Dr.Dutošvarc
Hattrickový hrdina
- 2,874
- 3,793
Takže už jsme kapela,abychom pořád vyhrávali?Nevím sice co tam říkají, ale vzadu se sborově přidává i Sob s Kondelem. Prostě vyladěná kapela
Tady je za mne svět v pořádku![]()
Sledujte video níže, abyste viděli, jak nainstalovat naši stránku jako webovou aplikaci na vaši domácí obrazovku.
Poznámka: Tato funkce nemusí být momentálně dostupná v některých prohlížečích.
Takže už jsme kapela,abychom pořád vyhrávali?Nevím sice co tam říkají, ale vzadu se sborově přidává i Sob s Kondelem. Prostě vyladěná kapela
Tady je za mne svět v pořádku![]()
Pořád ne, už jenom 2xTakže už jsme kapela,abychom pořád vyhrávali?![]()
Rikal i Zetek,nebo kdo to komentoval.Že někdo z hráčů se už nenapijeuz se mezi verejnosti jede verze, ze Zabka hodil zpatky na tribunu flasku, ktera pristala na jejich stridacce
pritom se staci podivat na zaznam, kde jasne bere z fochu u lavicky plastovou Gatorade lahev s oranzovym vickem
ale ty tam seděj už od úvodního hvizdu, každej zápas. Maj i jmenovkyZapnu televizi - odpadky na střídačce Třince
Zapnu sociální sítě - odpadky na střídačce Třince
Zapnu rádio - odpadky na střídačce Třince
to byl náš Kelímek!!!Já si možná všiml v TV jednoho kelímku, který skončil na ledě. Jinak ničeho
Ano. Sedis nekde vedle me. Presne takhle to byloSedím nad střídačkou. Co jsem viděl, letěliy tam tleskatka, perníčky, asi dva kelímky. Do toho tam štěkali Kundratek a Hudáček po divácích, ti po nich sprostě řvali, , Hudáček gestikuloval utíráni slziček a podávání kapesníčků. Pak ten vocas sebral hráčskou flašku a jebnul ji mezi diváky. Byl jsem od toho kousek. Zadnou pet flašku jsem nezaznamenal. Jestli nějaký zaber mají, budu velice překvapený. Spíš jsem zkamany, že na to všichni skáčou jak na turecký med. Třeba Ryšavý, ten se z toho udělal takový horror movie, že snad chudák v noci ani nezabral.
To otisknout, je to na Pulitzerovu cenu. Nebo aspoň na cenu Ferdinanda Peroutky. ,Diváci v Pardubicích doslova zaházeli třineckou střídačku lahvemi a dalšími předměty! „Bylo to o život,“ hlásí postižení.
Mladší žák po nemoci byl brutálně napaden běsnícím Poulíčkem. Hrdina Ocelářů i přes nesmírnou převahu soupeře a zmrzačení odolal až do úplného závěru bitky, který zapříčinil Poulíčkův pád na led z vysílení ukončený Sikorovým učebnicovým vítězným direktem, po kterém už se Poulíček nevzpamatoval.
Kontroverzní podnikatel Petr Dědek svou bezohlednou cenovou politikou vstupného zahnal stovky chudých rodin z Pardubicka a okolí na úplné dno dluhové pasti a totálního rozkladu.
#Titulke #informujeme
to byl náš Kelímek!!!
Mám dojem že Nedomlel předvede "starého Nedomlela" až v zápase č.3 nebo č.4....Nedomlel. Na lede vypada jako takovej nemotora, driv se choval tak nejak vypatlane bych rekl. Ale v soucasnosti si myslim, ze to ma v hlave srovnany, nedela uz hloupy fauly u mantaku a zda se me takovej hodne v pohode. Ten tam nejde se servat, mam dojem, ze jsem nekde cetl, ze se s Johnym znaji. A kdo zna Davida Musila? Vzdyt ten kluk by mouse neublizil, ma tady spoustu kamosu, jasne, pred brankou zvedne ruce, ale vyvolat bitku? Tady je Koreis hodne mimo, tohle opravdu nejsou horky hlavy
Tak to je už...Mám dojem že Nedomlel předvede "starého Nedomlela" až v zápase č.3 nebo č.4....![]()
Tak mozny je vsechnoMám dojem že Nedomlel předvede "starého Nedomlela" až v zápase č.3 nebo č.4....![]()
Já ho samozřejmě nikdy neměl rád. Ale přestože byl vždy trochu kopyto a ve Spartě s ním zametli, tak se sám vypracoval.Já si myslím že bitka Ludvy s Nedomlelem by byla dost vyrovnaná, možná by měl Nedomlel navrch, protože je velkej a těžkej a taky to umí.
Ale bylo vidět, že ty dva se nebudou prát "jen tak", jen když k tomu budou mít důvod.
Pochopil jsi mě správněJá jsem komentář Pavel 7/8 nepochopil jako ‚omlouvání‘ Sikory ani jako hodnocení jeho činů, ale jen jako pokus o pohled ze Sikorovy perspektivy. Ale kdoví? To víte, 6000 učitelů tělocviku a ta sedmička mi taky pořád dělá problémy.![]()
To my už víme dlouho, že mají na střídačce odpad vedle odpadu, trenéry počínaje a nějakým Daněm konče....Zapnu televizi - odpadky na střídačce Třince
Nebude, protože to nehodnotil ten, co extraligové dění neovlivňuje.....Dnešní oběd ve Werku připraví hlavní kuchtík Sikora
Hlavní chod: rajská omáčka
Nezapomenou včerejší loket do Dvořkovi hlavy. Čekám trest, jako u Kauta. Nebo?
zrovna Sikora, jestli je na ledě 20 stridani za zápas, tak 40x upadne, z čehož tak 30x by to mohl klidne ustát a 30x automaticky hledá pohledem rozhodčího, jestli to jako videl a jestli to jako píská. Kanada loves it.jeste jedna vec, ktery jsem si behem obou zapasu vsiml; jakmile trineckej hrac padne po stretu s nasim, tak se automaticky zavesi na jeho hokejku a nepusti, to se tam asi taky musi vyucovat uz od zaku
Taky na něj mám podobný názor. Před rokem nebo víc jsem s ním viděl nějaký , poměrně dlouhý, rozhovor s tam na mě působil hodně dobře. Jeho názory mě dokonce přivedli k myšlence, že za jeho rychlým a nečekaným, divné vysvětleným, koncem v Hradci v sezóně "tři že tří" bylo to, že tam všichni zobali, možná povinné a on nechtěl.... Ale to je pouze moje domněnka, samozřejmě. Bude hrát tvrdé, využije své parametry, ale svinarny bych od něj nečekal.Já ho samozřejmě nikdy neměl rád. Ale přestože byl vždy trochu kopyto a ve Spartě s ním zametli, tak se sám vypracoval.
A podle mě je to kluk ze starý školy, co se obětuje pro tým a klidně se za něj porve, ale hraje fér a musí mu to dávat smysl. On ani blbej nebude. A proto se možná včera rozhodl nehrát tyhle psychologický hry. Ta bitka pár vteřin do konce jinej smysl neměla. A svým způsobem si toho vážím, protože mě to vrátilo do doby, kdy byl hokej plnej tvrdých, ale převážně férových chlapů a tituly se nevyhrávaly zákulisními taktikami a vysíráním.
jeste jedna vec, ktery jsem si behem obou zapasu vsiml; jakmile trineckej hrac padne po stretu s nasim, tak se automaticky zavesi na jeho hokejku a nepusti, to se tam asi taky musi vyucovat uz od zaku
Očekával bych, že si posbírá a ověří fakta, když je to tak skvělej žurnalista, jak i zde občas zaznívá....ono to bude fakt jen vápno.Sedím nad střídačkou. Co jsem viděl, letěliy tam tleskatka, perníčky, asi dva kelímky. Do toho tam štěkali Kundratek a Hudáček po divácích, ti po nich sprostě řvali, , Hudáček gestikuloval utíráni slziček a podávání kapesníčků. Pak ten vocas sebral hráčskou flašku a jebnul ji mezi diváky. Byl jsem od toho kousek. Zadnou pet flašku jsem nezaznamenal. Jestli nějaký zaber mají, budu velice překvapený. Spíš jsem zkamany, že na to všichni skáčou jak na turecký med. Třeba Ryšavý, ten se z toho udělal takový horror movie, že snad chudák v noci ani nezabral.
a taky jsme tam hazeli bordelZapnu televizi - odpadky na střídačce Třince
A díky,zes mel tu potřebu se me tímto zastat,dekuju![]()
a taky jsme tam hazeli bordel