Hokej

Tak jsem konečně dočetl to 30 stránkovou story. A řeknu vám, tady se říkaly věci!! Kdo způsobil, že se tu objevily tak zvrácené názory??? 😡😡😡
No nic, pro uklidnění si dám Paříž- Roubaix, ale obávam se, že jak tam není Jílek, Tesař a Benčík, tak to bude nuda....

jo vole! o dost lepší výkon než v Praze, takže v pondělí jim nedáme čuchnout.

Každopádně Kondel..mám tě rád, ale jestli to tam ještě jednou zamrdáš, tak mi domů kup AED.

To je tím že sezónu 23/24 ještě strávil v Budějcích.
Kdyby už tehdy hrál u nás, tak by mu to Maestro Grande Paolo názorně ukázal, jak se má vyhazovat puk z pásma když hraješ 5 na 6:

Náhled přílohy Záznam obrazovky 2026-04-12 085215s.mp4

#six-seven 🫲😝🫱

To je tím že sezónu 23/24 ještě strávil v Budějcích.
Kdyby už tehdy hrál u nás, tak by mu to Maestro Grande Paolo názorně ukázal, jak se má vyhazovat puk z pásma když hraješ 5 na 6:

Náhled přílohy 7521

#six-seven 🫲😝🫱
6 7 Hamster GIF by Grind

V průběhu sezóny jsem vícekrát zapochyboval nad přínosem a kvalitou hry Pouly.

Když jsem však včera viděl jeho představení v tak těžkém zápase a návratu po zranění, tak si sypu popel na hlavu.

Být v pozici managementu, tak nejenže ho nechám dohrát smlouvu, kterou má ještě pro další ročník, ale zároveň bych mu ji ještě o rok prodloužil.

Klobouček 🎩 pane Poulíčku💪
Ten kluk by si ten pohár zasloužil ze všech nejvíc...

Hosi, cist si zpetne komentare behem zapasu, to je teda neco :) Borci jedou na krev, stav 2:2 z Prahy se rovna zazraku a tady se na ne blije. Opravdu nekdo cekal, ze je prejedem jak vysledkem v serii tak herne?
Nečekal. Ale nečekal jsem, že klasické finálové výpadky uvidíme už v SF. Zamýšlí se nad tím někdo, že to je už známý pattern Dynama? Pamatuju si, že Zbynďa kvůli tomu najmul psychologa. Pak přišly tituly. :unsure:
Je to jenom sport, ale po vyrovnání na 3:3 jsem to musel vypnout. A stejně se mi z toho udělal opar... 🤒

V průběhu sezóny jsem vícekrát zapochyboval nad přínosem a kvalitou hry Pouly.

Když jsem však včera viděl jeho představení v tak těžkém zápase a návratu po zranění, tak si sypu popel na hlavu.

Být v pozici managementu, tak nejenže ho nechám dohrát smlouvu, kterou má ještě pro další ročník, ale zároveň bych mu ji ještě o rok prodloužil.

Klobouček 🎩 pane Poulíčku💪
Nechci si přihřejvat polívčičku, ale několikrát jsem tu psal, že Poulova role se docení až nebude hrát. Včera opět nastoupil a jako by byl bez pauzy.

Takže jsem viděl těď zákrok na Sedláka a faul na Lauka. Jako opravdu si Nedvědvěd troufá něco říkat? Lauko, ta hokejka byla od Špačka prohnutá jako luk. Po tom co jsou schopni někteří skočit po kontaktu s hokejkou v jedné ruce. A Kousel je debil, když mu dá rukavice do ksichtu a může si za to sám.

Hosi, cist si zpetne komentare behem zapasu, to je teda neco :) Borci jedou na krev, stav 2:2 z Prahy se rovna zazraku a tady se na ne blije. Opravdu nekdo cekal, ze je prejedem jak vysledkem v serii tak herne?
Já budu mluvit za sebe. Pro mě to je obrana, aby mě z toho nejeblo. :)

Já Vám teda nevím. Nedalo mě to a přečetl jsem si ten dopis. Je zajímavý že prej to ovlivnilo rozhodčí, že pískaj pro nás atd atd. Ale nikde v tom dopise o rozhodčích nic není. Je tam přece o “vulgárními chování fanoušků sralty” a že je mají potrestat!
někdy ani ta maturita nestačí k pochopení textu. K tomu je potřeba inteligence.

Tlak již v normě a už koumu, kde se budu dneska zase nervovat 🤔😂
Junci finále 🏒od 16 nebo kopačky ⚽ 15.30? Mrknu do kalendáře, svátek má Lavi. Ok, půjdu teda "Jebat Pražáka" 👋🏻

Laukič krasnej hit na Vitoucha a ten uz pak nehrál, bylo to na začátku zápasu hned, na sport cz v sestřih je video, Raška pak hrál ještě párkrát ale jelikož Klaun pak stáhl formace na 3 v prodloužení, tak jen do 3 třetiny.

Náhled přílohy 7515
Dle mého čistý hit od Lauka. A na to si Nedvěd taky postěžoval, že je jednalo o nepotrestaný zákrok. V rozhovoru si pobrečel pěkně. Neříkám, několik faulů nám tam nepískli, ale stejně tak i někok na druhou stranu.

Největší paradox je, že tahle taktika, kterou zavedl Třinec, tedy neustálý tlak hráčů a trenérů směrem k rozhodčím a kterou Sparta očividně převzala, je přesně důsledkem toho, kvůli čemu tenhle kuní ksicht brečí. Ne nějakej Dědek. Tímhle dostávají rozhodčí pod tlak a zvyšují pravděpodobnost chyb.

A to nemluvím o tom, že se na nás po jejich neustálých gestech, že přehráváme zákroky, pískne tak každá třetí čtvrtá vysoká hůl. A on bude najednou kňučet, že to, co s odkazem na simulaci manipulují, aby se nepískalo, tak najednou chtějí, aby na Krejčíka písknutý bylo. Přitom jestli vůbec ke kontaktu došlo, tak úplně lehoučkýmu se špičkou hole. Za mě to jsou dvě minuty, ale celá Sparta přeci nechce, aby se za tohle vylučovalo. Divadlo, Krejčík, divadlo, no ni?

Naposledy upraveno:
Jaroušek si stěžoval, to byla komedie tvl....prý jsme je poškodili, chudáček, z toho určitě nemohl dneska spát....doufám, že ty ubrečený buzmeny v Praze vyřadíme, ať může brečet dál....

Na stadionu je taky asi super nálada, jsou sotva slyšet ☹️

Ad Sobotka, fakt nechápu na co se podepisoval na další rok dopředu.
On je už jen stín toho kdysi nepříjemnýho a platnýho Sobotky z předchozích 4 sezón, ten zůstal strašit někde ve sparťanský kabině
Dobře jsi mu naložil a možný on nám zachránil finále :-D takový hráči v play off rozhodují, v rozhodující chvíli....geniální to od něj bylo, že všem dokázal, že bude nahrávat a prdne to na kasu, že už pak tam je šťastnej odraz, tak štěstí přeje připraveným....

Včera Sparta neuspěla s výzvou na offside a v prodloužení si vezme výzvu znovu.. Zde jsem asi něco zaspal. Žil jsem v domnění, pokud lavička vezme výzvu a je neúspěšná, další již nemá. Evidentně tomu tak není...

Zpět
Obnovit stránku Nahoře Dno