Hokej

Swene, v ten moment zlomil. Protože nás jakákoliv naše malá nekoncentrovanost v minulosti vytrestala tak, že z toho mám ještě dnes noční můry. A když vidím, že na nás ta kletba pořád visí a přesto si dovolíme v kritických momentech úplný nesmysly (třeba ty naše hovadský zakázaný uvolnění), tak pak přestávám věřit, že to může dobře dopadnout.
Buď v klidu, já to pro jistotu hned po gólu na 1:2 vypnul, jsem u toho před svými dětmi až moc nervní a někdy i sprostý, což nechci. Takže aplikace Liveblabla, na chalupě je i "děda", jinými slovy můj taťka ještě víc impulzivní, což před svými kluky nechci. Takže klasicky záznam na pohodu sám se sluchátky nejspíše.. 🤷

Jsem zkrátka trubka, ale vůbec mi to aspoň zatím nevadí.. 🙂

Jen ať si srovnám fakta:

Chce tím Nedvěd říct, že hokej sledujou jen stáří senilové, co si nepamatuji ani to, co měli včera k obědu?
Ještě teď ho vidím, jak celej rudej v ksichtě a uslintanej brečel proti Kladnu a následně i Plzni a se svým trenérským kumštem to musel nechat na rozhodčích, aby jim soupeře v rozhodujících zápasech zařízli a pustili je dál.
Chápu dobře, že zářez z minulé soboty, kdy jim ten bod nikdo nevystřílel, ale spíš vypískal a jejich druhej bod, co rozhodl gól po kontaktu z vymyšlené přesilovky už si nepamatuje?
A ti rozhodčí jsou v prdeli z toho, jak tam na ně s Chlapíkem neustále poštěkává a předvádí teatrální gesta, jako že to přihráváme s cílem tlačit na to, aby se jim nepísklo ani to, co se paušálně písknout musí a naopak při každém drobném kontaktu tam řve jak dobytek od kolotočů? S tím Chlapíkem, co dnes hodí hlavu dozadu jako simulant Sedlák a během následující půlminuty se prokousá ke čtyřminutový přesilovce, kdy v první třetině zásah Miga loktem do obličeje trestán vůbec nebyl? Z toho jsou zebry mimo?
Jo a ta dnešní sračka, kterou vypustila sparťanská klika v APK a Blesku, kterou nás chtěli rozesrat je vlastně zákeřná manipulace z naší strany?

Tak na tuhle úroveň intelektu fakt nemám. Může mi to někdo namalovat?
Namalovat?

Pica_zed2.jpg

Takhle emotivní rozhovor jako teď po zápase "BJP" Procházky jsem asi ještě nezažil.

Naposledy upraveno:
Takhle emotivní rozhovor jako teď po zápase "BJP" Procházky jsem asi ještě nezažil.
Já teda hlavně asi nezažil prohrát ve sportu takhle vyhraný zápas, jak Procházka předvedl. To bylo jak kdyby v hokeji minutu před koncem vedl 5:0 a ještě v základní hrací době 8:5 prohrál. Nesmysl...

Naposledy upraveno:
Občasné hádky a neshody tady jsou úplné hovno a sranda oproti twitteru. Co tam se zas děje to se fakt nedá.....

Nerozumím jedné věci, jak si někdo rozumný, vůbec může myslet, že majitel dokáže ovlivnit, jak pískají rozhodčí, jasně dělají také chyby jako hráči, ale že by to bylo úmyslné ve prospěch jednoho týmu je absolutně mimo mísu a kdo tomu věří, ke takě mimo.Nedvěd dělá ostudu celé Spartě, hodně nesympatický člověk, který raději hledá neustálé výmluvy a brečí, to Pešán po čtvrtém zápase s grácií👏.

Nerozumím jedné věci, jak si někdo rozumný, vůbec může myslet, že majitel dokáže ovlivnit, jak pískají rozhodčí, jasně dělají také chyby jako hráči, ale že by to bylo úmyslné ve prospěch jednoho týmu je absolutně mimo mísu a kdo tomu věří, ke takě mimo.Nedvěd dělá ostudu celé Spartě, hodně nesympatický člověk, který raději hledá neustálé výmluvy a brečí, to Pešán po čtvrtém zápase s grácií👏.
Ono hlavně kdyby šéf Sparty Vosmik ten mail neposlal médiím, tak se o něm žádní rozhodčí nikdy nedozví. Druhá věc je, že to s rozhodčími a děním na ledě vůbec nesouviselo...

Jj, I 🦓 jsou lidé a dělají chyby. Někdy se stane, že něco nevidí třeba kvůli nečekanému postavení hráčů, nebo mu vyletí ruka u nefaulu, případně foukne ještě hratelný puk u brány. To je normální a patří to ke hře. Ano, občas někdo fakt píská podivně a umí i otočit zápas, ale to jsou spíše výjimky v nižších soutěžích. Tady je u každého zápasu delegát a chybujici 🦓 může být pozastavena nominace a vše je vidět i v TV. Výsledek : nehrát zápasy na výhru o gól, nebo dlouho bránit vedení o gól, nasázet to tam a být v klidu. Jak snadné 😁, pak se nikdo nevzteká a na kardiologii si také oddechnou.

Naposledy upraveno:
Já teda absolutně nechápu, podle jaké logiky by jako měl ten Opův e-mail Loukotovi ovlivnit 🦓🦓 v náš prospěch? 🤔 Vždyť to nedává smysl.

Naopak, já jsem se bál že jak se tohle dostalo ven, tak naopak dostanou notičky že právě teď je ten čas nás definitivně zaříznout 😖
Ukázat tak Dědkovi kdo je tady šéf. No, naštěstí se nestalo. Zatím.

Já teda absolutně nechápu, podle jaké logiky by jako měl ten Opův e-mail Loukotovi ovlivnit 🦓🦓 v náš prospěch? 🤔 Vždyť to nedává smysl.

Naopak, já jsem se bál že jak se tohle dostalo ven, tak naopak dostanou notičky že právě teď je ten čas nás definitivně zaříznout 😖
Ukázat tak Dědkovi kdo je tady šéf. No, naštěstí se nestalo. Zatím.
Bylo to narychlo vyblite. Jsem zvědav co bude od pondělka za masáž.

Já Vám teda nevím. Nedalo mě to a přečetl jsem si ten dopis. Je zajímavý že prej to ovlivnilo rozhodčí, že pískaj pro nás atd atd. Ale nikde v tom dopise o rozhodčích nic není. Je tam přece o “vulgárními chování fanoušků sralty” a že je mají potrestat!

Já Vám teda nevím. Nedalo mě to a přečetl jsem si ten dopis. Je zajímavý že prej to ovlivnilo rozhodčí, že pískaj pro nás atd atd. Ale nikde v tom dopise o rozhodčích nic není. Je tam přece o “vulgárními chování fanoušků sralty” a že je mají potrestat!
Asi mu Dinda neřekl správně co napsali do dopisu a ten neandertalec se pak vyblil do televize protože má přece maturitu. Akorát že Dindu pak vezla rychlá s infarktem 🤣🤣🤣
Pouze moje spekulace

V pondělí, v O2 to bude peklo, protože ten tlak je nyní na rozhodčích enormní a je až s podivem, že to co vyblil Nedvěd, je vlastně v pořádku, vždyť tam ten faul odpiskany skutečně nebyl a nikdo neřeší to, že takto se vyjadřovat nesmí.

Když si dovolil pan Zadina hodnotit rozhodčí v průběhu série a to hodnotil jako diplomat a ne vidlák z Prahy, hned bylo X článku jako co si to dovolil a že musí být ihned potrestaný. V případě magora z Prahy nic, ještě by třeba mohli anulovat zápas, aby se chudák necítil tak blbě.

Pan Dědek napíše e-mail, kde řeší pouze chování fanoušků na stadionech, není tam ani písmeno o tom jak jsou piskane zápasy a ani jakýkoliv náznak že by nám rozhodčí nějaký zápas prohráli, ale přesto zde máme tučné nadpisy jak si pan Dědek stěžuje na APK a jak se tím snaží dělat tlak a ovlivnit tím zápasy. Tohle je totální dno všech expertů a celé žurnalistiky.

Jsem rád, že náš trenér, pan Pešán přijímá výhry a prohry s noblesou, i když ani to pro něj není lehké, tak před novináři vystupuje jako správný trenér.

Nedvěd byl vždycky magor a ta jeho potřeba sdělit světu že má maturitu... Poděkujme mu za snížení medialniho dopadu toho nestastneho mailu. Ale ten jeho pláč a výlevy jsou hotový balzám na duši. Teď už jen tu sladkou tečku a potupit je drtivou porážkou v tom "jejich" baráku. A pokud ne, tak smáznout #nezastavis u nás doma je taky super!

Nedvěd byl vždycky magor a ta jeho potřeba sdělit světu že má maturitu... Poděkujme mu za snížení medialniho dopadu toho nestastneho mailu. Ale ten jeho pláč a výlevy jsou hotový balzám na duši. Teď už jen tu sladkou tečku a potupit je drtivou porážkou v to "jejich" baráku. A pokud ne, tak smáznout #nezastavis u nás doma je taky super!
Myslím, že by klidně stačilo 0:1, to sere možná víc než 1:5, ale rozumím ti.
Pro nás je důležité abychom se nenechali strhnout tou mediální masáží.
Kluci ať se soustředí na hokej a ukončí to už v pondělí. Nějaký prostor na oddych se hodit bude

V průběhu sezóny jsem vícekrát zapochyboval nad přínosem a kvalitou hry Pouly.

Když jsem však včera viděl jeho představení v tak těžkém zápase a návratu po zranění, tak si sypu popel na hlavu.

Být v pozici managementu, tak nejenže ho nechám dohrát smlouvu, kterou má ještě pro další ročník, ale zároveň bych mu ji ještě o rok prodloužil.

Klobouček 🎩 pane Poulíčku💪

Já se bez mučení přiznám, že jsem to po gólu na 1:2 taky vypnul a šel spát. Dvě prohry se Spartou v jednom dni, koukal jsem už na dorost, bych asi zdravotně odnesl. A to nejsem kardiak! Tak jsem to dokoukal až teď, hodnocení se tedy zdržím. Ale je to tam! A je mi jedno, jak jsme k dalšímu korálku došli. Ale myslím si, že tohle bude Ruďochy bolet víc než hladká prohra.
Pěknou neděli mějte.

Zpět
Obnovit stránku Nahoře Dno