Hokej

Ti ostravští dobytci mají na nás recept už od minulé sezóny. sv ědomím toho, že Dynamu zebry nepomůžou, nemají vůbec problém jít na hranu nebo až za ní při tvrdosti. Co se týká včerejších inkriminovaných zákroku. Toho vajgla Zbořila nesnáším, ale jeho zákroku bych neviděl nic patologického.. ujíždí ti jeden z nejlepších hráčů extraligy, ty seš kopyto, tak se na ně pověsíš jak batoh že u toho Sedlo vzal branku, je blbý . Trest na 2 min. za držení. Holland takhle hraje furt. Vláďu sestřelil, z mrtvého úhlu, ale na hlavu to nebylo, Rhett je známý tvrdou hrou jak falešná pětka. Hokej jsem nikdy na takové úrovni nehrál, neumím posoudit, jestli si při jeho přítomnosti na ledě může člověk situaci pohlídat a zkusit se tomu vyhnout. Nejhorší podle mě byl ten zmrd kalus. Hovado, který to nejdál dotáhlo do polského Krakowa nebo do znojma, letí do souboje jako treti se zdviženým loktem. Johnymu měl udělat ksichtu prejt ještě víc. Pane trenére vítkovic, Marek kalus není válečník je to kopyto, který umí hovno a je nebezpečný pro své okolí. Chápu, že pan pavlík nikoho lepšího oslovit nemůže. Tak si ho strčte do prdele bruslema napřed, dynamo to vydrží a vy pořád budete divnej mančaft, kterej má každý jen u řiti a bude se už od Olomouce na dálnici modlit, abyste mu nikoho nezranili To je tak v kostce všechno, k čemu v té lize jste. Koukat se na váš hokej nedá a vyhrát, taky nikdy nic nevyhrajete.

přesnější emotikon: 🎯

Fanoušci Dynama:

Confused Pop Tv GIF by Schitt's Creek

Též jsem pochybil a ukvapeně nominoval hráče číslo 96 na Cenu Thálie. Tímto se hráči omlouvám a sám sebe potrestám nepřetržitým hodinovým poslechem písně Hraje Dynamo za současného rituálního bičování se šálou s nápisem Mistři ✌️
Takovej trest bych bral, mě se - Hraje Dynamo náhodou líbí, zezačátku jsem byl sice v rozpacích, ale ty rýmy a rytmus jsem si nakonec oblíbil. Asi tady budu sám, komu se to líbí🙂

Co se týče toho trestu pro Koštěho, tak já doufám, že se tam právě jako polehčující okolnost přihlédne k tomu, že ten čárovej Honzovi doslova nedovoleně bránil, což je normálně u hráčů za 2 minuty. A dostane max 1-2 zápasy... Protože k tomuhle by nedošlo, kdyby..... U Havelky od ropáků to bylo trochu jiný...

Pokud je to skutečně celé jinak, Smejkovi se samozřejmě omlouvám. Nesnáším kňourání a simulování a je mi pak jedno, jaký dres ten hráč obléká a jestli to není jeho případ, tak tím lépe 👍
hlavně taky úleva, že Smejk je v pohodě, a nepatří k těm žebrákům z asie (Vítkovice, Třinec)

Je to dobrej kluk. Nesedělo by mě to k němu. Na oslavách titulu byl perfektní. Tak se taky omlouvám Smejku😀

Pokud to tak je....tak se může odvolat a vysvětlit to....
Na toto již se snažil Sedlo kdysi reagovat, když ho trestali za něco podobného. Řekl, že se hráč prostě strašně lekne a chytí se za obličej i když třeba necítí přímo bolest. Stejně mu to nepomohlo. Tady navíc to divadlo v leže na zemi, no nevím no. Asi bych to nechal v zapomnění....

chybějící nahradíme, o to nemám strach 👍🏻
Tak určitě nahradíme, však máme z čeho 👍Na druhou stranu, někteří se nahrazují hůře než jiní. Podívej, jak to vzadu vypadalo bez Johnyho a Hajčuse. Na Hajčuse se sice " přeškoluje" Gazdič (a docela se mu to daří), ale třeba za Johna skutečná náhrada už reálně neexistuje vůbec.

Zpět
Obnovit stránku Nahoře Dno