Hokej

Hned kdyz jsem na to X viděl poprvé tak jsem si říkal proč je tam taková hysterie, kdyz je videt ze mu cukne helma, čili evidentně do ni dostal. Teď když tam Chranousky dal ten záběr, ze to je pravda, tak se tam zasd řeší, proč dělal divadlo, kdyz to bylo plexi.

Tvl plexi, které je asi 1-2cm od nosu, obličeje, někdo te do něj klepne, ani bych se nedivil kdyby to přes ten nos šlo, pze to zaber nevezme, a mas byt v klidu jako by se nic nestalo? Uz jsou ty lidi fakt vadný, to je to same jako s tím Sedlem drive. Ja bych hnul hlavou kdyby mne někdo máchnul pul metru před ksichtem hokejkou.

Tvl, teď jsem viděl první gól Chezy, co jim rozhodčí neuznali, protože jim nešlo spustit videohry..
K čemu tam ti rozhodčí jsou, vždyť na to by stačil i záběr z TV! Opravdu jsou od zavedení videoher tak slepí, že používají záznam klidně i několikrát za jeden zápas? 🙃

Naposledy upraveno:
Jinak ti "umělci" na ČT, tam jsou v zákulisí taky asi nějací retardovaní lidé povinně zaměstnaní, když tohle pustí do televize. Z Červuse na úvodní fotce udělají téměř Brachiosaura.. 🤦 👎

Naposledy upraveno:
Zpět
Obnovit stránku Nahoře Dno