Hokej

Solidní píčus. Že měli hrát dvakrát dlouhé oslabení 3 na 5 na konci nějak zapomněl stejně jako vyrovnání po jasném faulu na Kondela kretén...
Brečí, tohle by si měli dát kluci na nástěnku.. 😉
At si brečí. Stejně jako brečel Nedvěd po 5. zápase. Potrefená husa se vždycky ozve 🙂.

V tomhle je super náš trenérský tým, který komentuje výroky rozhodčích, jen po položené otázce na nějaké zákroky. A ještě odpoví slušně a ne ubrečeně.

Kdyby byl pan podvodník Žabka trochu soudnej, tak je mu jasný, že jim rozhodčí pomohli před vyrovnávacím gólem a pak jim odpustili v závěru přesilovky 5/3 (podráždění Sedláka a vyhození puku Nestrašila).

Ale ať si za těma rozhodcima jezdi klidne všichni. Ideálně ať s nima kecaj uz během hry 🙂. My musíme jet pořád to svoje a koukat jenom na vítězství.

Tak jsem to tu dočetl a více méně máme podobné poznatky. Já bych jen napsal, že nesouhlasím s tím, že bylo odpískáno v pohodě. Určitě nebylo a řekl bych, že do očí bilo, jak Třinci pomáhali čároví nesmyslným posuzováním icingů, organizace vhazování nula (Nestrašil vždy dobu před buly vjel do kruhu, rozhodčí mu něco řekl, napomenutí jim nedal, on se nehnul ani o centimetr, prostě zůstal stát metr v kruhu a vhazovalo se. Kdo pak většinou získal puk, je asi jasné, že?), jedna jejich hra v šesti taky přehlídnutá a tak by se dalo pokračovat. Zákrok Mandáta na Galvase, nebo kdo to byl za mě rozhodně míň faul, než zákrok na Kondelíka před jejich gólem. A pokud ani tohle nebude nikdo dodatečně řešit, tak už nerozumím ničemu. Kolikátý už to v této sérii, v celém tomto play off, v posledních sezónách je zcela neregulérní gól Třince, který jim , tentokrát naštěstí ne, přinesl důležitý výsledek? Mě je z toho na zvracení, sorry. Jinak dnes výkon úplně jiný, než v Třinci. Škoda. Nebýt toho, že tolik času a péče věnujeme výrobě fantómů všeho druhu, mělo to být dnes cca 5:0 a byl klid. Včera jsme konstatovali na tribuně, že cca desetileté (páč jej více méně považuji za ukončené) trenérské působení pana Varadi na vrcholové úrovni zkurvilo hokej neuvěřitelným způsobem, protože možná už jsem sklerotik, ale že by v play off bylo tolik hnusu, jako za té éry, kterou započal s třincem, to snad nikdy nebylo. Teď se toho evidentně hodně dlouho budeme zbavovat. Ten člověk vlastně poškodil zásadně celý český hokej a pořád se najdou lidi, kteří ho adorují. Vždyť před jeho působením i ten Třinec hrál útočný kombinační hokej, ne tento hnus. A hráče by na to měl i teď. Kdyby se hrálo útočně, našli by se i v jiných klubech, možná by se víc dostali nahoru i mladí a brusliví hokejisté, nemrzačila by se povaha mladým klukům. Snad to zítra konečně zlomíme!
P.S. Na Hokej.cz je ten článek, co má v nadpisu něco o klidném Nestrašilovi. No, včera po konci utkání moc klidně nevypadal. :) Mimochodem, proč na sebe rozhodčí nechá toho blba z metru řvát tak, že mu prská až do obličeje? Proč mu nedá panenku a nedá do zápisu, že je to dobytek? Proč pane Pešino, proč pane Loukoto?

Tak jsem to tu dočetl a více méně máme podobné poznatky. Já bych jen napsal, že nesouhlasím s tím, že bylo odpískáno v pohodě. Určitě nebylo a řekl bych, že do očí bilo, jak Třinci pomáhali čároví nesmyslným posuzováním icingů, organizace vhazování nula (Nestrašil vždy dobu před buly vjel do kruhu, rozhodčí mu něco řekl, napomenutí jim nedal, on se nehnul ani o centimetr, prostě zůstal stát metr v kruhu a vhazovalo se. Kdo pak většinou získal puk, je asi jasné, že?), jedna jejich hra v šesti taky přehlídnutá a tak by se dalo pokračovat. Zákrok Mandáta na Galvase, nebo kdo to byl za mě rozhodně míň faul, než zákrok na Kondelíka před jejich gólem. A pokud ani tohle nebude nikdo dodatečně řešit, tak už nerozumím ničemu. Kolikátý už to v této sérii, v celém tomto play off, v posledních sezónách je zcela neregulérní gól Třince, který jim , tentokrát naštěstí ne, přinesl důležitý výsledek? Mě je z toho na zvracení, sorry. Jinak dnes výkon úplně jiný, než v Třinci. Škoda. Nebýt toho, že tolik času a péče věnujeme výrobě fantómů všeho druhu, mělo to být dnes cca 5:0 a byl klid. Včera jsme konstatovali na tribuně, že cca desetileté (páč jej více méně považuji za ukončené) trenérské působení pana Varadi na vrcholové úrovni zkurvilo hokej neuvěřitelným způsobem, protože možná už jsem sklerotik, ale že by v play off bylo tolik hnusu, jako za té éry, kterou započal s třincem, to snad nikdy nebylo. Teď se toho evidentně hodně dlouho budeme zbavovat. Ten člověk vlastně poškodil zásadně celý český hokej a pořád se najdou lidi, kteří ho adorují. Vždyť před jeho působením i ten Třinec hrál útočný kombinační hokej, ne tento hnus. A hráče by na to měl i teď. Kdyby se hrálo útočně, našli by se i v jiných klubech, možná by se víc dostali nahoru i mladí a brusliví hokejisté, nemrzačila by se povaha mladým klukům. Snad to zítra konečně zlomíme!
P.S. Na Hokej.cz je ten článek, co má v nadpisu něco o klidném Nestrašilovi. No, včera po konci utkání moc klidně nevypadal. :) Mimochodem, proč na sebe rozhodčí nechá toho blba z metru řvát tak, že mu prská až do obličeje? Proč mu nedá panenku a nedá do zápisu, že je to dobytek? Proč pane Pešino, proč pane Loukoto?
Laicky bych řekl, že toto utkání rozhodně patřilo k těm lépe vedeným. Absolutní rovina v našem playoff z různých důvodů nenastane asi nikdy...🤷 Co se týče buzeransky hokej vs útočný hokej, tak tady je to hlavně na nás, abychom tuhle éru uzavřeli a šli příkladem, že i s atraktivním útočným hokejem lze vyhrávat hrnce. Letos to zvládneme a otočíme kormidlem směrem od toho hnusu pryč 💪

Laicky bych řekl, že toto utkání rozhodně patřilo k těm lépe vedeným. Absolutní rovina v našem playoff z různých důvodů nenastane asi nikdy...🤷 Co se týče buzeransky hokej vs útočný hokej, tak tady je to hlavně na nás, abychom tuhle éru uzavřeli a šli příkladem, že i s atraktivním útočným hokejem lze vyhrávat hrnce. Letos to zvládneme a otočíme kormidlem směrem od toho hnusu pryč 💪
Kéž by! A mělo by to jít. Třetí zápas jsme prohráli sami sobě, tam to o ničem jiném nebylo a kdyby jsme ho dotáhli, věřím, že už se teď nic nehrálo a bylo po sezóně, pohár by byl v Pardubicích a Loukota by seděl v kanclu a přemýšlel, co udělal špatně. :) A rozhodčí i Žabka by to nezměnili. P.S. Přijde mi, že Žabka momentálně moc nekaučuje. První dva zápasy hráli trochu jiný hokej a nevyšlo jim to, během třetího bych řekl převzali trenérské otěže Růžička s Nestrašilem, začal se hrát Třinecký hnus a tak pokračují doposud...

Tak pan Žabka opět plakal a opět mluvil o výkonu rozhodčích, že je těžké hrát, když nepisknou fauly Pardubic a jim naopak na konci vše.

On je fakt Nedvěd 2.0, jeden lepší jak druhý, ale samozřejmě on nepláče, on mluví pravdu dle fans Třince.
Protože už ví, že mu to projde, že pokutka se Třinci nedává (jak po 2. zápase u nás). Takže bude blejt na rozhodčí vrchem spodem
BTW: není někde záznam tiskovky? Docela mi chybí, že už se nedávají na YT, jako dřív :(

Hlasim navrat mezi vas! A vcerejsek mi hodne drsne pripomnel, ze v zivote je hodne dulezitejsich veci, kvuli kterym ma smysl nervovat…

Kazdopadne…

Dnes jsem nic nepodcenil,
Francouzská klobása s hořčicí ✅
Pisoár napravo u zdi ✅
Jen bilou mikinu jsem venku nevidel….

Makat a vyhrat!
Jeste jsem zapomnel, vcera jsem parkoval stylove😅
Jak rika kamaradka - nekdo parkuje na prasaka, nekdo na Sedlaka😅

Přílohy

• IMG_6956.webp
    IMG_6956.webp
    678.6 KB · Zobrazení: 38
Včera po tom co jsme dostali ten gól tak asi 4-5 přerušení potom, bylo v jeden moment na chvíli při přerušení na stadionu naprosté ticho ... to bylo hrozný - to jsem i já fakt přestával věřit. Ale naštěstí to dobře Sedlo :)

Včera to byl takový zápas blbec z naší strany, začalo to dobře a potom jedno velké trápení v koncovce a strach, aby tam zase Třinec nedal nějakou haluz.

Červus jeden z těch horších výkonů, ale i tak 0+1 a v dalším zápase bude určitě lepší.

Bylo vidět, že jde o hodně a nervozita byla znát, ALE my to urvali a je úplně jedno zda zápas měl skončit 10:1, bod máme my.

Jen doufám, že hráči vnímají, že naše nervová soustava je na hraně kolapsu a sérii ukončí už v Polsku, další sedmi zápasovou bitvu už bych asi nedal, už se Spartou to bylo dost vyčerpávajici.

Tohle fórum mi připomíná jednu z prvních lásek. Ta taky byla bud nadšená nebo zoufalá. Roztomilý to bylo, ale jednoho to dost mordovalo. 😂. Moje současná pani šla s odhodláním a klidnou hlavou za titulem, no a ….. Získala ho. Má mě.
Tvl. ať to play off zítra skončí. Mam připravenou lopatku lexaurinu. 🙏

Hraniční situace v prodloužení čtvrtýho zápasu Anaheim - Oilers.

Náhled přílohy 7933
Trochu se dívím, že na to nepoužívají techniku, která v dnešní době je k dispozici. To by měl být gól. Dřív prý platilo, když to není vidět, tak to neuznali, třeba když měl puk v lapačce a lapačku za čárou, tak se to nesmělo uznat, když nebyl puk vidět.
1777280837248.webp

Přílohy

• 1777280683702.webp
    1777280683702.webp
    13.8 KB · Zobrazení: 7

A zase email...

A zase email...
to už jenom chybí informace: APK provozoval hokejovou soutěž, ale chodili na ni lidi a kecali jim do toho.
EDIT: No pokud s tou baráží APK nebude něco dělat, tak ty hejty a tlak na ni se bude stupňovat.

Naposledy upraveno:
Trochu se dívím, že na to nepoužívají techniku, která v dnešní době je k dispozici. To by měl být gól. Dřív prý platilo, když to není vidět, tak to neuznali, třeba když měl puk v lapačce a lapačku za čárou, tak se to nesmělo uznat, když nebyl puk vidět.
Náhled přílohy 7935
Tojo, tak ono snad platí, že nelze uznat gól, pokud se nedá říct, že puk byl celým objemem za brankovou čárou. Tady to určit jde, přesně jak jsi ukázal. Takže good goal. Kdyby byl celý přikrytý bruslí a nebylo to poznat, tak je to o něčem jiným.

APK je opět se budu opakovat, neskutečná žumpa....s vrchních fekálistou panem Loukotou....

A zase email...
A pak se tam diví, když jim na některý z e-mailů odpoví Dědek 😂

Tojo, tak ono snad platí, že nelze uznat gól, pokud se nedá říct, že puk byl celým objemem za brankovou čárou. Tady to určit jde, přesně jak jsi ukázal. Takže good goal. Kdyby byl celý přikrytý bruslí a nebylo to poznat, tak je to o něčem jiným.
Já si právě nejsem jistej, jestli to v tomto případě nebylo tak, že platí rozhodnutí z ledu, protože nemají průkazný záběr o platném gólu. Tyto logický úsudky se nesmí dělat. A v tomto případě nenašli úplný záběr celého puku, tak platí rozhodnutí na ledě (tak jsem to četl).

Naprostý souhlas se Smoleňákem. Taky nechápe, proč nehraje přesilovku Mandát, když vidí tu naši druhou přesilovku. Muž důležitých okamžiků. Snad ho tam dají....

Naposledy upraveno:
Zpět
Obnovit stránku Nahoře Dno