Hokej

Hlasim navrat …

Ja ani nevim, jak to dneska popsat. Je super, ze mame prvni vyhru, ale nejak to bylo cely bez stavy. Po tom absolutnim adrenalinu se Spartou najednou pocit, ze hrajeme druhy kolo nekdy na zacatku zari, kde o nic nejde. Puky odskakujou, nahravky jdou na paty, obcas nekdo promachne strelu nebo necha puk za sebou. Na tribunach kotel volnych mist a ani fandeni nema nejak extra grady.

Nakonec to dobre dopadlo a zarval jsem si hezky, ale celkove rozporuplny pocity.

Hokejove super treti tretina, musim rict, ze jsem mel fakt radost, ze jsme zrovna proti polakum dokazali otocit zapas.

Bavil uz tradicne Mandy, Kelimek, Cervus, Smejky a Willda. Palec nahoru Filovi za prohozeni Mandyho s Kelimkem ve treti tretine. Willda zase perfektne podrzel ve treti pri presilovce, i kdyz mu to cinklo za hlavou jednou.

Kanky rozhodcich na obe strany - pry Kauly faul na 5+do konce, nevidel jsem… pokud bude Viktor uradovat, asi mi to ani moc nebude vadit, pri vsi ucte tam ta forma proste neni.

Uznanej gol - prukaznej zaber mate? A mohli bychom ho videt? Sparta taky tvrdila, ze posle dukaz vysoky hole. Poslala ho? Nevim o tom. Chtel bych videt, kde na videu z telefonu je dokonale videt puk za modrou, aby z toho byla takovahle afera a breceni u Zaruby ve studiu. Mimochodem, pokuta za breceni bude?

Nefaul kolenem Sedla me pekne nastval, byli jsme v golovce. Jako vzdy, zebry nejslabsi clanek…

A neodpustim si rypanec - 9236…. Pokud by na klubu byli co k cemu, snizej okamzite ceny a lidem, co byli dnes, vratej rozdil v podobe kreditu na dalsi utkani. Takhle nenazranosti dojebat atmosferu vrcholu sezony a poskodit auru hockeytownu, to chce opravdu fistrona…..

Kazdopadne, zpatky k pozitivni note :) prvni finale z poslednich 3 let, kde po prvnim zapase vedem. Pojdme zitra navazat na treti tretinu a jet do trince s polstarem!

❤️❤️❤️❤️ ❤️❤️❤️❤️ ❤️🤍🤍🤍

Jinak za naší střídačkou v páté řade sedí dobrej pohrk :) Ten jede pořád něco:) Občas je vidět i na kostce. Takovej napůl autista a napůl adhd :)

Jinak za naší střídačkou v páté řade sedí dobrej pohrk :) Ten jede pořád něco:) Občas je vidět i na kostce. Takovej napůl autista a napůl adhd :)
Ten co porad krici neco jako “uz nemuzou!!!” .?😃

Pamatuju, že v době temna si chodil i plácat s hráčema při nástupu mezi děcka😀

Jinak teď jsem slyšel ten rozhovor se Žabkou a očekávám. že po něm Loukota bude chtít ty fotky co mají. Jinak potrestat.
Tak trest přijde tak jako tak, říkal, že "rozhodčí udělali chybu". Ale pokud ten záběr opravdu neměli, nemohli udělat chybu a konali naprosto správně. Ale i kdyby měli, pak je to koment na rozhodčí..

Sláva nazdar výletu...

Žádné rozbory.

Poznal jsem bezva lidi z fóra,jsem za to rád ;)

Návštěva zklamání,ale bylo k tomu napsáno hodně,nemám potřebu dál komentovat.

Ze zápasu mám jen dvě věci,hodně,hodně nervózní a chybující Koště,jak za starých časů.

A od prvního střídání v absoulutním rauši Honza Mandát,první a myslím i hned druhé střídání srážka,boj a po cestě na střídačku řvaní,gestikulace,pumpování na díváky,řvaní na střídačku soupeře.Fanatik,totální emoce,nádhera!

A vlastně i třetí věc...samozřejmě Wilík,pochytal toho teda dost.

A pro mě obrovký bonus dnes prcek,to už na nás leželo.

Výborný start do série !

Na férovku...nikdo z nás asi není tak "bohatej". Ceny asi OK vzhledem k tomu co tu máme za hráče, atd. atd.

Ale.... první řady (omezené) za 600, o řadu výš za dvojnásobek? Fakt, vážně?

Ten nepoměr..
Já bych jen doplnil, že jedinej skutečně bohatej člověk tady mezi náma je PCE.MAN😄 Ale už ho tu není moc vidno😂 Třeba se ozve🙂

Jedna věc, kterou dlouhodobě píšu je, že úspěchy v turnajích a playoff dělají brankáři.

Druhá je, že pokud chceme titul, potřebujeme v tomto období gólmana s úspěšností nad 93%.

Letos je to zatím díky Willovi na dobré cestě 👍

Pobavilo teď, zpětně, řvaní rozhodčího "nekomunikujeme, dvojky ne, pojďte hrát." Po vymyšleném faulu kolenem, než jsme mohli dát gól do prázdné brány..
Ale když byla nějaká ta pauza, komentátoři prozradili, že hlavní ji strávil celou dobu komunikací se Žabkou...

První výhra má neuvěřitelnou hodnotu...

Naposledy upraveno:
Tak vše podstatně už zde bylo napsáno..

Jsem fakt zvědavej, zda se bude zítra trestat dodatečně. Zatím se to nikdy moc neřešilo, ale ted protože Poláci tak možná přijdeme o Kauta. A nebo se to vykrátí za ten faul na Sedla a nebude sedět nikdo? Taky jsem zvědav na Pešinu, zda se zase bude vyjadřovat a popřípadě k čemu, zda ke všemu, nebo jen klasicky jednostranně.

Nezastával bych se rozhodčích, kromě těch věcí co zde jíž byly vypsány tam bylo mraky držení a hákování ze strany mafie a to často i na hráče bez puku, což v TV není tak často vidět. Aby se prostě naši nedostali do výhodnější pozice...
To, že se záměrně nepíská proti nám, si může s prominutím myslet jenom blbec nebo růžovej optimista.

Já jsem byl spokojen, mě se hra líbila, myslím že jsme byli lepší a vyhrát jsme si zasloužili, i za ty nespravedlnosti co se nám děli. Hokejovej bůh to dneska viděl... Toho tydýta Žabku už tady někdo dobře pojmenoval - legalizátor kradených aut. Teď se snaží legalizovat své lži a výmysly. Prase nechutný.. Tlak na rozhodčí je zítra jasnej, přitom jsme to zase byli my, komu víc křivdili. Jenže prohráli..

Willda skvělej, škoda že Sob trefil horní tyč, jít na 2:0 tak se zeserou. Sob hraje dobře, nechápu jeho kritiku.

Jdeme dál, zítra dáme na 2:0 ať se poláci třeba poserou.. hysterky.

A jestli se nám někde smějí na těch sítích, že jsme nevyprodali, což samozřejmě v rámci hnojometů nezapomněli hned všichni silně zmiňovat, tak ať se podívají kde jsou jejich týmy - na dovolený, takže nevím kdo se komu může smát. To že jsme se o cenách lístků bavili je naše interní věc, ještě to neznamená že jsme proti našemu klubu, jak se o tom dá všude dočíst. Zkrátka zas jen ten hnojomet. Koukám že sport.cz se snaží

Naposledy upraveno:
Teda, ale ten DJ musí být fakt totální retard zamrzlý v 80. i 90. letech, chudák.. Jak někoho takového může naše organizace zaměstnávat? Leda hraje na přání panu majiteli, u něj bych tento "hudební vkus" čekal.. 😂

Zpět
Obnovit stránku Nahoře Dno