? Já jen, že my tu máme toho zlého vyděračského miliardáře Dědka, který zachránil klub před pádem do druhé ligy, hrajeme třetí finále za sebou, kolem hokeje se dělají věci, které zviditelňují celé město a on drze a neomaleně pořád po tom nebohém městu něco chce. Kdežto v Olomouci , tam to dělají hezky spořádaně, hokejový klub mají dvě místa od baráže, teď koupili Štohanzla z Kolína, aby jim poradil co a jak s Mesomrphem, o hale se ještě nic neví, neřeší se, zda se vůbec bude stavět, ale už teď se zjišťuje, jestli může město sypat investorovi 30 mil ročně a dorovnávat inflaci! Takhle se to má dělat. Pan Dědek se má ještě hodně co učit! :rolleyes:

Tak je to jinak, měl to být zákrok ze strany Sedla, ale nijak si nevybavují, že by ho v pátém zápase dohrál tak, že by ho udeřil do hlavy, vy o tom něco víte?
Vždyť v pátém zápase ten pičus vůbec nenastoupil?

Tak nevím, tak to mělo být asi ve čtvrtém, prostě fans Třince píšou že ho Sedlo dohrál úderem do oblasti hlavy a díky tomu už letos hrát nebude. Samozřejmě přeji Sedlovi za to to nejhorší. Ve čtvrtém vím, že tedy spíš řezali Sedla a že by Sedlo někoho udeřil do hlavy, to si nevybavuji

Tak nevím, tak to mělo být asi ve čtvrtém, prostě fans Třince píšou že ho Sedlo dohrál úderem do oblasti hlavy a díky tomu už letos hrát nebude. Samozřejmě přeji Sedlovi za to to nejhorší. Ve čtvrtém vím, že tedy spíš řezali Sedla a že by Sedlo někoho udeřil do hlavy, to si nevybavuji
Že by se pan Žabka nezmínil na tiskovce, když by se něco takého hrozného stalo? To se mi nechce věřit! A nebo to bylo ve vyhraném zápase a tam je všechno jedno a rozhodčí vždy pískají dobře?

Aha, já že tam píšou o Sedlovi, ale tak u nich může za vše Sedlo nebo pan Dědek

Aha, já že tam píšou o Sedlovi, ale tak u nich může za vše Sedlo nebo pan Dědek

Njn, zkrátka dle jejich sebeidentifikace nejinformovanější, nejchytřejší, nejobjektivnější a nejhokejovější hokejoví fanoušci v celé republice.

Té Polské 😁

Já jsem přesvědčen o tom, že za tu velkou nepřejícnost (nenávist už je moc) můžou hlavně média a "odborníci". Viz Duda s Tlustým jak řešili "simulaci" Sedla, kdy dostal loktem do huby. Tam padala z Dudy slova jako nenávist atd. Divák (ne fanoušek) si pak udělá názor od "odborníka", protože ten tomu přece rozumí a bude i férový. Poslední zápas a pozapasove studio. Řeší se tam faul Mandyho. V žádném zápase se neřešilo plno neodpiskaných faulů Třince. Do toho brečící Mlok a ten divák má jasno. Pardubice tlačí rozhodčí a ještě mají největší simulanty. Bohužel průměrný občan ČR je blb, který si neumí, nechce udělat obrázek sám, protože je jednodušší, když mu někdo řekne jak má myslet a co si má myslet.

Tak dle vyjádření třineckých fans, Sikora dostal asi dost naloženo, už hrát ve finále nebude. Samozřejmě to bylo z naší strany hnusně likvidační ho takhle zmlátit a karma si nás najde. Jen nevím proč zmiňují Sedla, když dostal od Pouly, ale sám tomu šel na proti a snad mu tato výchovná pres držka otevřela oči a bude vědět kde jsou jeho hranice.
Čekám, že Poulovi přinese bonbosku a pugét, že mu zachránil život nebo tu jeho příjemnou drzticku. V zámoří by mu za bitku 2 na jednoho. Podtrženi nohy a loket do hlavy udělali z ksiftu prejt.

Sikora by měl mít rozmašírovaný nos a neudýchá to....

Nejlepší by bylo všem už dneska zavřít huby,ať je konečně od všeho toho hnusu okolo klid a jen si už užívat to naše Dynamo bez špíny,médií,keců.

V neděli byla na ledě absolutní mašina.která ten zápas zlomila silou,vůlí,odhodláním.

Věřím,že si to přeneseme i do dnešního zápasu.

Dynamo do toho ! :player2::player:

Neměl pitchovat, a měl si vybrat sobě rovného, jeho boj, že dostal naloženo

Netušíte někdo zdatný v počítačích, proč mi najednou tyto stránky nejedou v notebooku? Ani v Chomu, ani v Opeře. Ještě asi 2 dny zpátky to normálně šlo. Teď už jen na mobilu

Zpět
Obnovit stránku Nahoře Dno