Sledujte video níže, abyste viděli, jak nainstalovat naši stránku jako webovou aplikaci na vaši domácí obrazovku.
Poznámka: Tato funkce nemusí být momentálně dostupná v některých prohlížečích.
Jako fandi, ale zůstaň člověkemTohle prostě nemůžeš ani vypustit z huby, natož napsat
Nechápu tohle...
![]()
Je to byznys, už to někdo dneska počítal, pořád se jim to asi vyplatí víc. Zítra bude možná ještě víc lidí jak dnes.Nevím zda to tu už bylo, ale co je ostuda, tak to je 9 236 diváků… cenová politika klubu je vůči pardubickým fanouškům žalostná…
Taky! Bylo to fajn, budu se těšit někdy příště
Co mám info já, tak Dědek rozhodně spokojený nebyl.Je to byznys, už to někdo dneska počítal, pořád se jim to asi vyplatí víc. Zítra bude možná ještě víc lidí jak dnes.
cca průměrná cena 1500 Kč × 9236 = 13 854 000
kdyby se průměr lístku snížil o 200 a vyprodalo se: 1300 Kč x 10194 = 13 252 200
Kdyby chtěl Dědek pouze dělat byznys, tak podle mě nejde do hokeje.Je to byznys, už to někdo dneska počítal, pořád se jim to asi vyplatí víc. Zítra bude možná ještě víc lidí jak dnes.
cca průměrná cena 1500 Kč × 9236 = 13 854 000
kdyby se průměr lístku snížil o 200 a vyprodalo se: 1300 Kč x 10194 = 13 252 200
Přesně. Jen můžu vědět proč se do té diskuze o cenách lístků furt tahá Dědek? Teď nemyslím tebe ale kolikrát mi to připadá jako když si lidi myslí že ty ceny vymýšlí on a do posledního haléře to shrábne do kapsy. Tady si myslím že má velký oči náš ticketing...Kdyby chtěl Dědek pouze dělat byznys, tak podle mě nejde do hokeje.
Ale tak za to nemůžou fans Pardubic, pokud chce plnou halu, nemůže takhle krvavě zadat za vstupné, obzvlášť do míst, kde není vidět. Třeba se chytnou za rypák a najdou chybu hlavně u sebe.Co mám info já, tak Dědek rozhodně spokojený nebyl.
Tohle jde vyloženě za Čonkou.Přesně. Jen můžu vědět proč se do té diskuze o cenách lístků furt tahá Dědek? Teď nemyslím tebe ale kolikrát mi to připadá jako když si lidi myslí že ty ceny vymýšlí on a do posledního haléře to shrábne do kapsy. Tady si myslím že má velký oči náš ticketing...
On osobně o tom asi nerozhodoval, ale když to ticketing posere, tak to schytá od Dědka, ne?Přesně. Jen můžu vědět proč se do té diskuze o cenách lístků furt tahá Dědek? Teď nemyslím tebe ale kolikrát mi to připadá jako když si lidi myslí že ty ceny vymýšlí on a do posledního haléře to shrábne do kapsy. Tady si myslím že má velký oči náš ticketing...
Jen co jsem to dopsal jsem si říkal že by tam seděl spíš ČonkaTohle jde vyloženě za Čonkou.
Michale, nápodobně. Příjemný pokec se super lidma.
Zas jako oni můžou říct že je jebe za to že se klubu snaží vydělat peníze. Čonka nebo někdo z ticketingu by na tohle měli mít cit sami od sebe. Zapojit krom ekonomické stránky i lidskou, ale to se nedějeOn osobně o tom asi nerozhodoval, ale když to ticketing posere, tak to schytá od Dědka, ne?
Kde jsem já ? Proc tam nejsem ja ?
Taky tak bylo to super díky
Jo, jednou jsem si na třetinu odskočil z kotle na sedačku za střídačkou a byl to zážitekJinak i to místo za střídačkou má něco do sebe... takový momentky jen tak neuděláš![]()
Tebe už znám dýl, vole!Kde jsem já ? Proc tam nejsem ja ?![]()
kdybys fotil ve správný okamžik, mohl jsi mít i průkazný záběr ofsajdu.Jinak i to místo za střídačkou má něco do sebe... takový momentky jen tak neuděláš![]()