Hokej

Náhled přílohy 7713

Na klubu uz jedou kampan, tusej pruser
ale to schytá to oddělení, které tu cenu lístků blbě napočítalo. Možná bych se pak přihlásil do výběrového řízení, pokud bude v tom oddělení průvan..

EDIT: Neprodané lístky stojí 1 536 700. To není tak hrozné. Je to asi jako kdyby každý lístek byl o 150 KČ levnější a bylo vyprodáno.

ale to schytá to oddělení, které tu cenu lístků blbě napočítalo. Možná bych se pak přihlásil do výběrového řízení, pokud bude v tom oddělení průvan..

EDIT: Neprodané lístky stojí 1 536 700. To není tak hrozné.
Obávám se, že když to nakonec nějak nedopadne, tak ten pan Cejp, který je podle stránek odpovědný za ticketing si už může začít vyklízet pracovní místo a jeho další operace s lístky už bude ta u toho terminálu na pořadí ve frontě na Úřadu práce...🤔

Na Rögle ve Švédsku na finále stojí lupeny 1300-2300 czk. Osobně bych viděl rozumnou cenu vzhledem ke kupní síle někde mezi 900-1600 kaček u nás. Zazněly tady dvě pravdy. Loni někdo napsal, pokud ae zapas vyprodá, ceny byly nastaveny nízko. Ekonomicky fakt. Druhá pravda je, že desitka na výlet do Pardubic na hokej jako rodina už je asi za hranici normálního fanouška, to už je loyalita jako prase. Ja osobně bych to nedal.
Ale jak psali kolegové, ja to mam 20 min pěšky na zimák, chodim sam a jestli dam za lupen 1800 beckova permice nebo 1400 je mi jedno.

Za mě dobrý tah, kdo nemá na listky , umozni mu jiny zazitek
Z ekonomického pohledu je to pičovina. Z fanouškovského je to tak půl na půl (chybějící fans na zimáku vs možnost s kamarády fandit zadarmo ). Ze sociálního pohledu je to super, protože tě náměstí nic nestojí.

Za mě dobrý tah, kdo nemá na listky , umozni mu jiny zazitek
Bohužel, všechny zápasy,co jsem viděl na náměstí/v mlejnech, jsme prodrbali..(2x Třinec předloni, 1xHradec a 7F s Pometlou loni) 🤷
Kdo mi zaplatí, abych tam letos nešel? 🤣

PS: jinak Poláci už mají vyprodáno 🙃

Co vůbec Tonda Warle? Už zase vyblil nějaké svoje moudro? :p

Pamatuji si finále 2012, kdy jsem od rána stál frontu u pokladny.

Lidi v klubu by se měli zamyslet. Chápu, že rozpočet je obří, ale někde to hranice prostě má.

Nevyprodat finale je prostě ostuda. Pro tenhle klub obrovská ostuda.

Touhle nesmyslnou diskuzí o cenách lístků akorát nahraváme idiotům, kteří loni na FB šířili fámu, že před halou stáli lidi z klubu a rozdávali lístky zadarmo aby se klub mohl chlubit vyprodaným finále....asi bych to dál neřešil.

Touhle nesmyslnou diskuzí o cenách lístků akorát nahraváme idiotům, kteří loni na FB šířili fámu, že před halou stáli lidi z klubu a rozdávali lístky zadarmo aby se klub mohl chlubit vyprodaným finále....asi bych to dál neřešil.
Tak to ale bejvá nejen u sportu.

Ted to zlevnit nemůžou, jak by k tomu přišli, ti co klub podporují pravidelně a spoustu let, ty by to měli mít za polovinu, tohle je fakt hrůza, vrchol sezóny a lístku, ze by si mohl každý vybrat krásná místa ☹️

Jaká nesmyslná diskuze?
Aktuálně volných 1300 lístků na FINÁLE a u klubu, který si říká HOCKEYTOWN je reálně průser jako prase.

Pamatuju doby, kdy to bylo vyprodané za par minut.

Jak se stane že přibejvaj lístky? V ZČ může permanentkář uvolnit místo. V play-off bych čekal že permanentkář buď koupí nebo nekoupí a zbytek jde rovnou do prodeje. Tak nevím co mi uniká. Může permanentkář ještě vrátit koupený lístek na play-off?
Podle mě jsou to třeba uvolněné rezervace pro obchodní partnery...

Přesně klub si vyblokuje místa a když je neudá tak je Enigo nasype do systému.

Myslím, že se ukázalo, že i když jsi klub z extraligy, a nehraješ dlouho, že první zápasy baráže jsou vyrovnané, tam má tým z 1. ligy největší šanci vyhrát, teď už to bude mít Jihlava těžké, obávám se, že to bude 4:0 nebo 4:1 pro Litvínov...teď už si to vzít nenechá

Jak se stane že přibejvaj lístky? V ZČ může permanentkář uvolnit místo. V play-off bych čekal že permanentkář buď koupí nebo nekoupí a zbytek jde rovnou do prodeje. Tak nevím co mi uniká. Může permanentkář ještě vrátit koupený lístek na play-off?
Já jsem to jednou overovala a nejde to.

Podle mě jsou to třeba uvolněné rezervace pro obchodní partnery...
To je ta nesmyslná přestávka, lístky se začali prodávat snad s denním zpožděním, protože klub pošle nabídku zbývajících po permanentkarich partnerům, ať si vyberou. Tam to funguje tak, že si něco rezervuji, podle zájmu a musí to zaplatit. A když nezaplatí, tak do jde zpět. Reálně fanoušci mimo permice mají prostor na koupi ani ne 24 hodin.

1776505347783.gif

Jaká nesmyslná diskuze?
Aktuálně volných 1300 lístků na FINÁLE a u klubu, který si říká HOCKEYTOWN je reálně průser jako prase.

Pamatuju doby, kdy to bylo vyprodané za par minut.
Jakej průser??😂😂
Je několik hodin do začátku a jsem přesvědčený, že většina lístků se prodá.....
Děláš z toho akorát drama...

To je ta nesmyslná přestávka, lístky se začali prodávat snad s denním zpožděním, protože klub pošle nabídku zbývajících po permanentkarich partnerům, ať si vyberou. Tam to funguje tak, že si něco rezervuji, podle zájmu a musí to zaplatit. A když nezaplatí, tak do jde zpět. Reálně fanoušci mimo permice mají prostor na koupi ani ne 24 hodin.
Tady myslim nejde o čas, s tím může každý na půl počítat, tady jde o ceny, třeba ne, ale mě to tak přijde….

Zpět
Obnovit stránku Nahoře Dno