Adam Kašpar
Zkušený bek
- 801
- 746
Sledujte video níže, abyste viděli, jak nainstalovat naši stránku jako webovou aplikaci na vaši domácí obrazovku.
Poznámka: Tato funkce nemusí být momentálně dostupná v některých prohlížečích.
Vždyť to bude utrpení koukat na Hudáčka, Daňa, kresliče vzdušných obdélníků...![]()
aj včera do baráže už tato moderní vymoženost dorazila. A Willda se to ne a ne naučit. Nedělá to pořád, neřád.Kreslič už se rozcvičuje:
![]()
Ja to platim taky, treba vylet do milana na 2 zapasy repre me stal mnohem vic. Nevim, s cim pracujou na klubu, jaky maj pruzkumy a tak, tady mi prijde cena vyssi, nez by bylo potreba. Uz jsem to tu rozebiral vloni - dostava se to do roviny, kdy ty nejvernejsi, ze kterych klub ma nejvic penez, si to nebudou moct dovolit. Za cilem kratkodobeho zisku je tam riziko ztraty dlouhodobych prijmu, pokud se na to ty lidi vykvaknou. Da se to resit elegantne - mas pod jednim ID 2 permice? Sleva navic 10%. 3-4? 20%. Finale je vydelecnej business, ale musis najit rozumnej zpusob, jak ocenit ty, na kterych je to renome “hockeytownu” postaveny, jinak se ti to muze dlouhodobe zvrtnout spatnym smerem.K cenám - já osobně jsem s tím v pohodě, vše bylo řečeno. Na takový tým a na finále to úplně v klidu zaplatím. Levná sranda to není, ale utratil jsem v životě mnohem víc za daleko větší picoviny. Za Dynamo!
Pámátna finálová serieMy jezdíme 3, život je o zážitcích, vzpominkách....Dynamo je pro nás zážitek, emoce, i když někdy jsem z toho na sračky.....jj když jsme jezdili do starého edenu, Málek pr.....Růžičku, ty koberce pod stropem.....no nic moje přání ať vedem 2 0 po začatku série.....hokej v Pce není levná zábava, ale....
i Ated se tam objevujou další a dalsi novy kat B
Kdo nesķáče v metru...a metro stáloPámátna finálová serietaky jsem ji absolvoval celou.Dobrá byla cesta metrem a pochod ze stanice metra strašnnická a eden zimák
![]()
![]()
![]()
Nebo když tam zatkli jednoho borce a všichni si sedli do silnice a nehli se do doby něž ho vrátiliKdo nesķáče v metru...a metro stálo![]()
Souhlas, tady se skrývá past. K čemu mít permici, když na lístky v PO nemám peníze? Atmosféra v aréně je též horší, když tam nemohou fanoušci, tak tam jsou nezaujatý diváci s lístky od firem.Ja to platim taky, treba vylet do milana na 2 zapasy repre me stal mnohem vic. Nevim, s cim pracujou na klubu, jaky maj pruzkumy a tak, tady mi prijde cena vyssi, nez by bylo potreba. Uz jsem to tu rozebiral vloni - dostava se to do roviny, kdy ty nejvernejsi, ze kterych klub ma nejvic penez, si to nebudou moct dovolit. Za cilem kratkodobeho zisku je tam riziko ztraty dlouhodobych prijmu, pokud se na to ty lidi vykvaknou. Da se to resit elegantne - mas pod jednim ID 2 permice? Sleva navic 10%. 3-4? 20%. Finale je vydelecnej business, ale musis najit rozumnej zpusob, jak ocenit ty, na kterych je to renome “hockeytownu” postaveny, jinak se ti to muze dlouhodobe zvrtnout spatnym smerem.
JjNebo když tam zatkli jednoho borce a všichni si sedli do silnice a nehli se do doby něž ho vrátili![]()
![]()
myslím,že mu říkali Švejk
![]()
Jo jo na to člověk vzpomíná fakt moc rádJj.....my vyšli ze stanice Strašnicķá...a fans roztáhli tu velkou vlajku a ten průvod....všichni jsme byli bojovně naladěni
![]()
Ať je....na nás budou vždy nějaké kecy, hlavně je dnes a zitra porazitTak pokud jsem chtěl jet na ZČ, tak tam nebyl takový výběr jako dnes, tady bohužel ani Trinecáci nepojedou, vyprodáno nebude ani náhodou a to bude keců všude….
Tam jsme nebyli....to musel být zážitekJo jo na to člověk vzpomíná fakt moc rádJezdil si i na čtvrtfinále do Znojma a semifinále do Třince
Do Znojma jeli čtyři narvaný busy
![]()
Tak si matně vzpomínám,že u jednoho busu ČIROU NÁHODOU vypadlo za jízdy zadní skloTam jsme nebyli....to musel být zážitek, jedna párty
![]()
Dobrá náhodaTak si matně vzpomínám,že u jednoho busu ČIROU NÁHODOU vypadlo za jízdy zadní sklo![]()
![]()
![]()
hansi, hansi.... 1.5.2026 budeš mít výročí, kdy ses switchnul na "všechno špatně"Tak pokud jsem chtěl jet na ZČ, tak tam nebyl takový výběr jako dnes, tady bohužel ani Trinecáci nepojedou, vyprodáno nebude ani náhodou a to bude keců všude….
Tak si matně vzpomínám,že u jednoho busu ČIROU NÁHODOU vypadlo za jízdy zadní sklo![]()
![]()
![]()
To máš určitě pravdu. Bude tam spousta lidí, co sice zaplatí za finále, ale v sezóně na Olomouc je tam asi neuvidíš..Ja to platim taky, treba vylet do milana na 2 zapasy repre me stal mnohem vic. Nevim, s cim pracujou na klubu, jaky maj pruzkumy a tak, tady mi prijde cena vyssi, nez by bylo potreba. Uz jsem to tu rozebiral vloni - dostava se to do roviny, kdy ty nejvernejsi, ze kterych klub ma nejvic penez, si to nebudou moct dovolit. Za cilem kratkodobeho zisku je tam riziko ztraty dlouhodobych prijmu, pokud se na to ty lidi vykvaknou. Da se to resit elegantne - mas pod jednim ID 2 permice? Sleva navic 10%. 3-4? 20%. Finale je vydelecnej business, ale musis najit rozumnej zpusob, jak ocenit ty, na kterych je to renome “hockeytownu” postaveny, jinak se ti to muze dlouhodobe zvrtnout spatnym smerem.
Ubývá to, ale pomaleji, než jsem čekal... Možná se budu plést s tou vyprodanou halou..V 15 hod. bude zbývat 500 lístků a v 17 bude full house. V 17.25 sem napíšu "Já vám to říkal"![]()
Ahoj prodám 2x C kategorii je to balkon sektor 403 rada 1. místa 27 a 28 jsem ochotny jit pod nakupuku je to na dnešní sobotní zapas