Podle dnešního výkonu myslím že 4 1 na zápasy
Rameno do hlavyZa co měl Kaut dostat 5?
Sledujte video níže, abyste viděli, jak nainstalovat naši stránku jako webovou aplikaci na vaši domácí obrazovku.
Poznámka: Tato funkce nemusí být momentálně dostupná v některých prohlížečích.
Rameno do hlavyZa co měl Kaut dostat 5?
Toho si všimnuli jenom ve studiu, ale ukradený gól po nefaulu Sedláka přešli taktickým mlčenim.....Aha toho jsem si nevšiml![]()
Ale v té situaci rozhodčí co byl u Třinecké střídačky rozpažil. Na to jsem koukal.najednou vsude ctu prispevky o tom, ze snad Dynamo nema kamery na offside vyzvu schvalne, jako kdyby to kazdej celou sezonu nevidel, ze se tyhle vyzvy posuzujou prakticky od oka
Náhled přílohy 7740
a Zabka timhle vyjadrenim teda objevil Ameriku
Ten co porad krici neco jako “uz nemuzou!!!” .?Jinak za naší střídačkou v páté řade sedí dobrej pohrkTen jede pořád něco
Občas je vidět i na kostce. Takovej napůl autista a napůl adhd
![]()
Já mu nerozumněl co křičel. Šedivá vyčesana hlava a déčka na tvářích.Ten co porad krici neco jako “uz nemuzou!!!” .?![]()
Já někde z toho místa dnes slyšel pořád "Dynamo přidáme". Jestli to byl dotyčný, nevím. Neřešil jsem to.Já mu nerozumněl co křičel. Šedivá vyčesana hlava a déčka na tvářích.
To bude onJá mu nerozumněl co křičel. Šedivá vyčesana hlava a déčka na tvářích.
Tak trest přijde tak jako tak, říkal, že "rozhodčí udělali chybu". Ale pokud ten záběr opravdu neměli, nemohli udělat chybu a konali naprosto správně. Ale i kdyby měli, pak je to koment na rozhodčí..Jinak teď jsem slyšel ten rozhovor se Žabkou a očekávám. že po něm Loukota bude chtít ty fotky co mají. Jinak potrestat.
a začlo to od podlahy, bitkou kapitánůCanes vypadají mnohem líp než Senátoři, to nevypadá na vyrovnanou sérii
Ano, nahoře pod střechou na montážní lávce byl kominík, tak asi od něhoTak už nemaj průkazný záběr z ČT, ale ze soukromýho telefonu![]()
Kdyby ho měl , tak to Zárubovi ukáže.Ano, nahoře pod střechou na montážní lávce byl kominík, tak asi od něho![]()
všechny byly v chatu.Tak jsem si to pročetl a s politováním musím konstatovat,že během zápasu jsem nenašel jeden jediný pozitivní post....
Přesně tak! Tohle napadne snad každého, kdy jindy ji měl proboha ukázat, že?!Kdyby ho měl , tak to Zárubovi ukáže.
Já bych jen doplnil, že jedinej skutečně bohatej člověk tady mezi náma je PCE.MANNa férovku...nikdo z nás asi není tak "bohatej". Ceny asi OK vzhledem k tomu co tu máme za hráče, atd. atd.
Ale.... první řady (omezené) za 600, o řadu výš za dvojnásobek? Fakt, vážně?
Ten nepoměr..