Už jsem se bal, ze by nad nim zas slintali novináři jakej to je borec a nejvíc největší trenér.Nic tam nevidím, Nedvěd je fakt pičus
Sledujte video níže, abyste viděli, jak nainstalovat naši stránku jako webovou aplikaci na vaši domácí obrazovku.
Poznámka: Tato funkce nemusí být momentálně dostupná v některých prohlížečích.
Už jsem se bal, ze by nad nim zas slintali novináři jakej to je borec a nejvíc největší trenér.Nic tam nevidím, Nedvěd je fakt pičus
Myslím že to bylo v pořádkuTak tohle mohlo klidně taky neplatit řekněme si to upřímně.
Což se dá v české extralize říct o každém gólu, řekněme si to upřímně.Tak tohle mohlo klidně taky neplatit řekněme si to upřímně.
Jsem v klidu. Vypnul jsem to a sledoval jsem naši mortiferu.Tep mám jak Pepa Straka… kurva, mám tohle zapotřebí.
Jako jo ale v tom trendu rozhodčích tam kontakt s hokejkou byl ale venku z brankoviště.Myslím že to bylo v pořádku![]()
rozhodli srážečiVaradův koník Vondrc
Život jde dál...v pohodě...emoce jsou svine...jsi přeci náš... #zadynamoVšem se vám tady omlouvám za pesimismus, za ty poslední tři seno to na mě nějak dolehlo, tak ještě jednou pardón![]()
Ty jo nevím. Kontakt s hokejkou byl mimo brankoviště navíc on v tom brankovištu byl v předchozí akci s pukem. To by asi neobhájili..Tak tohle mohlo klidně taky neplatit řekněme si to upřímně.
Jojo to píšu výš ale víš jak to letos je s tím uznávánímTy jo nevím. Kontakt s hokejkou byl mimo brankoviště navíc on v tom brankovištu byl v předchozí akci s pukem. To by asi neobhájili..
Yeees v pravý čas.. Pešán dostal odměnu, že se nebál hrát na čtyři lajny i v prodloužení na rozdíl od Nedvědarozhodli srážeči
Vypůjčím si citaci z Čtyři vraždy stačí drahoušku….. to dělají proto, aby nás zničili. Kdo má na to mít nervy.
Skvělý výkon od něj až na to jak jim nesmyslně daroval puk a mohli zahájit power play. No ty špatné chvíle z dnešního zápasu nám mohou dát nakonec hodně do zbytku série. Rveme to teda hodně na morál. Hokejovosti málo, ale výsledek zatím nějaký jejo vole! o dost lepší výkon než v Praze, takže v pondělí jim nedáme čuchnout.
Každopádně Kondel..mám tě rád, ale jestli to tam ještě jednou zamrdáš, tak mi domů kup AED.
Naši by si myslíš nevzali jo? To si piš že vzali...Nazdar!!! Kokoti videohra praha