Hokej

uz se mezi verejnosti jede verze, ze Zabka hodil zpatky na tribunu flasku, ktera pristala na jejich stridacce

pritom se staci podivat na zaznam, kde jasne bere z fochu u lavicky plastovou Gatorade lahev s oranzovym vickem
Rikal i Zetek,nebo kdo to komentoval.Že někdo z hráčů se už nenapije 😅takže to byla Gatorade,nechapu co vymyslej za konspirace 😅

Já jsem z posledních PO vyloženě znechucen, to co se děje okolo to mi zůstává rozum stát. Já bych si chtěl užívat krásné akce a góly a místo toho musím sledovat tragické rozhodčí ovlivněné mediální masáží a bát se, kdy nám zase někoho zraní nějaká zákeřná svině. Ane není se co divit, když v médiích jsou samí "experti" typu Koreis, Antoš atp. Já viděl kousek BKT a tam Koreis se Smoleňákem "naprosto nechápou" Nedomlela, prý když si za rozhodnutého stavu může vybrat na ledě kohokoliv a cituji " třeba ho i pro příště vyřadit" že do toho nejde. No chce se mi zvracet a musel jsem to vypnout.

Sedím nad střídačkou. Co jsem viděl, letěliy tam tleskatka, perníčky, asi dva kelímky. Do toho tam štěkali Kundratek a Hudáček po divácích, ti po nich sprostě řvali, , Hudáček gestikuloval utíráni slziček a podávání kapesníčků. Pak ten vocas sebral hráčskou flašku a jebnul ji mezi diváky. Byl jsem od toho kousek. Zadnou pet flašku jsem nezaznamenal. Jestli nějaký zaber mají, budu velice překvapený. Spíš jsem zkamany, že na to všichni skáčou jak na turecký med. Třeba Ryšavý, ten se z toho udělal takový horror movie, že snad chudák v noci ani nezabral.
Ano. Sedis nekde vedle me. Presne takhle to bylo

Diváci v Pardubicích doslova zaházeli třineckou střídačku lahvemi a dalšími předměty! „Bylo to o život,“ hlásí postižení.

Mladší žák po nemoci byl brutálně napaden běsnícím Poulíčkem. Hrdina Ocelářů i přes nesmírnou převahu soupeře a zmrzačení odolal až do úplného závěru bitky, který zapříčinil Poulíčkův pád na led z vysílení ukončený Sikorovým učebnicovým vítězným direktem, po kterém už se Poulíček nevzpamatoval.

Kontroverzní podnikatel Petr Dědek svou bezohlednou cenovou politikou vstupného zahnal stovky chudých rodin z Pardubicka a okolí na úplné dno dluhové pasti a totálního rozkladu.

#Titulke #informujeme
To otisknout, je to na Pulitzerovu cenu. Nebo aspoň na cenu Ferdinanda Peroutky. ,😂

Nedomlel. Na lede vypada jako takovej nemotora, driv se choval tak nejak vypatlane bych rekl. Ale v soucasnosti si myslim, ze to ma v hlave srovnany, nedela uz hloupy fauly u mantaku a zda se me takovej hodne v pohode. Ten tam nejde se servat, mam dojem, ze jsem nekde cetl, ze se s Johnym znaji. A kdo zna Davida Musila? Vzdyt ten kluk by mouse neublizil, ma tady spoustu kamosu, jasne, pred brankou zvedne ruce, ale vyvolat bitku? Tady je Koreis hodne mimo, tohle opravdu nejsou horky hlavy

Nedomlel. Na lede vypada jako takovej nemotora, driv se choval tak nejak vypatlane bych rekl. Ale v soucasnosti si myslim, ze to ma v hlave srovnany, nedela uz hloupy fauly u mantaku a zda se me takovej hodne v pohode. Ten tam nejde se servat, mam dojem, ze jsem nekde cetl, ze se s Johnym znaji. A kdo zna Davida Musila? Vzdyt ten kluk by mouse neublizil, ma tady spoustu kamosu, jasne, pred brankou zvedne ruce, ale vyvolat bitku? Tady je Koreis hodne mimo, tohle opravdu nejsou horky hlavy
Mám dojem že Nedomlel předvede "starého Nedomlela" až v zápase č.3 nebo č.4.... :unsure:

Já si myslím že bitka Ludvy s Nedomlelem by byla dost vyrovnaná, možná by měl Nedomlel navrch, protože je velkej a těžkej a taky to umí.
Ale bylo vidět, že ty dva se nebudou prát "jen tak", jen když k tomu budou mít důvod.
Já ho samozřejmě nikdy neměl rád. Ale přestože byl vždy trochu kopyto a ve Spartě s ním zametli, tak se sám vypracoval.

A podle mě je to kluk ze starý školy, co se obětuje pro tým a klidně se za něj porve, ale hraje fér a musí mu to dávat smysl. On ani blbej nebude. A proto se možná včera rozhodl nehrát tyhle psychologický hry. Ta bitka pár vteřin do konce jinej smysl neměla. A svým způsobem si toho vážím, protože mě to vrátilo do doby, kdy byl hokej plnej tvrdých, ale převážně férových chlapů a tituly se nevyhrávaly zákulisními taktikami a vysíráním.

Já jsem komentář Pavel 7/8 nepochopil jako ‚omlouvání‘ Sikory ani jako hodnocení jeho činů, ale jen jako pokus o pohled ze Sikorovy perspektivy. Ale kdoví? To víte, 6000 učitelů tělocviku a ta sedmička mi taky pořád dělá problémy. ;)
Pochopil jsi mě správně 👍

A díky,zes mel tu potřebu se me tímto zastat,dekuju 😉

Zapnu televizi - odpadky na střídačce Třince
Zapnu sociální sítě - odpadky na střídačce Třince
Zapnu rádio - odpadky na střídačce Třince
To my už víme dlouho, že mají na střídačce odpad vedle odpadu, trenéry počínaje a nějakým Daněm konče....

edit: Dočítám a vidím, že tento můj post je už jen nošením sov do Atén...

Naposledy upraveno:
Dnešní oběd ve Werku připraví hlavní kuchtík Sikora
Hlavní chod: rajská omáčka 🍽️

Nezapomenou včerejší loket do Dvořkovi hlavy. Čekám trest, jako u Kauta. Nebo?
Nebude, protože to nehodnotil ten, co extraligové dění neovlivňuje.....

Naopak se třesu, aby nám nevyndali Poulu, sice není za co, ale hrajeme proti tomuhle xindlu a čekám nějakou kudlu do zad. Tím by pro mě play-off skončilo....

jeste jedna vec, ktery jsem si behem obou zapasu vsiml; jakmile trineckej hrac padne po stretu s nasim, tak se automaticky zavesi na jeho hokejku a nepusti, to se tam asi taky musi vyucovat uz od zaku
zrovna Sikora, jestli je na ledě 20 stridani za zápas, tak 40x upadne, z čehož tak 30x by to mohl klidne ustát a 30x automaticky hledá pohledem rozhodčího, jestli to jako videl a jestli to jako píská. Kanada loves it.
Hokejista šikovnej, povahové rysy a chování bohužel vyšlechtěné z té Vaklafovy žumpy. Ale tohle musi bejt dáno i výchovou doma.

Já ho samozřejmě nikdy neměl rád. Ale přestože byl vždy trochu kopyto a ve Spartě s ním zametli, tak se sám vypracoval.

A podle mě je to kluk ze starý školy, co se obětuje pro tým a klidně se za něj porve, ale hraje fér a musí mu to dávat smysl. On ani blbej nebude. A proto se možná včera rozhodl nehrát tyhle psychologický hry. Ta bitka pár vteřin do konce jinej smysl neměla. A svým způsobem si toho vážím, protože mě to vrátilo do doby, kdy byl hokej plnej tvrdých, ale převážně férových chlapů a tituly se nevyhrávaly zákulisními taktikami a vysíráním.
Taky na něj mám podobný názor. Před rokem nebo víc jsem s ním viděl nějaký , poměrně dlouhý, rozhovor s tam na mě působil hodně dobře. Jeho názory mě dokonce přivedli k myšlence, že za jeho rychlým a nečekaným, divné vysvětleným, koncem v Hradci v sezóně "tři že tří" bylo to, že tam všichni zobali, možná povinné a on nechtěl.... Ale to je pouze moje domněnka, samozřejmě. Bude hrát tvrdé, využije své parametry, ale svinarny bych od něj nečekal.

Sedím nad střídačkou. Co jsem viděl, letěliy tam tleskatka, perníčky, asi dva kelímky. Do toho tam štěkali Kundratek a Hudáček po divácích, ti po nich sprostě řvali, , Hudáček gestikuloval utíráni slziček a podávání kapesníčků. Pak ten vocas sebral hráčskou flašku a jebnul ji mezi diváky. Byl jsem od toho kousek. Zadnou pet flašku jsem nezaznamenal. Jestli nějaký zaber mají, budu velice překvapený. Spíš jsem zkamany, že na to všichni skáčou jak na turecký med. Třeba Ryšavý, ten se z toho udělal takový horror movie, že snad chudák v noci ani nezabral.
Očekával bych, že si posbírá a ověří fakta, když je to tak skvělej žurnalista, jak i zde občas zaznívá....ono to bude fakt jen vápno.

...sem zvědav na Kudličku. Téměř totožný zákrok na Dvorku na hlavu, asi to nebylo takové dělo, jako dostal ten trinecak v prvním spilu, ale na stopku to je. A sem zvědav na toho Sikoru v té bitce, ten by si mohl také odpočinout.
Poula ho roznesl pěkně, jen nevím, jak by mladej dopadl, kdyby narazil na Johnyho...

Ze svý perspektivy jsem to viděl tak, že jsem snad ještě nikdy neviděl tolik sviňáren v jedný bitce, co jich předvedl ten polskej zmrd. Už ani nepřekvapí, že Antoš ho za to pochválil a Hölzel ji viděl jako vyrovnanou...
Korejs po zápase říkal, že třinecká otočka by se rovnala zázraku. Těch už jsem pár v hokeji zažil, ale... načatý je máme dobře.
Kdo ji zvládnul, bylo Buffalo v prvním play off špílu po 15 letech, který ještě v 52. minutě prohrávalo 0:2. A kdo jinej by k ní měl zavelet než Tage Thompson. Neskutečnej borec.

Zpět
Obnovit stránku Nahoře Dno