Hokej

Ted to zlevnit nemůžou, jak by k tomu přišli, ti co klub podporují pravidelně a spoustu let, ty by to měli mít za polovinu, tohle je fakt hrůza, vrchol sezóny a lístku, ze by si mohl každý vybrat krásná místa ☹️
Da se to resit slevou/kreditama na dalsi matche/permici pristi rok

Se vstupenkami je to jednoduché, až to bude průser a nebude v té rovině jak chtějí, budou to řešit. Pokud ovšem zdraží vstupenky a je tam přes 9000 fanoušků, zřejmě jsou spokojení a nemají důvod cokoliv měnit.

Já bych tedy navrhl slevu, nějakých 20%, pro ty, co mají permanentku, protože poděkování takovým fanouškům je prakticky nulové a tohle by si myslím uvítal každý.

Jsem fakt zvědav, pokud se postaví hala, jaká bude cena, abychom nakonec na play off i tak nechodili do staré, protože ta cena bude pro horních 10.000.

Jiří mel sice bookovanej hotel v Třinci na dnešní termín, ale vyřešil to fajně

už asi dlouho nebyl na nějaké samiečce, bych si tipnul
dc0bd24c41283d6193e1de6a429ada6f.gif

Jaká byla v sezóně 25/26 nejnižší návštěvě na Dynamu? Nebude to dnes? Na finále? Usměšek na straně soupeřů bude, o tom žádná.
Věřím tomu, že pokud by byla velká hala, tak by nejlevnější lístek na finále stál 200 Kč (někam nahoru). A bylo by hodně lidí...

Se vstupenkami je to jednoduché, až to bude průser a nebude v té rovině jak chtějí, budou to řešit. Pokud ovšem zdraží vstupenky a je tam přes 9000 fanoušků, zřejmě jsou spokojení a nemají důvod cokoliv měnit.

Já bych tedy navrhl slevu, nějakých 20%, pro ty, co mají permanentku, protože poděkování takovým fanouškům je prakticky nulové a tohle by si myslím uvítal každý.

Jsem fakt zvědav, pokud se postaví hala, jaká bude cena, abychom nakonec na play off i tak nechodili do staré, protože ta cena bude pro horních 10.000.
Je pravda že ta sleva pro permice by mohla být vyšší. 200kč byla sleva i v základní části. Jenže teď jsou taky pořád dvě stovky. To už je nepoměr. Teď už měla být sleva třeba 400 nebo 500, takhle je ta sleva na % čím dál menší

V sérii se Spartou platil vzorec že jsme vyhráli když jsem byl před zápasem nervózní. Dnes tedy nervózní nejsem. Doufám že to mělo omezenou platnost pro semifinále a ve finále budu muset najít jinou posedlost. :D

Nechci bezdůvodně nadávat, ale jsem celkem nasrany. Slíbil jsem svarovi dva lístky , že mu je vezmu přes premium. Seděl jsem u toho včera jak kokot přesně v 18 hod, PSČ jsem očekával brutální zájem. Přes PC to nešlo vůbec, na jakýkoliv lístek jsem klikl, napsalo mi to, že rezervace propadla lístek nedostupný. Tak jsem šel přes apku na telefon. Dobít kredit se mi povedlo asi na paty pokus. A pak mi to nBizelo jen pár lístků, takže jsem vzal nějaký skoro zasloupaky. A když teď vidím, kolik těch lístků je volných, nejraději bych napsal na klub, ať mi je výměni. Jestli za těch 1700 nebude nic vidět, hanbou se propadnu. Je to sektor 411, řada 2, místa 39, 40. Nevíte někdo, jak je tam vidět? Děkuju.

V sérii se Spartou platil vzorec že jsme vyhráli když jsem byl před zápasem nervózní. Dnes tedy nervózní nejsem. Doufám že to mělo omezenou platnost pro semifinále a ve finále budu muset najít jinou posedlost. :D
Mám to stejně. Hele, nová série, nové zvyky a pověry... :)

Dovolím si trochu malou odbočku od extraligy - Filip "Hýdl" Chytil na otázku jestli pojede na MS:

Je pořád zraněnej, nebo pořád uraženej? Nebo obojí? 🤷‍♂️
Kdo by chtěl, celá tiskovka je tady
Mluvilo se tu o tom že s jeho historií už to v NHL prostě nepůjde a za nedlouho (do roka nebo tak nějak) ho uvidíme v extralize, konkrétně v našem dresu. Já vám tedy nevím, ale mám z toho rozporuplný pocit. Hokejista je to bezesporu výjimečný a extraligu převyšující ještě víc než třeba Sedlo nebo O. Kaše, ale to jak se urazil že mu Rulík "ani nezavolal", jeho náchylnost na zranění, a k tomu ještě jeho neuvěřitelná smůla kterou snad přitahuje, a teď když na té tiskovce vidím ten jeho badylegvič (díky Duda™), tak si říkám, mělo by to vůbec cenu?
Řekne si o strašný majlant (ačkoliv vyděláno už má docela dost), a těch pár zápasů co odehraje než zákonem schválnosti dostane zase nějaký hit nebo puk do hlavy který ho na půl sezóny rozbije, byl by on týmový hráč co do toho dá všechno?

Nechci bezdůvodně nadávat, ale jsem celkem nasrany. Slíbil jsem svarovi dva lístky , že mu je vezmu přes premium. Seděl jsem u toho včera jak kokot přesně v 18 hod, PSČ jsem očekával brutální zájem. Přes PC to nešlo vůbec, na jakýkoliv lístek jsem klikl, napsalo mi to, že rezervace propadla lístek nedostupný. Tak jsem šel přes apku na telefon. Dobít kredit se mi povedlo asi na paty pokus. A pak mi to nBizelo jen pár lístků, takže jsem vzal nějaký skoro zasloupaky. A když teď vidím, kolik těch lístků je volných, nejraději bych napsal na klub, ať mi je výměni. Jestli za těch 1700 nebude nic vidět, hanbou se propadnu. Je to sektor 411, řada 2, místa 39, 40. Nevíte někdo, jak je tam vidět? Děkuju.
Jen jim napiš. :D

Dovolím si trochu malou odbočku od extraligy - Filip "Hýdl" Chytil na otázku jestli pojede na MS:

Mluvilo se tu o tom že s jeho historií už to v NHL prostě nepůjde a za nedlouho (do roka nebo tak nějak) ho uvidíme v extralize, konkrétně v našem dresu. Já vám tedy nevím, ale mám z toho rozporuplný pocit. Hokejista je to bezesporu výjimečný a extraligu převyšující ještě víc než třeba Sedlo nebo O. Kaše, ale to jak se urazil že mu Rulík "ani nezavolal", jeho náchylnost na zranění, a k tomu ještě jeho neuvěřitelná smůla kterou snad přitahuje, a teď když na té tiskovce vidím ten jeho badylegvič (díky Duda™), tak si říkám, mělo by to vůbec cenu?
Řekne si o strašný majlant (ačkoliv vyděláno už má docela dost), a těch pár zápasů co odehraje než zákonem schválnosti dostane zase nějaký hit nebo puk do hlavy který ho na půl sezóny rozbije, byl by on týmový hráč co do toho dá všechno?

Co by dělal v Pce? Ten pujde do Brna nebo Sparty

Ve 411 není sloup nebo jo ? 🤔

já bych především řekl "frustrovaný". A tak nějak se to nabaluje. Teď poranění tváře..

Na to, že za pár hodin vypukne finále, tak bych řekl, že je všude podivnej klid až nezájem, řeklo by se..... série se Spartou byla teda už před začátkem někde jinde po všech stránkách......

Naposledy upraveno:
Už se v tom zřejmě začínám orientovat. Permanentkáři mají svoje místo jistý. Přes to nejede vlak. Potom následuje ta technická odstávka, během které si klub vyzobe ta lepší místa po nezvyzvednutých rezervacích permanentkářů a ty zablokuje pro partnery. Zbytek (vetšinou brak) jde potom do prodeje pro uživatele Dynamo Premium. Co nevykoupí uživatelé premium, tak jde potom do volného prodeje. Nicméně pokud partneři nevyužijí ty zablokované rezervace od klubu, jdou poté tato místa do volného prodeje. Ale evidetně je uvolňují postupně...

4 a pul hodiny do zacatku.

Nervozitu necitim. Je to zvlastni, ale ten sedmej zapas se spartou me tak vystavil, ze nemam silu se nervovat.

Nejak to dopadne, bohuzel 1300 volnych mist stale, plno nebude. Doufam, ze se v klubu chytej za nos. S panem, co resi ticketing, jsem nekdy na zacatku minuly sezony resil moznost presunuti permice jinam, protoze mamce misto nevyhovovalo. Bylo mi jasny, ze nabidka nebude dobra, ale sektor vedle kotle hosti se nam proste nelibil. A bylo mi jasny, ze to nepujde hned, protoze se prodavaj zapasy dopredu. Reakce? Arogantne jsem byl odpalkovanej, ze to nejde.

Ne, kdepak, vsechno jde, kdyz se chce.

Mozna dobre, ze si nekdo namele hubu.

Uz jsem se k tomuhle tematu vyjadril dost, hazim za hlavu. 15:30 do auta a smer vychod. Francouzska klobasa s horcici a hlavne pisoar vpravo u zdi a dobre to dopadne🦾

Zpět
Obnovit stránku Nahoře Dno