Tak vše podstatně už zde bylo napsáno..
Jsem fakt zvědavej, zda se bude zítra trestat dodatečně. Zatím se to nikdy moc neřešilo, ale ted protože Poláci tak možná přijdeme o Kauta. A nebo se to vykrátí za ten faul na Sedla a nebude sedět nikdo? Taky jsem zvědav na Pešinu, zda se zase bude vyjadřovat a popřípadě k čemu, zda ke všemu, nebo jen klasicky jednostranně.
Nezastával bych se rozhodčích, kromě těch věcí co zde jíž byly vypsány tam bylo mraky držení a hákování ze strany mafie a to často i na hráče bez puku, což v TV není tak často vidět. Aby se prostě naši nedostali do výhodnější pozice...
To, že se záměrně nepíská proti nám, si může s prominutím myslet jenom blbec nebo růžovej optimista.
Já jsem byl spokojen, mě se hra líbila, myslím že jsme byli lepší a vyhrát jsme si zasloužili, i za ty nespravedlnosti co se nám děli. Hokejovej bůh to dneska viděl... Toho tydýta Žabku už tady někdo dobře pojmenoval - legalizátor kradených aut. Teď se snaží legalizovat své lži a výmysly. Prase nechutný.. Tlak na rozhodčí je zítra jasnej, přitom jsme to zase byli my, komu víc křivdili. Jenže prohráli..
Willda skvělej, škoda že Sob trefil horní tyč, jít na 2:0 tak se zeserou. Sob hraje dobře, nechápu jeho kritiku.
Jdeme dál, zítra dáme na 2:0 ať se poláci třeba poserou.. hysterky.
A jestli se nám někde smějí na těch sítích, že jsme nevyprodali, což samozřejmě v rámci hnojometů nezapomněli hned všichni silně zmiňovat, tak ať se podívají kde jsou jejich týmy - na dovolený, takže nevím kdo se komu může smát. To že jsme se o cenách lístků bavili je naše interní věc, ještě to neznamená že jsme proti našemu klubu, jak se o tom dá všude dočíst. Zkrátka zas jen ten hnojomet. Koukám že sport.cz se snaží