Chroustal
Forčekující kanonýr
- 1,787
- 3,075
To je máloTakhle nějak?![]()
Sledujte video níže, abyste viděli, jak nainstalovat naši stránku jako webovou aplikaci na vaši domácí obrazovku.
Poznámka: Tato funkce nemusí být momentálně dostupná v některých prohlížečích.
To je máloTakhle nějak?![]()
Tak přidámeTo je málo
To už je trochu reálnější.Tak přidáme![]()
Tak tady už je vážně celé fórum. Vidím tam i někoho z Opavy a válí se tam s dětmi. Asi by mu měla bývalá zvednout alimenty, aby neměl čas na tyto rošťárny.Tak přidáme![]()
Solidní píčus. Že měli hrát dvakrát dlouhé oslabení 3 na 5 na konci nějak zapomněl stejně jako vyrovnání po jasném faulu na Kondela kretén...
At si brečí. Stejně jako brečel Nedvěd po 5. zápase. Potrefená husa se vždycky ozveBrečí, tohle by si měli dát kluci na nástěnku..![]()
Laicky bych řekl, že toto utkání rozhodně patřilo k těm lépe vedeným. Absolutní rovina v našem playoff z různých důvodů nenastane asi nikdy...Tak jsem to tu dočetl a více méně máme podobné poznatky. Já bych jen napsal, že nesouhlasím s tím, že bylo odpískáno v pohodě. Určitě nebylo a řekl bych, že do očí bilo, jak Třinci pomáhali čároví nesmyslným posuzováním icingů, organizace vhazování nula (Nestrašil vždy dobu před buly vjel do kruhu, rozhodčí mu něco řekl, napomenutí jim nedal, on se nehnul ani o centimetr, prostě zůstal stát metr v kruhu a vhazovalo se. Kdo pak většinou získal puk, je asi jasné, že?), jedna jejich hra v šesti taky přehlídnutá a tak by se dalo pokračovat. Zákrok Mandáta na Galvase, nebo kdo to byl za mě rozhodně míň faul, než zákrok na Kondelíka před jejich gólem. A pokud ani tohle nebude nikdo dodatečně řešit, tak už nerozumím ničemu. Kolikátý už to v této sérii, v celém tomto play off, v posledních sezónách je zcela neregulérní gól Třince, který jim , tentokrát naštěstí ne, přinesl důležitý výsledek? Mě je z toho na zvracení, sorry. Jinak dnes výkon úplně jiný, než v Třinci. Škoda. Nebýt toho, že tolik času a péče věnujeme výrobě fantómů všeho druhu, mělo to být dnes cca 5:0 a byl klid. Včera jsme konstatovali na tribuně, že cca desetileté (páč jej více méně považuji za ukončené) trenérské působení pana Varadi na vrcholové úrovni zkurvilo hokej neuvěřitelným způsobem, protože možná už jsem sklerotik, ale že by v play off bylo tolik hnusu, jako za té éry, kterou započal s třincem, to snad nikdy nebylo. Teď se toho evidentně hodně dlouho budeme zbavovat. Ten člověk vlastně poškodil zásadně celý český hokej a pořád se najdou lidi, kteří ho adorují. Vždyť před jeho působením i ten Třinec hrál útočný kombinační hokej, ne tento hnus. A hráče by na to měl i teď. Kdyby se hrálo útočně, našli by se i v jiných klubech, možná by se víc dostali nahoru i mladí a brusliví hokejisté, nemrzačila by se povaha mladým klukům. Snad to zítra konečně zlomíme!
P.S. Na Hokej.cz je ten článek, co má v nadpisu něco o klidném Nestrašilovi. No, včera po konci utkání moc klidně nevypadal.Mimochodem, proč na sebe rozhodčí nechá toho blba z metru řvát tak, že mu prská až do obličeje? Proč mu nedá panenku a nedá do zápisu, že je to dobytek? Proč pane Pešino, proč pane Loukoto?
Kéž by! A mělo by to jít. Třetí zápas jsme prohráli sami sobě, tam to o ničem jiném nebylo a kdyby jsme ho dotáhli, věřím, že už se teď nic nehrálo a bylo po sezóně, pohár by byl v Pardubicích a Loukota by seděl v kanclu a přemýšlel, co udělal špatně.Laicky bych řekl, že toto utkání rozhodně patřilo k těm lépe vedeným. Absolutní rovina v našem playoff z různých důvodů nenastane asi nikdy...Co se týče buzeransky hokej vs útočný hokej, tak tady je to hlavně na nás, abychom tuhle éru uzavřeli a šli příkladem, že i s atraktivním útočným hokejem lze vyhrávat hrnce. Letos to zvládneme a otočíme kormidlem směrem od toho hnusu pryč
![]()
Protože už ví, že mu to projde, že pokutka se Třinci nedává (jak po 2. zápase u nás). Takže bude blejt na rozhodčí vrchem spodemTak pan Žabka opět plakal a opět mluvil o výkonu rozhodčích, že je těžké hrát, když nepisknou fauly Pardubic a jim naopak na konci vše.
On je fakt Nedvěd 2.0, jeden lepší jak druhý, ale samozřejmě on nepláče, on mluví pravdu dle fans Třince.
Koukám, že tady jsem tedy stál (v pravém dolním rohu) ještě na nohách. No, na nohách.Tak tady už je vážně celé fórum. Vidím tam i někoho z Opavy a válí se tam s dětmi. Asi by mu měla bývalá zvednout alimenty, aby neměl čas na tyto rošťárny.
Jeste jsem zapomnel, vcera jsem parkoval styloveHlasim navrat mezi vas! A vcerejsek mi hodne drsne pripomnel, ze v zivote je hodne dulezitejsich veci, kvuli kterym ma smysl nervovat…
Kazdopadne…
Dnes jsem nic nepodcenil,
Francouzská klobása s hořčicí
Pisoár napravo u zdi
Jen bilou mikinu jsem venku nevidel….
Makat a vyhrat!
legenda
v eNHáeL končíProč konci, dva roky v Dynamu by určitě ještě zvládnul,je mu teprve 38..![]()
Za mě gól - jak to nakonec posoudili?
Gól!Za mě gól - jak to nakonec posoudili?
to už jenom chybí informace: APK provozoval hokejovou soutěž, ale chodili na ni lidi a kecali jim do toho.![]()
APK se důrazně ohrazuje: Hráči Jihlavy žádný zákaz mluvit o baráži nedostali. Klub vyjádření vnímá jako útok! - Sport.cz
Po sobotním konci hokejové baráže o extraligu se jednalo o nosné téma. Kapitán Jihlavy Tomáš Čachotský do éteru vypálil slova, že se k systému prolínací soutěže nebude vyjadřovat. Jako důvod uvedl, že Dukla dostala od šéfa APK Martina Loukoty dopis, v němž mělo stát, že mají hráči zakázáno se k...www.sport.cz
A zase email...
Tojo, tak ono snad platí, že nelze uznat gól, pokud se nedá říct, že puk byl celým objemem za brankovou čárou. Tady to určit jde, přesně jak jsi ukázal. Takže good goal. Kdyby byl celý přikrytý bruslí a nebylo to poznat, tak je to o něčem jiným.Trochu se dívím, že na to nepoužívají techniku, která v dnešní době je k dispozici. To by měl být gól. Dřív prý platilo, když to není vidět, tak to neuznali, třeba když měl puk v lapačce a lapačku za čárou, tak se to nesmělo uznat, když nebyl puk vidět.
Náhled přílohy 7935
Na to koukám a říkám si,proč má na té brusli kolečko (a proč jen jedno)
A pak se tam diví, když jim na některý z e-mailů odpoví Dědek![]()
APK se důrazně ohrazuje: Hráči Jihlavy žádný zákaz mluvit o baráži nedostali. Klub vyjádření vnímá jako útok! - Sport.cz
Po sobotním konci hokejové baráže o extraligu se jednalo o nosné téma. Kapitán Jihlavy Tomáš Čachotský do éteru vypálil slova, že se k systému prolínací soutěže nebude vyjadřovat. Jako důvod uvedl, že Dukla dostala od šéfa APK Martina Loukoty dopis, v němž mělo stát, že mají hráči zakázáno se k...www.sport.cz
A zase email...
Já si právě nejsem jistej, jestli to v tomto případě nebylo tak, že platí rozhodnutí z ledu, protože nemají průkazný záběr o platném gólu. Tyto logický úsudky se nesmí dělat. A v tomto případě nenašli úplný záběr celého puku, tak platí rozhodnutí na ledě (tak jsem to četl).Tojo, tak ono snad platí, že nelze uznat gól, pokud se nedá říct, že puk byl celým objemem za brankovou čárou. Tady to určit jde, přesně jak jsi ukázal. Takže good goal. Kdyby byl celý přikrytý bruslí a nebylo to poznat, tak je to o něčem jiným.