Hokej

Už se v tom zřejmě začínám orientovat. Permanentkáři mají svoje místo jistý. Přes to nejede vlak. Potom následuje ta technická odstávka, během které si klub vyzobe ta lepší místa po nezvyzvednutých rezervacích permanentkářů a ty zablokuje pro partnery. Zbytek (vetšinou brak) jde potom do prodeje pro uživatele Dynamo Premium. Co nevykoupí uživatelé premium, tak jde potom do volného prodeje. Nicméně pokud partneři nevyužijí ty zablokované rezervace od klubu, jdou poté tato místa do volného prodeje. Ale evidetně je uvolňují postupně...
Přesně tak

4 a pul hodiny do zacatku.

Nervozitu necitim. Je to zvlastni, ale ten sedmej zapas se spartou me tak vystavil, ze nemam silu se nervovat.

Nejak to dopadne, bohuzel 1300 volnych mist stale, plno nebude. Doufam, ze se v klubu chytej za nos. S panem, co resi ticketing, jsem nekdy na zacatku minuly sezony resil moznost presunuti permice jinam, protoze mamce misto nevyhovovalo. Bylo mi jasny, ze nabidka nebude dobra, ale sektor vedle kotle hosti se nam proste nelibil. A bylo mi jasny, ze to nepujde hned, protoze se prodavaj zapasy dopredu. Reakce? Arogantne jsem byl odpalkovanej, ze to nejde.

Ne, kdepak, vsechno jde, kdyz se chce.

Mozna dobre, ze si nekdo namele hubu.

Uz jsem se k tomuhle tematu vyjadril dost, hazim za hlavu. 15:30 do auta a smer vychod. Francouzska klobasa s horcici a hlavne pisoar vpravo u zdi a dobre to dopadne🦾
To je přesný, taky nemám sílu ani čas se nervovat. Přišlo to tak rychle, že jsme to nemohli pořádně ani probrat jako po Brnu. Za chvíli vyrážím, chtěl bych ještě stihnout třeba junky v malý, a nebo procházu po Pardubicích.

Tak si držme palce 🤍 ❤️

Naposledy upraveno:
Co by dělal v Pce? Ten pujde do Brna nebo Sparty

No nejspíš totéž co by dělal v Brně nebo na Spartě, hrál hokej. Když budu parafrázovat pana Baďoučka, hrál by v útoku.

Konkrétně první centr. Samozřejmě jen do doby než by dostal první flákanec do hlavy který ho vyřadí na zbytek sezóny 😵‍💫
Pokud by se nestalo že ani nenastoupí protože schytá puk do xsichtu už při tréninku. Kondel ví že to tady taky umíme.

No nejspíš totéž co by dělal v Brně nebo na Spartě, hrál hokej. Když budu parafrázovat pana Baďoučka, hrál by v útoku.

Konkrétně první centr. Samozřejmě jen do doby než by dostal první flákanec do hlavy který ho vyřadí na zbytek sezóny 😵‍💫
Pokud by se nestalo že ani nenastoupí protože schytá puk do xsichtu už při tréninku. Kondel ví že to tady taky umíme.
vzhledem k našim problémům bych spíš podepsal toho hráče, co nevynechal asi 1000 zápasů.. Phil Kessel, resp. Brent Burns :)

vzhledem k našim problémům bych spíš podepsal toho hráče, co nevynechal asi 1000 zápasů.. Phil Kessel, resp. Brent Burns :)

Po třech zápasech: Brent Burns zlomený obě nohy, a Phil Kessel střevní viróza a shozených 15 kilo.

Ten by stejně šel radši do Třince, jak by slyšel že tam prý platí pivem a párky 😁

1776512721502.webp

Naposledy upraveno:
Já myslim že u nás by se rychle zranil i Burns :D
Burns? Ten by se tady samovznítil v kabině :LOL:
fire-flames.gif

Tady to skoro vypadá jako by vám bylo finále a pohár ukradený, to já tedy nervózní jsem, první zápas, doma a o to důležitější. Nebo i zde se někdo namlsal pravidelnými účastmi ve finále?

Tady to skoro vypadá jako by vám bylo finále a pohár ukradený, to já tedy nervózní jsem, první zápas, doma a o to důležitější. Nebo i zde se někdo namlsal pravidelnými účastmi ve finále?
tak už jsme poučení, že první zápas neorzuhoduje.. a je potřeba si šetřit nervy na rozhodující zápas.. :) Nějak to dnes dopadne, ale pokud to nedopadne, hroutit se z toho nebudu... :) Bude příležitost to napravit.. Horší bude závěr série :))

jako docela mě zaráží jak tady dost z vás obhajuje ceny listku a vlastně vám přijde v pohodě že nebude vyprodáno.. NE,je to ostuda jako vrata kór když si říkám hockeytown,ceny lístků jsou totální prepal ať si říká každej co chce.. Ostuda jak blázen.

Nerozhoduje, ale je hodně důležitý a Família je tým, kterému toho dlužíme z posledních let nejvíce, ze všech týmů, které jsme už vyřadili.

Jaké sociální sítě, takové tady na fóru, jdu ještě posekat zahradu, zalít zahrádku a potom už pomalu směr zimní stadion 😂

jako docela mě zaráží jak tady dost z vás obhajuje ceny listku a vlastně vám přijde v pohodě že nebude vyprodáno.. NE,je to ostuda jako vrata kór když si říkám hockeytown,ceny lístků jsou totální prepal ať si říká každej co chce.. Ostuda jak blázen.
Já to neovlivnim, ale na hokej chci jít a jdu. Myslím si, že se to vyhodnotí až po finále nakolik to byla ostuda. Kdyby se to nepromitalo na Pernštýnském náměstí, bude větší zájem, ale je letní počasí, tak hodně lidí jde spíš tam.

😂 jen mě baví jak musí být nutně 100%, vše ostatní je automaticky ostuda, nechápu.

Já to neovlivnim, ale na hokej chci jít a jdu. Myslím si, že se to vyhodnotí až po finále nakolik to byla ostuda. Kdyby se to nepromitalo na Pernštýnském náměstí, bude větší zájem, ale je letní počasí, tak hodně lidí jde spíš tam.

😂 jen mě baví jak musí být nutně 100%, vše ostatní je automaticky ostuda, nechápu.
za mě by teda mělo být finále vyprodaný,je to vrchol sezóny a cena lístku prostě dost lidí odradí,mám okolo sebe lidi kteří jezdí celou sezónu ale prostě si to teď nemůžou dovolit..

Jenom bych upozornil na naše "vysmívání se" HK, že nejsou schopni vyprodat semifinále a dnes to vypadá, že nebude vyprodáno v Pardubicích na finále. Takže za mě to je trochu karma.

Jenom bych upozornil na naše "vysmívání se" HK, že nejsou schopni vyprodat semifinále a dnes to vypadá, že nebude vyprodáno v Pardubicích na finále. Takže za mě to je trochu karma.
Otázka, co je cílem a příčinou. Je cílem naplnit halu? Nebo vybrat na vstupným co nejvíc? Pokud to druhé, tak se to možná povedlo.

A proč se nevyprodalo v HK? Je to nezájem, nebo cena lístků?

Já si jen myslím,že Chytil do Pce ne,protiže by tady nemě fleka co by mu vyhovoval
Psali insideři, že je u nás domluvený, když už to v NHL nepůjde. A přál bych mu v tom případě takové úspěchy, jako měl v Kometě Peter Mueller. Podobné rozhodování dost možná čeká i Martina Pospíšila, ale ten by šel asi za bratrem do Brna. Ale zároveň to nepřeju ani jednomu z nich.

Psali insideři, že je u nás domluvený, když už to v NHL nepůjde. A přál bych mu v tom případě takové úspěchy, jako měl v Kometě Peter Mueller. Podobné rozhodování dost možná čeká i Martina Pospíšila, ale ten by šel asi za bratrem do Brna. Ale zároveň to nepřeju ani jednomu z nich.
Tak to už by byl trochu extrém ta naše sestava.

Loni někdo napsal, pokud ae zapas vyprodá, ceny byly nastaveny nízko. Ekonomicky fakt.

Ekonomie má svou podstatou neoddělitelně danou značnou nevýhodu, že je kontraintuitivní. Svou obrovskou škálou a komplexností totálně mate mozek, který se statisíce až miliony let vyvíjel maximálně v rozsahu čísel „1,2, moc“ a skupin do 150 členů (Dunbarovo číslo).

The Office Thank You GIF

supply-demand-curves-diagram-showing-equilibrium-point-white-background-138415188-4162255597.webp

Ekonomie má svou podstatou neoddělitelně danou značnou nevýhodu, že je kontraintuitivní. Svou obrovskou škálou a komplexností totálně mate mozek, který se statisíce až miliony let vyvíjel maximálně v rozsahu čísel „1,2, moc“ a skupin do 150 členů (Dunbarovo číslo).

The Office Thank You GIF

Náhled přílohy 7719
Jasně, jestli si myslíš, že si se svými dosavadními mindráky nevystačím, tak dík.
:)

Nechci bezdůvodně nadávat, ale jsem celkem nasrany. Slíbil jsem svarovi dva lístky , že mu je vezmu přes premium. Seděl jsem u toho včera jak kokot přesně v 18 hod, PSČ jsem očekával brutální zájem. Přes PC to nešlo vůbec, na jakýkoliv lístek jsem klikl, napsalo mi to, že rezervace propadla lístek nedostupný. Tak jsem šel přes apku na telefon. Dobít kredit se mi povedlo asi na paty pokus. A pak mi to nBizelo jen pár lístků, takže jsem vzal nějaký skoro zasloupaky. A když teď vidím, kolik těch lístků je volných, nejraději bych napsal na klub, ať mi je výměni. Jestli za těch 1700 nebude nic vidět, hanbou se propadnu. Je to sektor 411, řada 2, místa 39, 40. Nevíte někdo, jak je tam vidět? Děkuju.
Sloup vyčnívá ve 410😅myslim,ze to bude v klidu a uvidíte 😉

tak už jsme poučení, že první zápas neorzuhoduje.. a je potřeba si šetřit nervy na rozhodující zápas.. :) Nějak to dnes dopadne, ale pokud to nedopadne, hroutit se z toho nebudu... :) Bude příležitost to napravit.. Horší bude závěr série :))

🎯 Do 7. špílu času dost na opravdové nervování a infarktové situace. :)

Naposledy upraveno:
🎯 Do 7. špílu časudost na opravdové nervování a infarktové situace. :)
....a sedmej špíl prý bude ⬇️✌️😁

Otázka, co je cílem a příčinou. Je cílem naplnit halu? Nebo vybrat na vstupným co nejvíc? Pokud to druhé, tak se to možná povedlo.

A proč se nevyprodalo v HK? Je to nezájem, nebo cena lístků?

🎯 Tvl! Jak to čtu chronologicky, ta přesně tohle mě napadlo: A opravdu bylo nejvyšší a jedinou motivací/prioritou vyprodat halu? Protože to samo o sobě přeci není problém.

Btw pro zájemce: cenotvorbu koncertů (a podobných akcí) podle mě skvěle vysvětluje Jakub Žofčák ve svém článku (zde teaser audio verze) Spektakulární ekonomie živých koncertů.

Zpět
Obnovit stránku Nahoře Dno