Sledujte video níže, abyste viděli, jak nainstalovat naši stránku jako webovou aplikaci na vaši domácí obrazovku.
Poznámka: Tato funkce nemusí být momentálně dostupná v některých prohlížečích.
Ale jinak v pohodě, tuhle mám rád, není to blbý.Niklová se hezky rozjela, že Smejky dal vítězný gól a pak jí došlo, že z toho nevytvoří dotaz, který chtěla, takže pauza a o poznání méně suverénně zaimprovizovala.![]()
... pak si naliju vítězného panáčka. Nebo že by tři podle gólů? Jdu to promyslet...
![]()
Já na to asi nemám moral, tak si budu užívat první vítězství ve fináleTak jsem nakouknul na popelářský fórum, a teda to je síla, v slovních projevech čůráctví suverénně překonají i to mechovský![]()
že si kazíš večerTak jsem nakouknul na popelářský fórum, a teda to je síla, v slovních projevech čůráctví suverénně překonají i to mechovský![]()
Konečně jsme 1.zápas finále vyhráli....to je důležitá změna proti předchozím letům.
Rozhodčí opět hromada chyb a to na obě strany....můžeme být rádi, že Kautík nedostal 5+ do konce....snad bude Viki hodně zaměstnán baráží a nebude nam ho trestat....
TVL, to nedělej... to je děs, běsTak jsem nakouknul na popelářský fórum, a teda to je síla, v slovních projevech čůráctví suverénně překonají i to mechovský![]()
+ 100000Žabka za deset?
Technicky vzato pičuje ohledně pravidel, challenge a kamerách. O zebrách ani slovo.Žabka za deset?
Nebo mu dáme nějakou slevu? Na 80000?+ 100000?
Nemá nic šašekPrůkazný záběr ze soukromého telefonu. Tak to není průkazný oficiální záběr? Nebo se pletu?
Ale jako souhlas, ze proste nemůže být výzva na offside, kdyz nemáš kamery na modrý. Ony nebudou všemocný, ale rozhodne pomůžou.
Já bych přidalaNebo mu dáme nějakou slevu? Na 80000?
však rozhodčím říkal, že má průkaznej záběr z české televize. No my na české televizi nic neviděli a ty závěry shora předpokládám měli rozhodčí k dispozici.Průkazný záběr ze soukromého telefonu. Tak to není průkazný oficiální záběr? Nebo se pletu?
Ale jako souhlas, ze proste nemůže být výzva na offside, kdyz nemáš kamery na modrý. Ony nebudou všemocný, ale rozhodne pomůžou.