Hokej

Z takovýchto střel by si měl Martin Kaut brát příklad, netrefovat to do brankáře, ale mimo branku, pak jsou ty odrazy nebezpečný pro aktivní brankáře. :)

Srát na Polaky, APK, experty, novináře, antiDědkovce a všechnu tuhle splodinu. Pojďme to dnes ukončit, pojďme zbytku hokejové republiky zkazit dnešní a několik dalších dní! Vypráskali jste křováky z Brna, navzdory všem sračkám jste dokázali vyřádit největšího rivala.
Borci, dejte do toho dnes všechno co v sobě máte, za PARDUBICE, za DYNAMO!! 💪

Srát na Polaky, APK, experty, novináře, antiDědkovce a všechnu tuhle splodinu. Pojďme to dnes ukončit, pojďme zbytku hokejové republiky zkazit dnešní a několik dalších dní! Vypráskali jste křováky z Brna, navzdory všem sračkám jste dokázali vyřádit největšího rivala.
Borci, dejte do toho dnes všechno co v sobě máte, za PARDUBICE, za DYNAMO!! 💪
Pokud získáme v této sezóně titul....tak bude mimořádně cenný....protože vyřadit Kometu, Spartu a Třinec.....to by byla fakt jedna z nejtěžších cest za titulem. :)

Pokud získáme v této sezóně titul....tak bude mimořádně cenný....protože vyřadit Kometu, Spartu a Třinec.....to by byla fakt jedna z nejtěžších cest za titulem. :)
Souhlasím s tebou, ale se znalostí mediálních nákloností, si myslím, že budou články o tom, jak se hrálo jen proti týmům z předkola... Doufám, že bude příležitost si to ověřit v praxi a skutečně zjistit, jak se o tom bude psát.

Kdepak. Copak si zapomněl, že už hned po čtvrtfinále odborníci a novináři říkali, že Kometa jela letos v demo módu, jinými slovy, že na to Libor sral a šlápne do toho až s novou halou? Přivede si zcela koncepčně šestatřicetiletého amerického křováka : https://www.hokej.cz/kometa-dotahuje-prichod-americkeho-tvrdaka-36-let-134-startu-v-nhl/5095741, pardon, "tvrďáka" , který mu zapadne do koncepce "V moravské metropoli se taky nahlas mluví o tom, že se majitel Libor Zábranský chystá vrátit na střídačku. Zkušený Američan by mohl zapadat do jeho koncepce.", protože co dělá Libor je naprosto v pořádku, ale jakýkoliv náš sebemenší úspěch se musí pohanět a pomluvit. Takže asi tak. A z toho mi je smutno a blivno.

Takže kluci naši, makejte večer na krev za Teslu. My vám za to budeme z celého srdce vděční a protože víme, že Vás za to mimo klub nikde nikdo nepochválí, slibujeme, že Vám to naší přízní vynahradíme v dalších zápasech, v dalších sezónách!

Hlavně žádný myšlenky na to, že proti Brnu vše, proti Spartě lichý, a proti Třinci doma; nic takovýho, žádný vyprodávání haly na sedmý zápas! Urvat to v Třinci!!! Jet na maximum, užít si poslední zápas sezony!

Mikeš dnes v Čisté hře M. Procházky. Symptaťák. Mam rád

K příští sezóně, docela mě mrzí, že přivedeme hráče Stránkého a Tomaška , ale necháme si utéct Blumela do Sparty😔
Blumel měl být prioritou 🤔
Tomášek i Stránský podepsali už v lednu/únoru... Blumel stále koketuje se zámořím... Je lepší mít dva repre útočníky jistý, než jednoho nejistýho...

K příští sezóně, docela mě mrzí, že přivedeme hráče Stránkého a Tomaška , ale necháme si utéct Blumela do Sparty😔
Blumel měl být prioritou 🤔
Už to tady padlo. Blumel tak dlouho nevěděl a rozmejslel, kde a jak hodlá pokračovat, že Dynamo přestalo vyhlížet holuba na střeše a dalo přednost "vrabcům" v hrsti.... Sám si za to může... Život jde dál 🤷

Mám to úplně stejně, na pátý zápas jsem mohl jít na živo, ale nešel jsem a nakonec ani nedíval a radši šel se psem na procházku do lesa a vypnul si telefon, ale pak ta radost po zjištění konečného výsledku, k nezaplacení. ;)
Já jsem neviděl třetí třetinu, protože jsem jel pro kluka a byl jsem celkem v klidu.

Tomášek i Stránský podepsali už v lednu/únoru... Blumel stále koketuje se zámořím... Je lepší mít dva repre útočníky jistý, než jednoho nejistýho...
Přesně to jsem před nějakou dobou psal.

Navíc Stránský - pravák. Tomášek - centr.

Blümel je levak, takže by musel někdo z kola ven. Asi nejspíš Smejkal. Co odstupny apod.

Nas trapi pozice praváka (mame jen Kauta). Vyřeší to příchod Stranskeho a Chromiaka. A druhy centr - vyřeší příchod Tomaska.

Kondel je dobrý třetí centr.

Otázka zůstává, co Nosek. Zůstane v NHL nebo návrat domů?

Krátce k mladému Sikorovi, nepřeju mu nic zlého, ať se dá dohromady ... Nicméně tomu šel dost naproti od prvního zápasu. Řešení bylo, slovy vtipálka Borise - měl ho dát na tribunu.
taky že dal :D Jakože když dělá zákeřný zákroky, prasárny, aby zranil soupeře, je vlasntě v zájmu všech, aby seděl.. a aby se z toho poučil.. Když si vezmu,že by naopak mohl někoho našeho zranit nějakou prasárnou... jsem vlastně rád, že to takto dopadlo.

Do bitky šel sám, nejspíš čekal, že to rozhodčí zase budou od sebe trhat.

Neřešit novináře a "experty" jsou to prostě presstitutky. Kontroverze, drby a závist je živí, jinak nemají ani na chleba... Spíš mě překvapilo i od fans Spa (potkávám jich opravdu hodně), jaký je jejich postoj k naší nové hale (být je to stále ještě pohádka). Je fakt víc štve ten náš možný nový barák než že s námi vypadli. A takto to bude přes celou republiku, časy Kusého má spousta z nás ještě v paměti. Jen ten Zbyňda holt trochu uměl I zákulisí, ve smyslu nenechal si škodit. No nic, kašlat na okolí, myslet jen na vlastní hru a potupit ten skromný rodinný klub plný vlastních odchovanců u nich doma - ty potažené ksichty za to budou stát!!! Dnes je dáme!!!

Naposledy upraveno:
Přesně to jsem před nějakou dobou psal.

Navíc Stránský - pravák. Tomášek - centr.

Blümel je levak, takže by musel někdo z kola ven. Asi nejspíš Smejkal. Co odstupny apod.

Nas trapi pozice praváka (mame jen Kauta). Vyřeší to příchod Stranskeho a Chromiaka. A druhy centr - vyřeší příchod Tomaska.

Kondel je dobrý třetí centr.

Otázka zůstává, co Nosek. Zůstane v NHL nebo návrat domů?
Já bych si tím Chomiakem tak jistý nebyl. To bude spíše stejný případ jako Regenda.

Pokud by Chromiak přišel, tak i v případě odchodů Hunter, J.Stránský, Bobby, a Laukovy rekonvalescence na neurčitou dobu, mi vychází 13 útočníků v základním kádru:
Červus - Sedlo - M. Stránský
Mandát - Tomášek - Kaut
Smejkal - Kondelík - Chromiak
Kelemen - Poulíček - Vondráček
Sobotka

taky že dal :D Jakože když dělá zákeřný zákroky, prasárny, aby zranil soupeře, je vlasntě v zájmu všech, aby seděl.. a aby se z toho poučil.. Když si vezmu,že by naopak mohl někoho našeho zranit nějakou prasárnou... jsem vlastně rád, že to takto dopadlo.

Do bitky šel sám, nejspíš čekal, že to rozhodčí zase budou od sebe trhat.
Hned po tom zápase, co dostal Sikora přes držku, prohlásil jeden z velkých zastánců fair play Hudáček nebo Daňo, nevím už, který z těch majáků morálky to byl, že chudáka Sikoru zaskočilo, že rozhodčí tu bitku pustil, když byl Sikora v nevýhodné pozici. Tak jsem se na to šel podívat ze záznamu. A on měl pravdu! Rozhodčí bránil bitce, dokud zezadu držel Poulu Kubiesa a zepředu do něj tloukl Sikora. Pak ale něco nebo někdo donutil Kubiesu Poulu pustit a v tu chvíli, pro Sikoru logicky velmi ale velmi nevýhodnou, pustil bitku i rozhodčí. A Sikora už nestačil zdrhnout... Jestli jsem to viděl špatně, klidně mne opravte.

Doufám, že nám dneska kluci udělají radost.

Každopádně když už se tu načala nějakým stylem příští sezona. Tak se už teď těším na několik věcí.

1. Samozřejmě my - jak bude vypadat útok po příchodu zmiňovaných hráčů.

2. Co Sparta. Jsem opravdu zvědavý, co dokáže udělat Ausus se Spartou. Protoze za předchozí roky se tam vystřídalo nespočet kvalitních hráčů i trenérů (Jandač, Gross, Hořava…) a nic z toho. Bude Aušus ten, kdo je po 20 letech dovede k titulu?

3. Co Kladno. Co předvede Rulík a spol. Postupný návrat mezi elitu?

4. Koho vytáhnou Vary tentokrát? (po Kulichovi, Čihařovi, Tomkovi, Kočím)

Zpět
Obnovit stránku Nahoře Dno