hammerator
Zkušený bek
- 643
- 1,365
Dedkino pak koupi zbytek, aby mohl reportovat vyprodanoUbývá to, ale pomaleji, než jsem čekal... Možná se budu plést s tou vyprodanou halou..![]()
Sledujte video níže, abyste viděli, jak nainstalovat naši stránku jako webovou aplikaci na vaši domácí obrazovku.
Poznámka: Tato funkce nemusí být momentálně dostupná v některých prohlížečích.
Dedkino pak koupi zbytek, aby mohl reportovat vyprodanoUbývá to, ale pomaleji, než jsem čekal... Možná se budu plést s tou vyprodanou halou..![]()
Dědek má z toho určitě hlavu v pejru.. jebat ceny lístkůDedkino pak koupi zbytek, aby mohl reportovat vyprodano![]()
ale to schytá to oddělení, které tu cenu lístků blbě napočítalo. Možná bych se pak přihlásil do výběrového řízení, pokud bude v tom oddělení průvan..
Za mě dobrý tah, kdo nemá na listky , umozni mu jiny zazitekNo přiznejme si, že ten kdo vymyslel projekci zdarma během domácího zápasu v nejkrásnějším počasí týdne před vyprodáním haly nebyl pravda nejchytřejší marketér a ekonom v okolí.
Obávám se, že když to nakonec nějak nedopadne, tak ten pan Cejp, který je podle stránek odpovědný za ticketing si už může začít vyklízet pracovní místo a jeho další operace s lístky už bude ta u toho terminálu na pořadí ve frontě na Úřadu práce...ale to schytá to oddělení, které tu cenu lístků blbě napočítalo. Možná bych se pak přihlásil do výběrového řízení, pokud bude v tom oddělení průvan..
EDIT: Neprodané lístky stojí 1 536 700. To není tak hrozné.
Z ekonomického pohledu je to pičovina. Z fanouškovského je to tak půl na půl (chybějící fans na zimáku vs možnost s kamarády fandit zadarmo ). Ze sociálního pohledu je to super, protože tě náměstí nic nestojí.Za mě dobrý tah, kdo nemá na listky , umozni mu jiny zazitek
A ty hospody jak se budou dnes pakovatZ ekonomického pohledu je to pičovina. Z fanouškovského je to tak půl na půl (chybějící fans na zimáku vs možnost s kamarády fandit zadarmo ). Ze sociálního pohledu je to super, protože tě náměstí nic nestojí.
Bohužel, všechny zápasy,co jsem viděl na náměstí/v mlejnech, jsme prodrbali..(2x Třinec předloni, 1xHradec a 7F s Pometlou loni)Za mě dobrý tah, kdo nemá na listky , umozni mu jiny zazitek
Tak to ale bejvá nejen u sportu.Touhle nesmyslnou diskuzí o cenách lístků akorát nahraváme idiotům, kteří loni na FB šířili fámu, že před halou stáli lidi z klubu a rozdávali lístky zadarmo aby se klub mohl chlubit vyprodaným finále....asi bych to dál neřešil.
Co je moc, nebo málo, záleží vždy na ceně.no uvidíme. Ale spíš se obávám, jak to dopadne s novou halou.. Spíš těch 23k nebo kolik je hrozně moc.. Na Pardubice.
Jaká nesmyslná diskuze?Touhle nesmyslnou diskuzí o cenách lístků akorát nahraváme idiotům, kteří loni na FB šířili fámu, že před halou stáli lidi z klubu a rozdávali lístky zadarmo aby se klub mohl chlubit vyprodaným finále....asi bych to dál neřešil.
na ceně, ale i na nabídce a poptávce... Ty se pak podle ekonomických teorií střetnou v okamžiku "ideální" ceny.Co je moc, nebo málo, záleží vždy na ceně.
Jak se stane že přibejvaj lístky? V ZČ může permanentkář uvolnit místo. V play-off bych čekal že permanentkář buď koupí nebo nekoupí a zbytek jde rovnou do prodeje. Tak nevím co mi uniká. Může permanentkář ještě vrátit koupený lístek na play-off?
Podle mě jsou to třeba uvolněné rezervace pro obchodní partnery...Jak se stane že přibejvaj lístky? V ZČ může permanentkář uvolnit místo. V play-off bych čekal že permanentkář buď koupí nebo nekoupí a zbytek jde rovnou do prodeje. Tak nevím co mi uniká. Může permanentkář ještě vrátit koupený lístek na play-off?
Já jsem to jednou overovala a nejde to.Jak se stane že přibejvaj lístky? V ZČ může permanentkář uvolnit místo. V play-off bych čekal že permanentkář buď koupí nebo nekoupí a zbytek jde rovnou do prodeje. Tak nevím co mi uniká. Může permanentkář ještě vrátit koupený lístek na play-off?
To je ta nesmyslná přestávka, lístky se začali prodávat snad s denním zpožděním, protože klub pošle nabídku zbývajících po permanentkarich partnerům, ať si vyberou. Tam to funguje tak, že si něco rezervuji, podle zájmu a musí to zaplatit. A když nezaplatí, tak do jde zpět. Reálně fanoušci mimo permice mají prostor na koupi ani ne 24 hodin.Podle mě jsou to třeba uvolněné rezervace pro obchodní partnery...
Jakej průser??Jaká nesmyslná diskuze?
Aktuálně volných 1300 lístků na FINÁLE a u klubu, který si říká HOCKEYTOWN je reálně průser jako prase.
Pamatuju doby, kdy to bylo vyprodané za par minut.
Tady myslim nejde o čas, s tím může každý na půl počítat, tady jde o ceny, třeba ne, ale mě to tak přijde….To je ta nesmyslná přestávka, lístky se začali prodávat snad s denním zpožděním, protože klub pošle nabídku zbývajících po permanentkarich partnerům, ať si vyberou. Tam to funguje tak, že si něco rezervuji, podle zájmu a musí to zaplatit. A když nezaplatí, tak do jde zpět. Reálně fanoušci mimo permice mají prostor na koupi ani ne 24 hodin.