Opa_dynamo
Střelec od modré
- 139
- 202
Jarda od Medvedu vcera jen ukazal, jak se mu Petr dostal pod kuzi. Tusim, ze v pondeli to bude chtit od nas ustat v hlave (chytre jeste trochu popichnout) a davat goly z brejku a pujde to..
Sledujte video níže, abyste viděli, jak nainstalovat naši stránku jako webovou aplikaci na vaši domácí obrazovku.
Poznámka: Tato funkce nemusí být momentálně dostupná v některých prohlížečích.
jo vole! o dost lepší výkon než v Praze, takže v pondělí jim nedáme čuchnout.
Každopádně Kondel..mám tě rád, ale jestli to tam ještě jednou zamrdáš, tak mi domů kup AED.
To je tím že sezónu 23/24 ještě strávil v Budějcích.
Kdyby už tehdy hrál u nás, tak by mu to Maestro Grande Paolo názorně ukázal, jak se má vyhazovat puk z pásma když hraješ 5 na 6:
Náhled přílohy 7521
#six-seven![]()
Ten kluk by si ten pohár zasloužil ze všech nejvíc...V průběhu sezóny jsem vícekrát zapochyboval nad přínosem a kvalitou hry Pouly.
Když jsem však včera viděl jeho představení v tak těžkém zápase a návratu po zranění, tak si sypu popel na hlavu.
Být v pozici managementu, tak nejenže ho nechám dohrát smlouvu, kterou má ještě pro další ročník, ale zároveň bych mu ji ještě o rok prodloužil.
Kloboučekpane Poulíčku
![]()
Nečekal. Ale nečekal jsem, že klasické finálové výpadky uvidíme už v SF. Zamýšlí se nad tím někdo, že to je už známý pattern Dynama? Pamatuju si, že Zbynďa kvůli tomu najmul psychologa. Pak přišly tituly.Hosi, cist si zpetne komentare behem zapasu, to je teda necoBorci jedou na krev, stav 2:2 z Prahy se rovna zazraku a tady se na ne blije. Opravdu nekdo cekal, ze je prejedem jak vysledkem v serii tak herne?
Jo a kdo se nudí může jít dneska zafandit Karlu Pražákovi proti SigměKrásné ráno Pardubaci užijme si klidnou neděli bez nervů.... zítra to zase začne
![]()
To je Vodní polo nebo Kolová??Jo a kdo se nudí může jít dneska zafandit Karlu Pražákovi proti Sigmě![]()
Naučil jsem se vždycky 20 stránek přeskočit. Docela mě to pomáháHosi, cist si zpetne komentare behem zapasu, to je teda necoBorci jedou na krev, stav 2:2 z Prahy se rovna zazraku a tady se na ne blije. Opravdu nekdo cekal, ze je prejedem jak vysledkem v serii tak herne?
Nechci si přihřejvat polívčičku, ale několikrát jsem tu psal, že Poulova role se docení až nebude hrát. Včera opět nastoupil a jako by byl bez pauzy.V průběhu sezóny jsem vícekrát zapochyboval nad přínosem a kvalitou hry Pouly.
Když jsem však včera viděl jeho představení v tak těžkém zápase a návratu po zranění, tak si sypu popel na hlavu.
Být v pozici managementu, tak nejenže ho nechám dohrát smlouvu, kterou má ještě pro další ročník, ale zároveň bych mu ji ještě o rok prodloužil.
Kloboučekpane Poulíčku
![]()
Já budu mluvit za sebe. Pro mě to je obrana, aby mě z toho nejeblo.Hosi, cist si zpetne komentare behem zapasu, to je teda necoBorci jedou na krev, stav 2:2 z Prahy se rovna zazraku a tady se na ne blije. Opravdu nekdo cekal, ze je prejedem jak vysledkem v serii tak herne?
Ale ten Gold to je kokot...Smoli & Guli docela rozumně v BKT![]()
A jak to taky pomohlo. Kdybychom je chválili, už by měla sparta mečbol..Hosi, cist si zpetne komentare behem zapasu, to je teda necoBorci jedou na krev, stav 2:2 z Prahy se rovna zazraku a tady se na ne blije. Opravdu nekdo cekal, ze je prejedem jak vysledkem v serii tak herne?
někdy ani ta maturita nestačí k pochopení textu. K tomu je potřeba inteligence.Já Vám teda nevím. Nedalo mě to a přečetl jsem si ten dopis. Je zajímavý že prej to ovlivnilo rozhodčí, že pískaj pro nás atd atd. Ale nikde v tom dopise o rozhodčích nic není. Je tam přece o “vulgárními chování fanoušků sralty” a že je mají potrestat!
Dle mého čistý hit od Lauka. A na to si Nedvěd taky postěžoval, že je jednalo o nepotrestaný zákrok. V rozhovoru si pobrečel pěkně. Neříkám, několik faulů nám tam nepískli, ale stejně tak i někok na druhou stranu.Laukič krasnej hit na Vitoucha a ten uz pak nehrál, bylo to na začátku zápasu hned, na sport cz v sestřih je video, Raška pak hrál ještě párkrát ale jelikož Klaun pak stáhl formace na 3 v prodloužení, tak jen do 3 třetiny.
Náhled přílohy 7515
Dobře jsi mu naložil a možný on nám zachránil finále :-D takový hráči v play off rozhodují, v rozhodující chvíli....geniální to od něj bylo, že všem dokázal, že bude nahrávat a prdne to na kasu, že už pak tam je šťastnej odraz, tak štěstí přeje připraveným....Na stadionu je taky asi super nálada, jsou sotva slyšet
Ad Sobotka, fakt nechápu na co se podepisoval na další rok dopředu.
On je už jen stín toho kdysi nepříjemnýho a platnýho Sobotky z předchozích 4 sezón, ten zůstal strašit někde ve sparťanský kabině
Na zabitého dobrý, že zápas opět 2+ body :-DTo složení není opravdu optimální Červus zabitý potřebujeme ho v útočném pásmu