Sledujte video níže, abyste viděli, jak nainstalovat naši stránku jako webovou aplikaci na vaši domácí obrazovku.
Poznámka: Tato funkce nemusí být momentálně dostupná v některých prohlížečích.
Měl jsem střevní chřipku, takže bych se tam z toho předvedeného výkonu pos.....chyba chyba, další adept na pobyt v klášteře...![]()
chybějící nahradíme, o to nemám strachTak nyní už čekat na jak dlouho budeme mít hráče mimo hru. Každopádně návrat Ludviga byl na ledě hodně znát a takový v extralize jiný není. Skvělý obránce a ještě lepší ochránce.
Dal bych protest, ať je srandaJasně je vidět, jak mu cukne helma...
Pokud to tak je....tak se může odvolat a vysvětlit to....Jasně je vidět, jak mu cukne helma...
Takovej trest bych bral, mě se - Hraje Dynamo náhodou líbí, zezačátku jsem byl sice v rozpacích, ale ty rýmy a rytmus jsem si nakonec oblíbil. Asi tady budu sám, komu se to líbíTéž jsem pochybil a ukvapeně nominoval hráče číslo 96 na Cenu Thálie. Tímto se hráči omlouvám a sám sebe potrestám nepřetržitým hodinovým poslechem písně Hraje Dynamo za současného rituálního bičování se šálou s nápisem Mistři![]()
hlavně taky úleva, že Smejk je v pohodě, a nepatří k těm žebrákům z asie (Vítkovice, Třinec)Pokud je to skutečně celé jinak, Smejkovi se samozřejmě omlouvám. Nesnáším kňourání a simulování a je mi pak jedno, jaký dres ten hráč obléká a jestli to není jeho případ, tak tím lépe![]()
Na toto již se snažil Sedlo kdysi reagovat, když ho trestali za něco podobného. Řekl, že se hráč prostě strašně lekne a chytí se za obličej i když třeba necítí přímo bolest. Stejně mu to nepomohlo. Tady navíc to divadlo v leže na zemi, no nevím no. Asi bych to nechal v zapomnění....Pokud to tak je....tak se může odvolat a vysvětlit to....
Tak určitě nahradíme, však máme z čehochybějící nahradíme, o to nemám strach![]()