Hokej

Jak to údajně celá republika přeje do protivky, tedy Pšonkům, tak já přidám jeden opačný názor.
Pavel Francouz:
* A extraligové finále mezi Pardubicemi a Třincem sledovat stíháte?
Jo, tak po očku. Přímo na zápasy nekoukám, ale výsledky jsem viděl. Šokující pro mě byl třetí zápas, kdy jsem viděl stav 4:1. Říkal jsem si OK, Pardubice už tam jsou, ale pak jsem přijel tady na hotel a viděl jsem výsledek 4:5, což se mnou zamávalo i z pozice naprosto nezainteresovaného člověka. A pak, když jsem viděl, že v následujícím utkání Pardubice tekly asi ve třetí minutě 0:2... To asi rozhodně nebyly příjemné chvíle pro nikoho z Pardubic. Přiznám se, že po době, kdy do toho Pardubice takto šlapou a stále se jim nedaří vyhrát titul, už bych jim ho přál. Ať si to také užije někdo jiný než Třinec, když to řeknu takhle hloupě.

Žádný oceláři, dřevorubci to sou ty vole 🙄
To je fakt ale už fraška 😖
Napřažení který šlo vidět až z geostacionární dráhy, ale pruhatci žijou asi v nějakým svým vlastním vesmíru, že si ho "nevšimli". Nebo spíš nechtěli všimnout, jak jsou posraný až za ušima z tý mafiánský famílie, prostě je do tří nepošlou. A to tam měl ještě Luky štěstí že je Koch takový tupý hovado a tak netrefil "líp", protože stačilo pár cm vedle a přelomil by mu zápěstí.

Už za to první vyhození puku při oslabení měl jít strašák ven na 2 minuty, ale tam si ještě našli nějakou výmluvu, že mu prý Mig "nadzvedl hokejku"
Ani hovno, přizvedl jí Laukičovi:
1777313893411.webp

Laukova hokejka pak měla kontakt z Nestrašilovou, ale to už puk letěl.

Muskovo vyhození už holt nebylo čím okecat.
Teda nedivil bych se ani trochu kdyby si žabák zase zkoušel něco vymyslet, třeba že to šlo do plexiskla který chtěl někdo ze sektoru 414 shodit na třineckou střídačku, na což má průkazný záběr od České televize (která sice od 5. zápasů série už přenosy zápasů nedělá, ale to by jemu určitě nevadilo, řekl by že to je soukromý záběr České televize nebo tak něco 😁)

Naposledy upraveno:
Mimochodem, tak jsem si všiml jedné věci:
Kovařčík který předtím zlomil svou hokejku o Smejkovu, hraje c CCM.
Koch má taky CCM. Sedlo hraje s hokejkou Warrior.

Já si vzpomínám na nějaký rozhovor ve kterém Sedlo říkal že dřív taky používal CCM, ale už ne, že je prý začali "šidit", tak přešel právě na Warrior.
Náhoda? 🤔
Který to byl zápas co se jim tam lámaly hokejky jak špejle?

Někdy si říkám jakou inteligenci musí mít někdo jako je Žabka, na rozhovoru, do televize tam začne brečet o tom jak se nepískl nějaký faul a jak to bylo vlastně rozhodující faktor a přitom je vše krásně dohledatelné a tímhle se dost ztrapňuje, protože těch skutečných faulů prošlo Třinci daleko více jak nám.

Věřím, že i takovou sekeru, co byla na Sedla, by Malek a Koreis omlouvali tím, že chtěl dát hokejku na led a omylem zavadil o hokejku Sedla.

V Třinci hrát aktivně ze zajištěné obrany a hlavně trpělivě. Zápas s Brnem a se Spartou jsme shodně ukončili výhrou 1:0, nevidím důvod proč tohle porušovat.

No s tím vším souhlasím ale nemá být na pozici one-timera tam má stát střele. Ale je dobré že na to má každý jiný názor.🙂
Jiste nema ale tahle parta to na tuhle pozici nehraje pouze obcas z nouze
Takze myslim ze tam patri

Zpět
Obnovit stránku Nahoře Dno