Propulse
Kapitán na ledě
- 8,920
- 6,416
Uplne v pohoKrásné ráno, kluci dotaz na náměsti, jak je dobře vidět na projekci? Přemýšlíme, že by jsme vyrazili...
Sledujte video níže, abyste viděli, jak nainstalovat naši stránku jako webovou aplikaci na vaši domácí obrazovku.
Poznámka: Tato funkce nemusí být momentálně dostupná v některých prohlížečích.
Uplne v pohoKrásné ráno, kluci dotaz na náměsti, jak je dobře vidět na projekci? Přemýšlíme, že by jsme vyrazili...
To si piš. Budeme slavit či kupovat lístky?Tak za 12 hodin už asi budeme vědět.....
Ožrat se sám doma u televize má taky něco do sebeJá poslední dvě play-off chodil vždycky na pivo do hospody, dnes to radši dělat nebudu![]()
Já jsem tak nervózní, že si to snad ani pouštět nebuduOžrat se sám doma u televize má taky něco do sebe![]()
Vždyť v pátém zápase ten pičus vůbec nenastoupil?Tak je to jinak, měl to být zákrok ze strany Sedla, ale nijak si nevybavují, že by ho v pátém zápase dohrál tak, že by ho udeřil do hlavy, vy o tom něco víte?
Že by se pan Žabka nezmínil na tiskovce, když by se něco takého hrozného stalo? To se mi nechce věřit! A nebo to bylo ve vyhraném zápase a tam je všechno jedno a rozhodčí vždy pískají dobře?Tak nevím, tak to mělo být asi ve čtvrtém, prostě fans Třince píšou že ho Sedlo dohrál úderem do oblasti hlavy a díky tomu už letos hrát nebude. Samozřejmě přeji Sedlovi za to to nejhorší. Ve čtvrtém vím, že tedy spíš řezali Sedla a že by Sedlo někoho udeřil do hlavy, to si nevybavuji
V pátek Sikora už nehrálTak je to jinak, měl to být zákrok ze strany Sedla, ale nijak si nevybavují, že by ho v pátém zápase dohrál tak, že by ho udeřil do hlavy, vy o tom něco víte?
Dostal strom od Sobotky, ale nebylo to na hlavu. Hlava byla nad a bokem od ramene.Tak je to jinak, měl to být zákrok ze strany Sedla, ale nijak si nevybavují, že by ho v pátém zápase dohrál tak, že by ho udeřil do hlavy, vy o tom něco víte?
Tak tam může být spíše "v háji" krční páteř, ale jsem pouze teoretik.Dostal strom od Sobotky, ale nebylo to na hlavu. Hlava byla nad a bokem od ramene.
Aha, já že tam píšou o Sedlovi, ale tak u nich může za vše Sedlo nebo pan Dědek
Čekám, že Poulovi přinese bonbosku a pugét, že mu zachránil život nebo tu jeho příjemnou drzticku. V zámoří by mu za bitku 2 na jednoho. Podtrženi nohy a loket do hlavy udělali z ksiftu prejt.Tak dle vyjádření třineckých fans, Sikora dostal asi dost naloženo, už hrát ve finále nebude. Samozřejmě to bylo z naší strany hnusně likvidační ho takhle zmlátit a karma si nás najde. Jen nevím proč zmiňují Sedla, když dostal od Pouly, ale sám tomu šel na proti a snad mu tato výchovná pres držka otevřela oči a bude vědět kde jsou jeho hranice.

Neměl pitchovat, a měl si vybrat sobě rovného, jeho boj, že dostal naloženoTak dle vyjádření třineckých fans, Sikora dostal asi dost naloženo, už hrát ve finále nebude. Samozřejmě to bylo z naší strany hnusně likvidační ho takhle zmlátit a karma si nás najde. Jen nevím proč zmiňují Sedla, když dostal od Pouly, ale sám tomu šel na proti a snad mu tato výchovná pres držka otevřela oči a bude vědět kde jsou jeho hranice.
Njn, takhle to dopadne vždycky, když místo pinchingu děláš pitchingNeměl pitchovat, a měl si vybrat sobě rovného, jeho boj, že dostal naloženo
Přesně tak. Třinec na to přeci dal podnět a neuspěl.Dostal strom od Sobotky, ale nebylo to na hlavu. Hlava byla nad a bokem od ramene.
přesně! Bodejť by se aj tady na fóru místo pitchování radši pinchingovaloNjn, takhle to dopadne vždycky, když místo pinchingu děláš pitching![]()