Hokej

Prázdná ostravská hala je hodně moc zoufalá...

Výhra dobrá.

Smejky z této situace nevyjde jako vítěz. Ať už to bylo jakkoli.
Na ostravské derby v univerzitní lize tam včera bylo 10000 lidí 🤣😳

Přesně jak píše Kula - je to vteřina, člověk se lekne a tou hlavou prostě trhne a klidně mohl v tem moment něco cítit. Kdo hrál někdy hokej tak ví.

Neříkám že je to v pořádku, ale úmysl to taky být nemusel.

Podívejte na Hrachovinu co předváděl, evidentně šlo o reakci, že se lekl, faul mohl odvolat, ale proč by to dělal. Samozřejmě slušnost to je, ale rozhodčí nás řezali celý zápas, Vítkovice hráli jak prasata, že nám zrakvili dva hráče, takže v součtu toho všeho, bych taky nic neodvolaval.

Jen mě štve, že nás nyní čeká asi nejtěžší zápas v tomto ročníku a jsme určitě dva hráči minus a Sedlo je s velkým otazníkem. Za jeden zápas, hodně citelnych ztrát, i když za mě co udělal Koště, bylo daleko horší, než co udělal Smejky.

Zase na druhou stranu, rozhodčí držel Koště proč, když tam nebyl hráč Vítkovic, řekl mu nebo stalo se tam něco jiného, to vědí jen oni. Ke všemu ho nenapadlo, jen se ho snažil odstrčit, aby mohl na střídačku. Opravdu je tohle napadení rozhodčího, za mě tedy ne.

To už je daleko horší zákrok na Soba, který musel kvůli zranění do nemocnice a který ani nebyl potrestán.

Je smutné, že rozhodčí neváhají ani minutu ihned trestat sebemenší náznak vůči své osobě, ale nemají problém nechat zrakvit hráče na ledě.

Pravidla u nás jsou úplně mimo, nejvíce jsou chráněni rozhodčí, kteří jsou absolutně nedotknutelní a jakkoliv postižitelní dodatečným trestem.

Tohle je opravdu na zamýšlenou, ale za mě TOP hráč má daleko větší cenu a má daleko větší přínos pro extraligu, nez nějaký pruhovaný šašek, co úmyslně ovlivňuje zápas.

Podívejte na Hrachovinu co předváděl, evidentně šlo o reakci, že se lekl, faul mohl odvolat, ale proč by to dělal. Samozřejmě slušnost to je, ale rozhodčí nás řezali celý zápas, Vítkovice hráli jak prasata, že nám zrakvili dva hráče, takže v součtu toho všeho, bych taky nic neodvolaval.

Jen mě štve, že nás nyní čeká asi nejtěžší zápas v tomto ročníku a jsme určitě dva hráči minus a Sedlo je s velkým otazníkem. Za jeden zápas, hodně citelnych ztrát, i když za mě co udělal Koště, bylo daleko horší, než co udělal Smejky.

Zase na druhou stranu, rozhodčí držel Koště proč, když tam nebyl hráč Vítkovic, řekl mu nebo stalo se tam něco jiného, to vědí jen oni. Ke všemu ho nenapadlo, jen se ho snažil odstrčit, aby mohl na střídačku. Opravdu je tohle napadení rozhodčího, za mě tedy ne.

To už je daleko horší zákrok na Soba, který musel kvůli zranění do nemocnice a který ani nebyl potrestán.

Je smutné, že rozhodčí neváhají ani minutu ihned trestat sebemenší náznak vůči své osobě, ale nemají problém nechat zrakvit hráče na ledě.

Pravidla u nás jsou úplně mimo, nejvíce jsou chráněni rozhodčí, kteří jsou absolutně nedotknutelní a jakkoliv postižitelní dodatečným trestem.

Tohle je opravdu na zamýšlenou, ale za mě TOP hráč má daleko větší cenu a má daleko větší přínos pro extraligu, nez nějaký pruhovaný šašek, co úmyslně ovlivňuje zápas.
Ono jde taky o to jaká je základna potažmo konkurence rozhdčích!? To já nevím.

Přesně jak píše Kula - je to vteřina, člověk se lekne a tou hlavou prostě trhne a klidně mohl v tem moment něco cítit. Kdo hrál někdy hokej tak ví.

Neříkám že je to v pořádku, ale úmysl to taky být nemusel.
Třeba ho trefil jeden z Varaďových viteálů,který lze zničit jen simulováním 🤣
Nebyl u toho záběr do hlediště na Válcafa,jak ho bodlo u srdce 🤔

Ono jde taky o to jaká je základna potažmo konkurence rozhdčích!? To já nevím.
Moc velka nejspíš ne. Já se těm rozhodčím ani nedivím, že se jim nechce procházet x let nějakým programem přes všechny pralesy s nejistým kariernim posunem za par korun, když pak před nima dostanou přednost tihle Kvetonove, Mickove nebo Šindelove, kteří v životě nepiskali a pak jsou po pár zápasech v extralize. To musí být super motivace..

Stalo se nám kdysi při tréninku, při nácviku zakončení, že jeden hráč svému spoluhráči zamával před obličejem hokejkou ze které odlétl jakýsi "zmrazek" ledu a toho spoluhráče zasáhl přímo do oka. Ten měl pak sítnici dost barevnou, po pár dnech to vypadalo jako ječný zrno. Pravda, tenkrát ještě nebyly povinné kryty očí, takže nevím, jestli by tomu to plexi zabránilo, ale občas se to zřejmě stane. Nevím, co se stalo Smejkymu, možná opravdu tohle ne a zkusil filmovat, možná třeba jo. Já jen, že není třeba vše jak vypadá.
Hned z první opakovačky to vypadalo jako úlet. Ale Smejk úplně nevypadal, že by to hrál. Chtělo by to další kamery, já věřím, že tam něco bylo., na nějakou hereckou etudu se kontroloval fakt hodněkrát.

Prázdná ostravská hala je hodně moc zoufalá...

Výhra dobrá.

Smejky z této situace nevyjde jako vítěz. Ať už to bylo jakkoli.
V týdnu u mě byl majitel jedný místní firmy, od který mám tepelnou techniku. A on ví, že fandím Dynamu. Tak jsme měli takovou vtipnou minikonverzaci:

On: Letos mám permanentku na Vítkovice.
Já: [smích] Tak to jste si vybral dobře.
On: No, taky mám na Baník, to je ještě lepší.
😅

3b a udělat za tím čáru a zapomenout na ten zápas. Johnny chyběl a navíc dal tomu pěkný punc. Jsem rád, že je zpět a navíc po takový době to nebylo vůbec zlý, už jeho přítomnost na ledě budí respekt u soupeřu, to nás uklidní...
Hrachovina, co na to říct, ten už to fakt hraje jak fotbalista, co dotek, to válení po ledě, už je jak Neymar.
Snad bude Sedlo v poho popř ne moc na dlouho nevypadalo to dobře...

Chlapi tak dneska jsem to měl výživný po fotbale v hospodě.... vedle mě seděl kolega, který měl názor, že nejhorší věc, která se mohla stát hokeji v Pce, že to vzal Dědek...bere žoldáky... stojí to moc peněz a prý si to mělo nechat město... Salfický... Janecký to dělali dobře.... hráli by tam odchovanci atd.😡 Noo nebudu vás nudit celou konverzací, ale závěr ode mě zněl, že radši budu koukat na žoldáky v ELH než na odchovance typu Matys... Herčík (Lucas promine) v první lize. Fakt nechápu tyhlety priposrany názory a závěr byl, když jsem řekl, že každý na Dědka picuje a přitom by měl každý rád svýho Dědka.😃

Chlapi tak dneska jsem to měl výživný po fotbale v hospodě.... vedle mě seděl kolega, který měl názor, že nejhorší věc, která se mohla stát hokeji v Pce, že to vzal Dědek...bere žoldáky... stojí to moc peněz a prý si to mělo nechat město... Salfický... Janecký to dělali dobře.... hráli by tam odchovanci atd.😡 Noo nebudu vás nudit celou konverzací, ale závěr ode mě zněl, že radši budu koukat na žoldáky v ELH než na odchovance typu Matys... Herčík (Lucas promine) v první lize. Fakt nechápu tyhlety priposrany názory a závěr byl, když jsem řekl, že každý na Dědka picuje a přitom by měl každý rád svýho Dědka.😃
To je taková ta nostalgie, jako že za komoušů byly lepší vztahy a lidi k sobě měli blíž. No minimálně ti, co vás udávali se drželi nakrátko, to jako jo.

Tohle je podobný. Krásný časy, kdy nás všichni měli rádi. Byli jsme ti kokoti, který není tak složitý dostat pod sebe a poslat do baráže. Vysloveně oblíbenci....

Těžký, když papouškuješ všechno, co si přečteš na Facebooku a ani Ti nedochází, že špiníš vlastní klub. 🤦🤷

Naposledy upraveno:
Tak víme, že není, ale není protože APK. Však on to náš majitel několikrát říkal, pokud chceme, aby tady byla opravdu kvalitní soutěž, je třeba mít rozhodčí na plný úvazek.
Konkurence u 🦓 je, ale je to těžké. Něco jako s partnerkou, jedna na vaření, jedna péče o domácnost, jedna na sex a ty tři se nesmí potkat. U rozhodčích chceš: dobře bruslit (jako u hráčů), inteligenci (ne jako drevozemiak Duda - ten prostě fakt nejde), odolnost vůči stresu (jako hráč dostaneš kapky někdy, jako 🦓 vždycky (skoro), rychle se rozhodovat, mít oči všude a nějak rozumně vypadat. A tohle všechno musíš najít u jednoho člověka který když to má, tak většinou hraje vrcholový hokej.
Zkouší se různě nábory u el mládeže, ale nějak to většinou není to pravé, tito jedinci stále řeší že by to v hokeji ještě nějak šlo a pískat nechtějí nebo nevydrží (nebo na to nemají). Ve finále zjistíš, že je nelepší když to někdo sám zkusí s trojkou, relativně ho to baví, krajský svaz jej doporučí jako kandidáta na postup a tam zaujme. Pak se může dostat do programu akademie kde je těm klukům věnována hromada úsilí že strany školitelů, komunikace s delegáty atd. Tady už ale začíná foukat vítr a někteří jedinci škodit. Jinak pak postupně lezeš soutěžemi vzhůru za hromadu času v řiti a pár peněz za zápas. Pak někoho třeba nasereš a postup končí, nebo si tě někdo vybere jako v hokeji a chce tebou dál pracovat. Do toho všeho jede nepotismus úplně stejně jako v hokeji...
Už takhle je to dlouhé na čtení a ještě těžší je se hromadu let tímto prodirat než se dostanes na maxu nebo vrchol extraligu. V tomto to mají, bych řekl, docela ok Švédové, kde by měl v mládeži každý hráč nějaký zápas odpískat. Vůbec není špatné si vyzkoušet "druhou stranu", pak zjistíš že fakt nejde mít vždy oči úplně všude nebo ze něco bleskem vyhodnotíš jinak. Super je, že se v tom někdo může najít a dostaneš tak do toho programu víc lidí.
Pitomé je to skatulkovani (info se předává) hráčů nebo i týmů a posuzování falů podle času v zápase. Za mě je třeba hrazda stejný faul za dvojku v první nebo poslední minutě, ale spousta 🦓 řekne, že teď tohle nepískne...
Obecně je práce s lidmi (třeba i s Dudou a pod) to nejtěžší a teď se tomu několik roků věnuj za pár peněz, spoustu času a nejisté budoucnosti.
P. S.: Nejsem zebra, ale organizačně jsem si kolem hokeje dal docela dost let a teď mám chuť to celé smazat. Ten komentář teda, vztah k hokeji ne 😁

Valku jsme s Vítkovicemi vyhráli, i když nějaké ztráty jsou. Odpočinout a připravit se na neděli. I kdyby Sedlo nenastoupil, nenastoupí Koště a nebude ani Sob, stále te síly máme dostatek na to skolit draka, ale bude se muset hrát více od zadu.

Fans Třince: nesnáším herce na ledě, myšleno vysoká na Smejkala a přitom mají v brankovišti největší herečku extraligy 😂

Fans Vítkovic: Smejkal aspoň dva zápasy stop za simulaci, ale že nám zranili po jejich faulech dva hráče, po faulech co se ani nepisklo, to nikdo nenapíše.

My zrakvit takto třeba Chlapíka, jako oni Soba, to by bylo článků, to by bylo žalob na úmyslný pokus o vraždu.

Ono jde dělat obojí. Mít velké ambice i hrát odchovance. Viz. Zbyněk Kusý...

Dotyčný by měl omezit alkohol a navštívit nejbližší psychiatrii. Věřím že takovýchto pacientů je mezi námi snad jen málo.

Fuj. Normálně se mi udělalo zle z toho, že někdo takovej může existovat. Když to napíše na sockách nějakej idiot z Brna nebo Hradce tak nad tím člověk mávne rukou, ale slyšet to od někoho od nás? Z toho se mi fakt zvednul kufr.

Já dokážu pochopit hodně, opravdu. Každý má právo na názor a tak vůbec, ale tohle je pro mě opravdu nepochopitelný. Smekám před tebou, že jsi takovou debatu absolvoval, já bych na to asi neměl nervy a žaludek.

Naposledy upraveno:
Zpět
Obnovit stránku Nahoře Dno